Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Hvedemel

Hvedemel er uden tvivl en uundværlig ingrediens i ethvert køkken. Du kan bruge hvedemel til at bage brød, pizza, kage og i din madlavning. Det er en alsidig meltype, som de fleste af os altid har stående på hylden, fordi det kan bruges til så mange forskellige ting. Hos BageBixen.dk har vi et stort udvalg af typer af hvedemel fra forskellige producenter og i forskellige mængder, så du kan finde den variant, der passer til dit behov bedst.

Viser 1–20 af 51 resultater

Viser 1–20 af 51 resultater

Hvad er hvedemel?

Hvedemel laves ved at male hvedekerner, men der findes forskellige typer af hvedemel, der varierer efter, hvor fint kornet er malet samt hvor meget klid og kim, der er frasorteret. I den klassiske, hvide hvedemel er skaldele og kim fjernet, så du får den fine, lyse mel, der egner sig perfekt til brød og kager. Fuldkornshvedemel indeholder derimod hele kornet og derfor flere fibre, vitaminer og mineraler. Det har dog en ringere bageevne og fungerer bedst i kombination med almindeligt hvedemel.

Hvad kan du bruge hvedemel til?

Hvedemel kan bruges til utallige formål inden for bagning og madlavning. Her er nogle forslag til, hvad du kan bruge hvedemel i:

Pizza og pasta

Hvis du er en fan af det italienske køkken og gerne vil lave din egen pizza- eller pastadej, så skal du have fingrene i en god hvedemel til formålet. Her kan du med fordel tage et kig på de to italienske producenter Frumenta og Caputo, som laver forskellige meltyper til disse formål.

Jævning

Hvedemel kan bruges til at jævne sovs. Du skal faktisk bare bruge mel og vand (eller mælk), piske det sammen eller bruge en meljævner og tilføje til din sovs for at opnå en tykkere konsistens. 

Kagebagning

Hvedemel er ganske enkelt en uundværlig ingrediens, når du bager klassiske kager som fx chokoladekage, gulerodskage eller banankage. 

Pandekager og vafler

Bag lækre, svampede pandekager eller sprøde vafler med en god dej baseret på hvedemel.

Brød og boller

Ingen arme, ingen småkager – ingen mel, ingen brød. Hvedemel er en kerneingrediens i godt bagværk, fordi det danner den gluten, der giver brødet struktur og elasticitet. Kast dig ud i at bage dine egne surdejsboller eller et franskbrød med hvedemel i dejen.

Populære typer af hvedemel

Hvedemel er ikke bare hvedemel – nej, der er forskellige typer til forskellige behov og smagspræferencer. Nedenfor har vi fremhævet et par af de typer af hvedemel, du finder i vores udvalg: 

Fuldkornshvedemel

Fuldkornshvedemel er groft stenformalet og 100% fuldkorn, som giver brød og boller en lidt grovere struktur og godt med smag.

Økologisk hvedemel

Økologisk hvedemel er dyrket uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning og er et oplagt valg til dig, der elsker den rene råvare.

Specialhvedemel

Af specialhvedemel har vi eksempelvis ølandshvedemel, dalarhvedemel eller Mariagertobahvedemel fra den danske producent Aurion.

Vi har selvfølgelig også helt klassisk hvedemel i vores sortiment.

BageBixen.dks udvalg af hvedemel

Vores sortiment af hvedemel indeholder mel fra et bredt udvalg af melproducenter. Du finder blandt andet den italienske producent Caputo, danske Valsemøllen, Frumenta, Aurion og Zelected. Alt sammen hvedemel af højeste kvalitet. Vi har både økologisk og konventionelt hvedemel alt efter dine præferencer.

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.
product categoryy