Jordbærsæsonen er i fuld gang, så hvorfor ikke benytte de lækre bær i en kage? I denne uge får du en let og lækker opskrift på en kage bestående af jordbærmousse og chokobunde.

CHOKOBUNDE

  • 250 g. sukker
  • 8 æg
  • 125 g. mørk chokolade
  • 200 g. mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 50 g. kakao

Æg og sukker piskes hvidt i en skål (pisk mindst 10 min.)

Imens smeltes chokoladen over vandbad.

Nu tilsættes den flydende chokolade til ægge- og sukkerblandingen.

Sigt mel, bagepulver og kakao og vend forsigtigt alle de tørre ingredienser i den piskede blanding.

Dejen smøres nu ud på et stykke bagepapir på en plade.

Bunden bages i ovnen ved 200° C i 10-12 min.

JORDBÆRMOUSSE

  • 1 pk. Jordbærfromagepulver fra Städter
  • ½ ltr fløde
  • 1 dl vand

Pisk fløden.

Bland 125 g. fromagepulver med 1 dl vand. Bland nu den piskede fløde i massen lidt efter lidt. Nu er mousse klar til brug.

 

Når den bagte chokobund er kølet af stikkes den ud med en udstikker ring – her er brugt en ring på 10 cm i diameter.

Lad bunden sidde i ringen og fyld herefter ringen med jordbærmousse. Brug en paletkniv til at skabe en jævn overflade på kagen.

Tag ringen af kagen (sæt evt. kagen på frost i lidt tid, da ringen så slipper lettere) og pynt med friske lækre jordbær.

 

God fornøjelse : )