Super kundeservice
Sikker betaling
Hurtig levering
Callebaut chokolade, er noget af den fineste chokolade man kan få. Callebaut startede i Belgien tilbage i 1911 ved Octaaf Callebaut i den lille by Wieze. Callebaut er i dag en af de mest populære chokolader i Danmark, hvilket vi godt forstår da Callebaut har fantastisk smag og er utroligt let at arbejde med.
Callebaut var de første der introducerede Callets. Disse faste chokoladedråber er super nemme at arbejde med da de er lette at dosere den rette mængde, og samtidigt er de forarbejdet, så de blot skal varmens til 31-32 grader og da klar til brug.
Viser 1–20 af 163 resultater
Viser 1–20 af 163 resultater
Uanset i hvilken mængde du køber Callebaut chokolade, vil du opdage, at posen er fyldt med små chokoladeknapper. De kaldes for ‘callets’, og størrelsen gør det nemt at arbejde med og dosere chokoladen. At chokoladen er formet i callets gør også, at du ikke behøver at hakke chokoladen, inden du skal temperere den. Det gør altså arbejdet i køkkenet hurtigere og nemmere, når du bruger Callebaut chokolade frem for andre chokoladetyper.
Udover de velkendte varianter som hvid, lys og mørk chokolade er Callebaut gået foran med nye, spændende chokoladevarianter. De laver eksempelvis Ruby chokolade, som er en helt ny chokoladetype, der først blev opdaget fornylig.
Ruby chokoladen er lavet af den rødlige Ruby-kakaobønne, hvorfra chokoladen får sin fine lyserøde farve og let syrlige smag. Chokoladen har nemlig hverken fået tilsat farve eller smag. Selvom chokoladen hverken minder om hvid, lys eller mørk chokolade, kan man sammenligne den med mælkechokolade på grund af dens kakao kakaoindhold på 47,3%. Når du skal temperere Ruby chokoladen, kan du altså gå efter de samme temperaturer, som bruges til at temperere mælkechokolade.
Den populære Gold chokolade fra Callebaut er en karamelliseret hvid chokolade. Hvor almindelig hvid chokolade kan være meget sød, har den karamelliserede hvide chokolade toner af karamel, som bryder med det søde. Gold chokoladen er forholdsvis ny på markedet, men er blevet super populær blandt både professionelle og hobbybagere. Gold chokoladen egner sig både til bagning, mousse, fyldte chokolader, chokoladeovertræk, is og dekoration. Når du skal temperere chokoladen, skal du blot følge anvisningerne til hvid chokolade, da kakaoindholdet er det samme. Gold chokoladen kan, ligesom hvid chokolade, være en smule tyktflydende grundet det lave kakaoindhold, og derfor kan du med fordel tilsætte kakaosmør til chokoladen. Kakaosmørret gør chokoladen mere flydende og nemmere at arbejde med, når du eksempelvis skal støbe chokoladeskaller eller bruge chokoladen til overtræk.
Callebaut byder også på chokolade med spændende smagsvarianter. Du kan eksempelvis finde chokolade med smag af jordbær, lemon, appelsin og karamel. De lækre chokolader med tilsat smag er perfekte til den søde tand, og de gør sig også rigtig godt i kager og som fyld. De spændende smagsvarianter giver dit bagværk et ekstra pift, og både smagen og udseendet er helt i top.
Hos os er det muligt at købe Callebaut i store mængder, og du kan eksempelvis erhverve dig poser med 1, 2,5 og 5 kg chokolade. De store mængder gør det muligt at få meget chokolade for pengene, og det bliver dejlig nemt at lave kager og søde sager, når du altid har chokolade på lager. Chokoladen har typisk lang holdbarhed, og du skal blot sikre dig at opbevare det korrekt. Sørg for at lukke posen igen efter brug med den smarte genluk-funktion, og opbevar chokoladen et sted, der er koldt, tørt og mørkt. Et lukket køkkenskab, hvor der er mellem 12 og 20 grader, er det optimale opbevaringssted for chokolade. Du kender måske det, med at din chokolade får en mat eller grålig overflade efter åbning? Det skyldes forkert opbevaring. Når du opbevarer chokoladen fra Callebaut korrekt, forbliver chokoladen perfekt i både farve og smag!