Super kundeservice
Sikker betaling
Hurtig levering
Semulje, durummel, semolina, mannagryn, semole – kært barn har mange navne. Semulje er den inderste, hårdeste del af en hvedekerne. Det bliver typisk brugt til brød, kager og grød. Faktisk er semulje ikke reelt set mel, da hvedekornet ikke males helt. Semulje eller semole har et højt protein- og glutenindhold, hvilket gør det ideelt til at lave pasta med, fordi dejen ikke så let falder fra hinanden.
Viser alle 7 resultater
Viser alle 7 resultater
Semulje er faktisk hyppigt anvendt i det søde, tyrkiske køkken. Du finder blandt andet semulje i opskrifter på tyrkisk semuljekage, tyrkisk semuljebudding eller tyrkiske semuljekugler eksempelvis rullet i kokos.
Brug semulje til at bage forskellige typer af italiensk bagværk som fx pizza, durumboller eller til at lave din egen hjemmelavede pasta. Du kan også kaste dig ud i at lave gnocchi på semulje.
Vi har et bredt sortiment af semulje hos BageBixen.dk, eksempelvis semola durummel fra Valsemøllen, som er ideel til pizza, pasta og italiensk brød. Det samme gør sig gældende for durummel fra den anerkendte producent Caputo, som er kendt for at være den bedste producent af pizzamel til at lave napolitanske pizzaer. Vi fører ligeledes durummel fra Aurion – både konventionel og økologisk mel. Du finder også AXA mannagryn, som du kan bruge til den klassiske mannagrød, mannagrynsboller eller måske i en dessert som mannabudding. Mannagryn er en anelse grovere end semuljegryn. Vi har poser med semulje på 1 kilo, 1,5 kilo og 5 kilo alt efter dit behov.
Dyk ned i vores udvalg af semulje – også kendt som semole og durummel og find den variant, du har brug for i dit køkken, uanset om du skal bage pizza, lave hjemmelavet pasta eller kaste dig ud i at lave lækre, søde sager.