Beskrivelse
Lækker luksus chokolade fra Cacao Barry. Alunga Pur Lait 41% er en flødechokolade (“mælkechokolade”) med en fyldig smag af kakao, blandet med undertoner af fløde, vanille, caramel og frugt.
Som angivet i tabellen nedenfor, er denne chokolade meget afbalanceret i konsistensen, og derfor velegnet til alt chokoladearbejde.
Chokoladen er lavet med Q-fermitering – læs mere om det under tabellen.
Q-frementering ™ – at skabe den reneste kakao smag fra naturen
Års omhyggelig forskning i den komplekse fermenteringsproces har givet vigtig indsigt i, hvordan aromaforstadier udvikles under fermentering. Kun specifikke mikroorganismer, der naturligt forekommer på jorden og planternes blade i plantagerne fremkalder perfekt fermentering. Det giver en fermentering, der vækker de bedste smagsoplevelser i hver bønne – uden urenheder, uden mangler. Andre mikroorganismer derimod har en uønsket virkning på smag. Det er lykkedes Cacao Barry® at identificere de mikroorganismer, der har en gavnlig effekt på fermenteringsprocessen. Ved at tilskynde disse organismer til naturligt at fremkalde fermenteringsprocessen og regelmæssigt at kontrollere denne, er der opnået en perfekt fermenteing. Resultatet giver bønner med intens smag uden urenheder eller bismag. Denne nye metode, kaldet Q fermentering ™, er kilden til de reneste kakaobønner nogensinde fremkommet i naturen.
For uovertruffen ren og mere intens chokolade smag i dine kreationer har Cacao Barry® nu lanceret en ny serie af chokolade COUVERTURES ved hjælp af kakaobønner fra Q-fermentering ™ metoden. Det kaldes “Toute la pureté de la natur”. Med chokolade COUVERTURES fra denne serie, kan krævende kokke nu sætte skub i smag i deres dessert, konditori- og konfekture kreationer med en ren, mere intens kakao smag. Desuden er hver af disse COUVERTURES blevet udviklet omkring specifikke applikationer og tillader kokke at skabe perfekte færdige produkter.
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.