Super kundeservice
Sikker betaling
Hurtig levering
Vi har et stort udvalg af tærteforme i forskellige materialer, former og størrelser, så du kan finde form, der passer til din næste tærte kreation. Så lad dit hjem fyldes med duften af en lækker tærte. Vores udvalg byder på forme til både nybegyndere og mesterkonditorer for et godt og flot resultat hver gang du bager.
Vi har et stort udvalg af bageforme, både i silikone og metal. Hos Bagebixen finder du et væld af kendte og gode mærker fra blandt andet Funktion og Silikomart. I denne kategori finder du alt hvad du skal bruge til at lave udsøgte tærter.
Viser 1–20 af 107 resultater
Viser 1–20 af 107 resultater
Vores udvalg gør dig klar til at gå i køkkenet og lave lækre dessert- eller madtærter, da en god bund er vigtig for at opnå et perfekt resultat. Vores silikoneforme slipper lettere dejen end metalforme og bageforme i metal har den fordel at de er formstabile. Vores metalforme har løs bund, der gør det meget nemmere at få tærten ud af formen. Der findes mange størrelser og forme, men de mest almindelige er de klassiske runde tærteforme. Alle vores produkter er i en god kvalitet – faktisk den bedste, så du er altid sikret godt udstyr, når du køber det hos Bagebixen.
Her hos Bagebixen har vi fundet en lækker og nem opskrift frem til at en mørdej, hvor du selv kan være kreativ med indholdet. Vi anbefaler frisk frugt. Denne opskrift passer bedst til til en tærteform med Ø24 cm.
Tærtebund:
200 g hvedemel
100 g smør
80 g flormelis
1 æg
Fremgangsmåde:
Først røre du mel og flomelis sammen i en stor skål, dernæst tilsætter du ægget og små stykker smør, hvorefter du ælter dejen sammen med hænderne, til at du får en smidig dej. Hvis dejen er for klistret kan du med fordel tilsætte lidt ekstra mel.
Lad mørdejen stå og hvile på køl i 30 min.
Tænd din ovn på 180 grader og smør et tærtefad og drys lidt mel på bordpladen og rul dejen ud eller pres mørdejen ud i tærtefadet. Sørg for at en ensartet bund som går helt op langs siderne på tærteformen.
Lad den bage i ca. 14 minutter til den er gylden. Lad tærten køl helt af i mindst 30 minutter inden du går videre med den.
TIP! For at undgå at bunden ikke hæver under bagningen kan du med fordel i de første 7 minutter af bagetiden lægge noget tungt, der kan klare en tur i ovnen, og et stykke bagepapir imellem ovenpå tærtebunden.