Gratis fragt til pakkeshop på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Callebaut

Callebaut chokolade

Belgiske Callebaut producerer chokolade, der er blandt det bedste i hele verden. Belgien er kendt for deres lækre chokolade, og med over 100 års erfaring leverer Callebaut altid chokolade i den højeste kvalitet. 

Callebaut chokolade er blevet virkelig populært de sidste par år, og du har sikkert allerede set det blandt mange kagebloggere og måske også i bagedysten, hvor Callebaut er det foretrukne chokoladevalg. Og det er med god grund. Callebaut laver nemlig velsmagende chokolade til en pris, hvor alle kan være med. De har samtidig et stort udvalg, og du kan både finde de fire gængse chokoladetyper (lys chokolade, mørk chokolade, hvid chokolade og ruby chokolade) og et udvalg af luksuschokolade og chokolade med smag. 

Hos Bagebixen er vi glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af Callebaut chokolade, og du kan både købe chokoladen i små og store partier.

Viser 1–20 af 173 resultater

Viser 1–20 af 173 resultater

Callebaut chokoladeknapper

Uanset i hvilken mængde du køber Callebaut chokolade, vil du opdage, at posen er fyldt med små chokoladeknapper. De kaldes for ‘callets’, og størrelsen gør det nemt at arbejde med og dosere chokoladen. At chokoladen er formet i callets gør også, at du ikke behøver at hakke chokoladen, inden du skal temperere den. Det gør altså arbejdet i køkkenet hurtigere og nemmere, når du bruger Callebaut chokolade frem for andre chokoladetyper. 

Ruby chokolade fra Callebaut 

Udover de velkendte varianter som hvid, lys og mørk chokolade er Callebaut gået foran med nye, spændende chokoladevarianter. De laver eksempelvis Ruby chokolade, som er en helt ny chokoladetype, der først blev opdaget fornylig. 

Ruby chokoladen er lavet af den rødlige Ruby-kakaobønne, hvorfra chokoladen får sin fine lyserøde farve og let syrlige smag. Chokoladen har nemlig hverken fået tilsat farve eller smag. Selvom chokoladen hverken minder om hvid, lys eller mørk chokolade, kan man sammenligne den med mælkechokolade på grund af dens kakao kakaoindhold på 47,3%. Når du skal temperere Ruby chokoladen, kan du altså gå efter de samme temperaturer, som bruges til at temperere mælkechokolade.

Callebaut Gold chokolade 

Den populære Gold chokolade fra Callebaut er en karamelliseret hvid chokolade. Hvor almindelig hvid chokolade kan være meget sød, har den karamelliserede hvide chokolade toner af karamel, som bryder med det søde. Gold chokoladen er forholdsvis ny på markedet, men er blevet super populær blandt både professionelle og hobbybagere. Gold chokoladen egner sig både til bagning, mousse, fyldte chokolader, chokoladeovertræk, is og dekoration. Når du skal temperere chokoladen, skal du blot følge anvisningerne til hvid chokolade, da kakaoindholdet er det samme. Gold chokoladen kan, ligesom hvid chokolade, være en smule tyktflydende grundet det lave kakaoindhold, og derfor kan du med fordel tilsætte kakaosmør til chokoladen. Kakaosmørret gør chokoladen mere flydende og nemmere at arbejde med, når du eksempelvis skal støbe chokoladeskaller eller bruge chokoladen til overtræk.

Chokolade med smag fra Callebaut 

Callebaut byder også på chokolade med spændende smagsvarianter. Du kan eksempelvis finde chokolade med smag af jordbær, lemon, appelsin og karamel. De lækre chokolader med tilsat smag er perfekte til den søde tand, og de gør sig også rigtig godt i kager og som fyld. De spændende smagsvarianter giver dit bagværk et ekstra pift, og både smagen og udseendet er helt i top. 

Opbevaring af chokolade

Hos os er det muligt at købe Callebaut i store mængder, og du kan eksempelvis erhverve dig poser med 1, 2,5 og 5 kg chokolade. De store mængder gør det muligt at få meget chokolade for pengene, og det bliver dejlig nemt at lave kager og søde sager, når du altid har chokolade på lager. Chokoladen har typisk lang holdbarhed, og du skal blot sikre dig at opbevare det korrekt. Sørg for at lukke posen igen efter brug med den smarte genluk-funktion, og opbevar chokoladen et sted, der er koldt, tørt og mørkt. Et lukket køkkenskab, hvor der er mellem 12 og 20 grader, er det optimale opbevaringssted for chokolade. Du kender måske det, med at din chokolade får en mat eller grålig overflade efter åbning? Det skyldes forkert opbevaring. Når du opbevarer chokoladen fra Callebaut korrekt, forbliver chokoladen perfekt i både farve og smag! 

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.