Super kundeservice
Sikker betaling
Hurtig levering
Cacao Barry – chokolade i verdensklasse
Cacao Barry producerer chokolade i absolut højeste kvalitet. Chokoladen er på højde med velkendte chokoladeproducenter såsom Valrhona og Callebaut. Cacao Barrys chokolade
er perfekt til både bagning, desserter, overtrækning og hjemmelavede chokolader.
Viser 1–20 af 38 resultater
Viser 1–20 af 38 resultater
Cacao Barry og Callebaut
Mange sammenligner Cacao Barry og Callebaut - og det er der faktisk en god grund til. Det er nemlig den samme virksomhed, der står bag begge varianter af chokolade. Virksomheden hedder Barry Callebaut og har en række forskellige chokoladevarianter, hvoraf to af dem er Callebaut og Cacao Barry. Barry Callebaut producerer ¼ af verdens chokolade, og må siges at være nogle af de dygtigste på markedet. Derfor er vi hos Bagebixen glade for at kunne tilbyde dig et stort udvalg af både Cacao Barry og Callebaut chokolade.
Hvis du er vant til Callebaut, og gerne vil prøve en anden lækker kvalitetschokolade, kan du altså roligt købe chokolade fra Cacao Barry. Det er samme høje kvalitet, som du kender fra Callebaut, men med andre spændende smagsnoter. Cacao Barry bruger nogle af de bedste kakaobønner i verden til at producere deres chokolader, og vi lover dig, at du ikke bliver skuffet!
Cacao Barry chokolade
Hos Bagebixen har vi et stort udvalg af chokolade fra Cacao Barry. Chokoladen kommer i små chokoladeknapper og er derfor nemme at arbejde med og at dosere. Det er de perfekte små chokoladestykker til chocolate chip cookies eller chokoladeboller. Chokoladen behøver heller ikke blive hakket, når den skal tempereres, og du sparer tid i køkkenet.
Chokolader fra Cacao Barry
Mange chokoladeproducenter i dag laver nye og spændende smagsvarianter. Callebaut er især blevet populære for deres Gold chokolade og den nyeste på stammen, Ruby chokoladen. Valrhona har også udviklet velsmagende smagsvarianter af deres chokolade, hvor vi især kan fremhæve deres chokolade med smag af passionsfrugt.
Cacao Barry skiller sig ud fra andre kvalitetschokolader ved at have fokus på at perfektionere de kendte chokoladetyper såsom mørk chokolade og mælkechokolade. Derfor kan du finde mange forskellige varianter af disse typer chokolade. Cacao Barry producerer deres chokolader på de bedste kakaobønner, og du kan finde chokolade, der er lavet af kakaobønner fra Ecuador, Tanzania, Venezuela og Ghana. Det giver et stort udvalg af lækker kvalitetschokolade, som har forskellige smagsnoter.
Hvis du er i tvivl om, hvilken type chokolade du skal vælge, kan du kigge nærmere på hver enkel chokoladetype. Der har vi udspecificeret, hvad hver chokoladetype har smagsnoter af, og vi skriver også, hvilke råvarer chokoladen smager godt sammen med.
Når du klikker ind på en af chokoladerne, kan du også finde et skema over, hvor flydende chokoladen er. Det er vigtigt at tage højde for, hvor flydende eller fast chokoladen er, da det spiller ind, når du skal arbejde med chokoladen.
Det er eksempelvis en fordel, at chokoladen er meget flydende, hvis den skal bruges til overtræk. Men uanset om du bruge chokoladen til mousse, bagværk, is eller desserter, spiller chokoladens konsistens ind. Brug derfor skemaet som en guideline til, hvad chokoladevarianten er egnet til.
Cacao Barrys historie
Cacao Barry blev skabt af Charles Barry, som i 1842 rejste til Afrika for at finde de bedste kakaobønner i verden. Cacao Barry er populært blandt dessertkokke og chocolatiers, og brandet er kendt for sin høje kvalitet. Cacao Barry har en fransk oprindelse, og brandet er især kendt for at have lavet en chokoladestang, som de franske bagere bruger, når de skal lave chokolade croissanter. Med de mange år på bagen har Cacao Barry perfektioneret deres opskrift over tid.