Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Guide til ChocoStickers

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen bedømmelse

Komplet vejledning til brug af ChocoStickers i chokoladeforme.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Klargøring af form

  1. Puds formen med vat.
  2. Hvis der er detaljer i dine ChocoStickers, kan du starte med at tage dem ud med en hobbykniv. Det gør det lidt nemmere.
  3. Sæt din ChocoSticker ned i formen og tryk forsigtigt ned med dit modelleringsvæktøj for at sikre, at alle luftbobler fjernes. Sørg for at flappen sidder ud over kanten, eller lad den stå lige op i formen, så du kan hive i den, når du skal have mærket af.
  4. Tjek på bagsiden af formen, om du har fået sat mærket godt fast – det gælder specielt rundt i kanten, så der ikke kommer farve ind under.

Farvning af formen

  1. Farv formen med en pensel eller airbrush.
  2. Fjern forsigtigt din ChocoSticker fra formen, når farven er tør.
  3. Ret forsigtigt kanterne til med en tandstik, hvis det er nødvendigt.
  4. Du kan nu enten farve med en ny farve, så mærket får den farve, eller begynde at støbe med chokolade, så mærket bliver i en naturlig chokolade nuance.

Støbning af skallerne

  1. Temperer din chokolade (se evt. vejledning til temperering i mikroovn HER)
  2. Støb skallerne.
  3. Når chokolade har sat sig, kan du forsigtigt fjerne skallerne for at se dit resultat.
  • Forfatter: Louise