Gratis fragt til pakkeshop på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95

Super kundeservice

Sikker betaling

Hurtig levering

Is Fremstilling

Is fremstilling – lækker hjemmelavet is

Hjemmelavet is er noget helt særligt – blød, cremet og lækker. Det er overraskende nemt at lave din egen is, og så kan du få lige præcis den smag du foretrækker. Når du selv fremstiller is, kan du eksperimentere med smag og konsistenser. Gode ingredienser og udstyr i professionel kvalitet gør det nemmere at fremstille en is, der lever op til dine krav og ser lige så flot ud som de professionelt fremstillede.

Udstyr til is fremstilling

Hos Bagebixen finder du en masse lækkert, professionelt udstyr til is fremstilling. Vi har forme til ispinde og isdesserter, så du kan lave sjove pindeis og flotte desserter. Lav et flot overtræk på dine ispinde med vores beholder til chokoladeovertræk, og kugl isen op med en professionel kugleske for en elegant præsentation. 

Vi har også ismaskiner i flere modeller, fra den sødeste lille version, der drejes med håndkraft og kan få plads i selv det mindste køkkenskab til de helt store professionelle ismaskiner. Frys isen ned i luftætte isbakker, som du også kan finde her, så de holder sig lækre uden at miste smag i fryseren.

Isforme

Vores isforme til at fremstille flotte isdesserter er produceret i formstabil silikone. De er nemme at få isen ud af, når du skal servere den og er i professionel kvalitet, så du får det ønskede flotte resultat. Silikoneformene kan også bruges til fromage, kager og andre lækre desserter og tåler både ovn og fryser.

Startpakke til is fremstilling

Skal du i gang med isfremstillingen, er en startpakke et godt sted at begynde. Hos Bagebixen får du startpakker til isfremstilling i størrelse small og medium; medium til rørt is med ismaskine - så kan du også prøve maskinen med det samme! Vi har også en light-startpakke til fremstilling af ispinde uden ismaskine. Vores startpakker kommer til en rigtig god pris, hvor den samlede pakke er med en solid rabat i forhold til at købe ingredienser og udstyr separat. 

Ingredienser til is fremstilling

Hos os får du også ingredienser til isfremstilling. Vi har skummetmælkspulver, isstabilisator, der giver en ekstra lækker og cremet is, og intense sirupper med frugtsmag og andre klassiske issmage som chokolade, cappucino, vanilje, hasselnød og mange flere. 

Vil du have helt naturlig is, kan du prøve vores frysetørrede bær- og frugtpulver med naturlig smag af hindbær, kirsebær, havtorn og andre lækre bær og frugter. De giver både farve og smag og kan bruges til selve isfremstillingen, til dekoration af ispinde og når du skal servere en flot isdessert, der skal pyntes før servering.

Du får også chokolade til overtræk og kan finde en masse flot pynt under vores dekorationer, så din islagkage ser lige så overdådig ud, som den smager. 

Cremodan til isfremstilling

Cremodan isstabilisator giver en mere lækker og cremet is, så den hjemmerørte is får samme dejlige konsistens som dyr luksusis, du kan købe. 

Cremodan stabilisator er produceret af naturlige produkter og fungere ved at binde væske og fedtholdige ingredienser bedre sammen, så der ikke opstår krystaller i isen og den får mere cremet konsistens. Cremodan påvirker ikke selve smagen af isen. Dosér ca. 7 g/kg. færdig is i mælke/flødeis og 10-15 g, når du laver saftevandsis/sorbetis. Cremodan røres ind i den kolde ismasse, før den fryses ned og behøver ikke at blive opvarmet. 

Topping, vafler og crepes til din hjemmelavede is

Vil du servere din lækre is i hjemmelavede, sprøde vafler, der smager af noget, finder du også isvaffeljern og sæt til at forme vaflerne (cone og skål) samt vaffelholder eller crepepande 

Til hjemmeisbaren er der selvfølgelig også krymmel, topping og issauce med smag af bl.a. karamel, chokolade, lakrids, frugter og bær.

Tips til hjemmelavet is

 

  • Frys is i lufttætte bokse, så holder smagen sig bedre. Hjemmelavet is kan man have et par uger i fryseren, før det mister smag - det bliver dog ikke dårligt. Men husk at du aldrig må nedfryse optøet is.
  • Jo bedre ingredienser, jo bedre is - is smager godt, hvis du kommer gode ingredienser i. Men du skal også være opmærksom på at den kolde is ikke smager lige så intenst som ingredienserne gør ved stuetemperatur. Derfor skal der lige lidt mere smag til for at isen er lige så intens, når den kommer ud af fryseren. 
  • Der skal faktisk også lidt luft i isen for at den ikke bliver for tung og hård, men får en blød og lækker konsistens. Det er nemmere at opnå med en ismaskine, hvor isen bliver rørt rundt, mens den fryser. Laver du is uden ismaskine kan du piske isen to-tre gang i timen, mens den fryser ind. Så slipper du for krystalliseret is og får en luftigere is. 
  • På de fleste ismaskiner til husholdningsbrug vil isen få en konsistens som softice direkte fra maskinen. Vil du have en hårdere is, skal den hærde i fryseren før servering.
  • Fryser du din is i en flot isform, skal du komme isen godt ud i alle kroge for at få det optimale ud af din form. Fyld først bund og kringelkroge ud og bank formen let mod bordet, så luftbobler slipper ud, og isen lægger sig tæt i formen. Fyld derefter resten af formen ud og bank let mod bordet igen - og efterfyld hvis nødvendigt. 

 

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.