Gratis fragt til pakkeshop på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95

Super kundeservice

Sikker betaling

Hurtig levering

Kagepap og Kagefade

Kagepap er både en måde at præsentere sin færdige kage på, transportere den og så skåner det også kagestativet når kagen skal skæres.

Vi fører kagepap i mange farver og kvaliteter. De mest almindelige typer har vi altid på lager – de lidt mere specielle er der typisk 3-7 dages leveringstid på. Husk, du kan altid se leveringstiden ud for hvert produkt

Kagepap og kagefade til transport og præsentation 

Kagepap og kagefade bruges både til at præsentere din kage og til transport. De skåner desuden dine kagestativer, når kagen skal skæres ud. Skal du bygge en kage op i flere etager, er det også nødvendigt med kagepap til at stabilisere etagerne. 

Hos BageBixen.dk finder du kagepap i mange farver og kvaliteter - vi har i neutral hvid, klassisk guld og sølv, samt mange flotte farver og mønstre. Du finder både runde, kvadratiske og rektangulære kagefade og kagepap i mange størrelser fra 15 cm ø til 40 cm ø. Vi har både almindelige, fedtafvisende og ekstra tykke kvaliteter. 

De mest almindelige typer har vi altid på lager – de lidt mere specielle er der typisk 3-7 dages leveringstid på. Husk, du kan altid se leveringstiden ud for hvert produkt.

Kagepap til professionelle og private 

Vores kagepap og kagefade er nemme at klippe/skære til, hvis du har brug for custom-fade til specielle kager. Kagepap og kagefade går også under navnet cakedrums eller cakeboards - inspireret af de engelske navne og kageuniverser, hvor også danske hjemmegourmeter og professionelle konditorer og bagere ofte får meget inspiration fra. 

Kagefadene er tynde, men kraftige og solide fade, der både kan bruges til serveringen og præsentation - også som bakke eller fad til muffins, cupcakes eller som underlag for større opstillinger af hjemmelavede lækkerier og søde sager. 

Vores ekstra tykke kagepap/fade kan bære tunge kager og har ekstra høj stabilitet. 

Du kan også få kagefade i storkøb med mellem 10 og 250 styk i mange forskellige størrelser og kvalitet at vælge mellem - så er der noget til både den professionelle og den ivrige hjemmebager, til en rigtigt god pris. 

Du kan også få kagepap og tilsvarende papboks til transport af kage. 

Vi har også flot fadpapir til underlag på kageopsatser og stativer, så du kan opbygge kager med stativer og let dække aluminiumsstativerne af med de fine fadpapirer. 

Vi tilråder at man kun benytter kagepap og -fade én gang grundet hygiejne. 

Sådan stabler du en kage med kagepap:

Kagepap bruges ofte til at stable en kage i flere etager. Hvis kager i flere etager ikke understøttes, risikerer du at den falder sammen, fordi vægten af kagen simpelthen er for høj til at de nederste lag kan bære resten af kagen oppe. Vil du lave en kage med ekstra højde - en såkaldt double barrel kage, hvor der er mere end fire lag kage og mousse, men kagen har samme bredde fra top til bund - vil et lag kagepap i midten, understøttet med kagedowels eller rør, også stabilisere kagen. 

Start med at klippe pappet til, hvis det er nødvendigt. Overtræk de enkelte etager med fondant/marcipan - du kan godt placere etagerne på hvert sit stykke pap, hvis du foretrækker det, mens du overtrækker. Så kan du flytte kagen på pap-underlaget, når du skal samle hele kagen. 

  1. Placér den nederste kage på det fad, den skal serveres på. 
  2. Afstiv kagen med dowels eller rør - placér ét i midten og resten i en cirkel, der er en smule mindre end det næste lag. Dine dowels eller rør skal lige akkurat ikke kunne se under kagepappet. Dine dowels skal være lige så høje som kagen, så pappet med næste lag hviler ovenpå dine dowels, og ikke på selve kagen under. 
  3. Du kan også vælge at have en centreret dowel, der går gennem alle etager og stabiliserer kagen - i så fald skal du også lave et hul i midten af hvert stykke kagepap, så lagene kan ‘trædes’ på din dowel. 
  4. Smør kagen med lidt royal icing, der hvor næste etage skal placeres.
  5. Placér forsigtigt næste etage midt ovenpå med pap, så pappet hviler på dine dowels. 
  6. Afstiv igen næste lag kagen med dowels eller rør - ét i midten og resten i en cirkel omkring.
  7. Sådan bygger du kagen op, til du har nået ønsket antal lag
  8. Hvis du skal bygge en kage op på mere end 3-4 etager, anbefaler vi at du bruger et kagestativ for øget stabilitet. 
  9. Når alle etager er på plads, kan du færdiggøre dekoration og skjule pappet mellem lagene. 
  10. Når kagen skal skæres, begynder du med at skære den øverste kage. Når den er spist, fjerner du blot pap og dowels i næste lag - så er den klar til at blive skåret. 

Synlige kanter mellem etagerne kan dækkes med royal icing, der pipes på i ønsket mønster med tylle, dekor som blomster eller spiselig pynt, der lægges tæt ind til kanten og dækker den eller med med et bånd i stof eller et fondant. 

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.