Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Flutes med BageEnzym og Hvedesur

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen bedømmelse

Sprøde flutes med en dejlig krumme – det er hvad du får når der tilsættes en smule tryllestøv – også kaldet Bage Enzymer.

  • Opskriften giver: 2 store flutes 1x

Ingredienser

Vægt

Fremgangsmåde

  1. Bland alle ingredienserne i en røremaskine
  2. Ælt dejen i 8 minutter ved lav omdrejning og efterfølgende i 7 minutter ved højere hastighed
  3. Stram dejkuglen op, og læg den i en tildækket skål hvor der er plads til at den kan hæve til dobbelt størrelse – det tager ca. 60 minutter
  4. Halvvejs inde i hævetiden tændes ovnen på 250°C varmluft – du får det bedste resultat ved at bage på et bagestål
  5. Drys durummel på bordet, og vend dejen forsigtigt ud på melet. Dejen strækkes en smule aflangt
  6. Med en dejhakker deles dejen i 2 på den lange led
  7. Flyt forsigtigt dine flutes over på det brandvarme bagestål – der er plads til begge flutes på én gang.
  8. Bag dine flutes til de er flot gyldne – det tager normalt 10-15 minutter afhængig af din ovn
  • Forfatter: Louise