Guide til ChocoStickers
Komplet vejledning til brug af ChocoStickers i chokoladeforme.
Ingredienser
- ChocoStickers
- Chokoladeform
- Vat
- Hobbykniv
- Modelleringsværktøj
- Tandstik
- Chokoladefarver
- Pensler eller Airbrush
- Chokolade
Fremgangsmåde
Klargøring af form
- Puds formen med vat.
- Hvis der er detaljer i dine ChocoStickers, kan du starte med at tage dem ud med en hobbykniv. Det gør det lidt nemmere.
- Sæt din ChocoSticker ned i formen og tryk forsigtigt ned med dit modelleringsvæktøj for at sikre, at alle luftbobler fjernes. Sørg for at flappen sidder ud over kanten, eller lad den stå lige op i formen, så du kan hive i den, når du skal have mærket af.
- Tjek på bagsiden af formen, om du har fået sat mærket godt fast – det gælder specielt rundt i kanten, så der ikke kommer farve ind under.
Farvning af formen
- Farv formen med en pensel eller airbrush.
- Fjern forsigtigt din ChocoSticker fra formen, når farven er tør.
- Ret forsigtigt kanterne til med en tandstik, hvis det er nødvendigt.
- Du kan nu enten farve med en ny farve, så mærket får den farve, eller begynde at støbe med chokolade, så mærket bliver i en naturlig chokolade nuance.
Støbning af skallerne
- Temperer din chokolade (se evt. vejledning til temperering i mikroovn HER)
- Støb skallerne.
- Når chokolade har sat sig, kan du forsigtigt fjerne skallerne for at se dit resultat.