Super kundeservice
Sikker betaling
Hurtig levering
Se vores udvalg af lakridspulver til anvendelse i bagværk, bolsjer, chokolade, småkager, is og andre søde sager. Vi har nemlig både regulært lakridspulver, lakridsgranulat og lakridspulver til coating. Så hvis du elsker lakridssmag, har vi lakridspulver til ethvert behov. Lakrids er gennem årene blevet en særdeles populær smag i alt fra is til coating på chokoladekugler, da det tilføjer en sød og intens smag og kan give et godt twist til din madlavning.
Viser alle 7 resultater
Viser alle 7 resultater
Vores sortiment af lakridspulver indeholder tre forskellige typer af lakridspulver: BageBixen.dk har premium lakridspulver, der kommer i en praktisk pose med genluk, der holder på smagen, som i øvrigt er godt afstemt. Derudover har vi lakridsgranulat, som er lavet af lakridsrodsekstrakt, rørsukker og majsstivelse. Granulatet har en god, kraftig smag og er oplagt som pynt på konfekt, flødeboller eller desserter til dig, der elsker den gode smag af lakrids. Sidst men ikke mindst har vi lakridscoating, som har en skøn lakridsduft og en intens, sød smag. Da den ikke smelter i kontakt med fugt, er den oplagt til at overtrække eksempelvis lakridsbolsjer, trøfler og chokoladekugler med.
Lakridspulver kan bruges til utroligt mange forskellige typer af kager, slik og andre søde sager. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge lakridspulver til. Her er nogle forslag til, hvad du kan bruge lakridspulver til:
– Da lakridssmag går godt i spænd med sødme, er det også oplagt med et lakridsdrys med diverse frugter - eksempelvis appelsin eller æbler. Kaster du dig ud i at lave lakridsis, kan du heller ikke komme uden om lakridspulveret. Du kan også blot pifte en vaniljeis op med lakridspulver, bryde med sødmen i en chokoladeis eller måske anvende det som en del af en mousse. Du kan også overveje at bruge lakridspulver som drys ovenpå fastelavnsboller – især oplagt, hvis dine fastelavnsboller indeholder et hindbærelement, da lakrids og hindbær går godt i spænd.
– Lakridspulver coating er oplagt uden på lakridskugler, som efterhånden er blevet ret populære blandt danskerne.
– Lakridsgranulat kan eksempelvis bruges som drys på en cheesecake, flødekarameller, marengs, på påskeæg, chokoladebrud eller som erstatning for kokos til at rulle havregrynskugler i.
Du kan sagtens anvende lakridspulver i det salte køkken også. Rødbede og lakrids er faktisk også et overraskende godt makkerpar. Det samme gælder andre rodfrugter som fx gulerod og pastinak, fordi lakridssmagen giver en fin kontrast til sødmen fra rodfrugterne. Er du i det eksperimenterende hjørne, kan lakridspulver også bruges i marinader og som krydderi til kød og fisk.
Generelt er det en god idé at starte lidt påpasseligt ud, når du anvender lakridspulver i madlavning og bagning, fordi smagen kan være intens. Så start i det små og justér til, så du får den intensitet, du ønsker. Lakrids fungerer godt i samspil med søde, salte og syrlige smage som eksempelvis chokolade, saltkaramel og citrusfrugter.
Hos BageBixen.dk finder du tre forskellige typer lakridspulver i forskellige mængder. Vi har almindeligt lakridspulver á henholdsvis 70 gram, 500 gram og 1 kilo, lakridsgranulat á 40 gram, 100 gram og 500 gram, og så finder du også lakridspulver-coating á 100 gram i vores sortiment af lakridspulver.