Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Dragée Maskine – 2kg Bordmodel, Chocolate World*

Pris: Kr.37.995,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

På vej på lager - du skal påregne ca. 2-10 dages leveringstid (læs mere)

Varenummer (SKU): M1285 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Maskine til fremstilling af overtrukket slik: nødder, tørret frugt og andre slikspecialiteter. Kaldes også for en panning machine, chocolate coater, dragéeringstromle eller dragée maskine.

Specifikationer:
Bordmodel med en kapacitet på 2 liter
Skål fremstillet af kobber og stel af rustfrit stål
Elektrisk opvarmning (Ingen gas er nødvendig)
Produktionsmængde: ca. 4 kg/time med 2 batches i timen (2 kg/batch)
Manuelt vippesystem med aflæsningsbakke i rustfrit stål
B 450 x D 750 x H 700 mm
25 kg
230V mono 50Hz
3,5 kW

Produktet leveres på en palle med fragtmand – vi kontakter dig med nærmere info om levering.
Står maskinen ikke som på lager – så er forventede produktionstid fra fabrikanten normalt 2-4 uger.

Relaterede produkter

  • Dragée Maskine - 7L

    XL udgave af vores populære 3L Dragée tromle - mere end dobbelt kapacitet, men stadig væsentlig billigere end andre industrimodeller - og naturligvis også stadig robust og lydsvag. Kapaciteten er testet til 7L, men vil nok godt kunne rumme en liter eller to mere, hvis man er øvet. Vi anbefaler ikke denne til hjemmeproduktionen - med mindre man har virkeligt mange man gerne vil glæde med hjemmelavede dragéer - til private er der fortsat vores originale 3L model vi anbefaler. Af specielle funktioner kan nævnes:
    • Rustfrit stål
    • Justerbar hastighed
    • Aftagelig tromle
    • Kontinuerlig drift
    • Solid konstruktion
    • Næsten lydløs motor
    • Lavt strømforbrug
    • CE mærket
    • Let at rengøre
    Dragéemaskinen er solidt bygget i rustfrit stål, og den rustfri ståltromle kan let tages af med det medfølgende værktøj når den skal gøres rent. Rengøringen er let, da tromlen blot vaskes i varmt vand og sæbe, mens selve maskinen tåler aftørring med en våd klud. Modsat confi kit modeller, står denne maskinen bomstille på bordet, larmer næsten ikke i motoren og så kan roteringshastigheden justeres meget let. Maskinens alsidighed gør den også velegnet til professionelle produktioner i konditorier, restauranter, bagerier og lignende. Dragée maskinen skal blot tilsluttes en almindelig stikkontakt. Dansk manual og 40 sider inspirations og opskriftshæfte medfølger. 40 siders hæfte på dansk medfølger: Alle dragéer i hæftet er lavet på prototypen af denne maskine. Specifikationer: 7 liter - ca. maksimal mængde pr. produktion, svarende til ca. 4-5kg. Tromle diameter: 400mm Base: 540 x 470 x 560 mm 220V / 50/60Hz kompatibel Monofase / 120W Vægt: 16 kg Kaldes også for en panning machine, chocolate coater, dragéeringstromle eller dragée maskine.
    Bemærk: Da dette er en håndlavet og manuelt samlet maskine, kan der forekomme mindre produktionsmærker og ridser. Dette har absolut intet med funktionaliteten at gøre og anses ikke for reklamationsberettiget.
    Pris: Kr.6.499,95
    Lagerbeholdning:7
  • Dragée Maskine - 3L

    Vi har specialdesignet denne dragée tromle, ud fra de specifikationer vores kunder har efterlyst: billigere og mindre end de store industrimodeller - men stadig robust og lydsvag. Vi er enormt stolte af at kunne præsentere resultatet af mange måneders udvikling og test, nemlig en dragéetromle som snildt kan stå i køkkenskabet og som ikke kræver at man laver kæmpe portioner hver gang. Af specielle funktioner kan nævnes:
    • Rustfrit stål
    • Justerbar hastighed
    • Aftagelig tromle
    • Kontinuerlig drift
    • Solid konstruktion
    • Næsten lydløs motor
    • Lavt strømforbrug
    • CE mærket
    • Let at rengøre
    Skal du bruge maskinen professionelt, kan du overveje om du skal have den større 7L udgave, som du finder lige HER. Dragéemaskinen er solidt bygget i rustfrit stål, og den rustfri ståltromle kan let tages af med det medfølgende værktøj når den skal gøres rent. Rengøringen er let, da tromlen blot vaskes i varmt vand og sæbe, mens selve maskinen tåler aftørring med en våd klud. Modsat confi kit modeller, står denne maskinen bomstille på bordet, larmer ikke i motoren og så kan roteringshastigheden justeres meget let. Maskinens alsidighed gør den også velegnet til mindre produktioner i konditorier, restauranter, bagerier og lignende. Dragée maskinen skal blot tilsluttes en almindelig stikkontakt. Dansk manual og 40 sider inspirations og opskriftshæfte medfølger. 40 siders hæfte på dansk medfølger: Alle dragéer i hæftet er lavet på prototypen af denne maskine. Specifikationer: 3,5 liter - ca. maksimal mængde pr. produktion, svarende til ca. 2kg. Tromle diameter: 300mm Base: 405 x 260 x 410 mm 220V / 50/60Hz kompatibel Monofase / 120W Vægt: 14 kg Kaldes også for en panning machine, chocolate coater, dragéeringstromle eller dragée maskine.
    Bemærk:Da dette er en håndlavet og manuelt samlet maskine, kan der forekomme mindre produktionsmærker og ridser. Dette har absolut intet med funktionaliteten at gøre og anses ikke for reklamationsberettiget.
    Pris: Kr.4.499,95
    Lagerbeholdning:23
  • Vibrationsbord, Chocolate World*

    Professionel vibrationsbord fra belgiske Chocolate World. Vibrationsbordet kan bruges med chokoladeformene fra 1000 og 2000 serierne. Gummimåtter og sugekopper inkluderet for støjreduktion og stabilitet. Størrelse: ca.. 49 x 30 x 36,2 cm Spænding: 220 volt, 500w - skal blot tilsluttes en almindelig stikkontakt. Sådan bruger du vibrationsbordet:  Chokoladeformene fyldt med chokolade sættes på den flade overflade. Vibrationerne i bordet vil ryste luftboblerne op til overfladen. Herefter vendes formene ud på rillerne og ned i chokoladesmelteren.
    OBS: Chokoladesmelter er ikke inkluderet.
    Står maskinen ikke som på lager - så er forventede produktionstid fra fabrikanten normalt 2-4 uger. Vi kontakter dig med nærmere info om levering.
     
    Pris: Kr.6.999,95
    Lagerbeholdning:1
  • Conching Device - Table-Top Model, Chocolate World

    Lav din egen chokolade ud af kakaonibs, sukker og kakaosmør. Se hvordan det fungerer i videoen nedenfor. Premier Tilting Chocolate Refiner 10 lbs leveres med en stenholder i rustfrit stål, hvilket øger enhedens ydeevne og holdbarhed og gør den ideel til tung produktion. Vores Tilting Refiners er fremstillet ved hjælp af et innovativt, skridsikkert gearsystem, og drivmekanismen er også blevet gentænkt for at gøre maskinen robust og holdbar. Et enkelt tryk på en knap aktiverer vippemekanismen og gør det nemt at tømme tromlen, når din opskrift er færdig med at raffinere. Enhedens design giver mulighed for fri bevægelse af ingredienserne inde i tromlen, hvilket resulterer i korte raffineringsperioder og optimeret skærekraft. Den kraftige luftning af chokoladen giver en mere effektiv spredning af eddikesyre og andre skarpe forbindelser, hvilket giver en rundere chokolade. Hjulene holdes på plads af en fjederbelastet låsestift i rustfrit stål, som gør det nemt at fjerne hjulene (ikke flere metalskiver, møtrikker og bolte). Stenholderens glatte overflader gør det nemt at skrabe hver eneste rest af produktet op, hvilket minimerer spild og reducerer rengøringstiden. En lille perforering på deflektorbladene gør det muligt at fastgøre et termoelement til præcis overvågning af temperaturen under raffineringsprocessen (særligt praktisk ved rå produktion). Konstruktionen eliminerer risikoen for produktlækage ned ad tromlens midterkonus og ind i motorenheden. Premier Chocolate Refiner's robuste motor er designet til at modstå stress ved kontinuerlig chokoladekørsel. Premier Chocolate Refiner er håndværkernes foretrukne valg og er en bordmodel med lavt tryk, der er beregnet til at fremstille chokolade, nøddesmør og Praliné fra bunden. Raffinering med lav belastning giver mulighed for maksimal bevarelse af næringsværdien, samtidig med at produktets holdbarhed bevares. Tekniske specifikationer: Kapacitet: Minimum 1,3kg - maksimum 4,5 kg / 10 lbs / 4,5 kg Omdrejninger pr. minut (RPM): 120 - 140 [embed]https://www.youtube.com/watch?v=gAPh2_kVn30[/embed] Bemærk: Videoen kan vise tilkøb som ikke følger med.  
    Pris: Kr.5.999,95
    Lagerbeholdning:1
  • Stencil til Chokoladeform CW1673 - Chocolate World

    Denne plade fra Chocolate World er perfekt, hvis du vil holde din form ren, når du arbejder med airbrush chokoladefarve. Du skal blot lægge pladen henover formen - når du så farver med din airbrush vil farven kun komme ned i hullerne.
    • Nem at bruge
    • Kan genbruges
    • Tåler opvaskemaskine
    Denne plade passer til chokoladeformen CW1673 - Chokoladeformen medfølger IKKE.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:4
  • Stencil til Chokoladeform CW1921 - Chocolate World

    Denne plade fra Chocolate World er perfekt, hvis du vil holde din form ren, når du arbejder med airbrush chokoladefarve. Du skal blot lægge pladen henover formen - når du så farver med din airbrush vil farven kun komme ned i hullerne.
    • Nem at bruge
    • Kan genbruges
    • Tåler opvaskemaskine
    Denne plade passer til chokoladeformen CW1921 - Chokoladeformen medfølger IKKE.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:3
  • Stencil til Chokoladeform CW2295 - Chocolate World

    Denne plade fra Chocolate World er perfekt, hvis du vil holde din form ren, når du arbejder med airbrush chokoladefarve. Du skal blot lægge pladen henover formen - når du så farver med din airbrush vil far kun komme ned i hullerne.
    • Nem at bruge
    • Kan genbruges
    • Tåler opvaskemaskine
    Denne plade passer til chokoladeformen CW2295 - Chokoladeformen medfølger IKKE.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:2
  • 6kg Professionel Chokoladesmelter, Chocolate World

    Kongen af Chokoladesmeltere! Stor professionel chokoladesmelter fra Belgiske Chocolate World. Særdeles velegnet til at vende hele chokoladeforme rundt i. Se denne dybe udgave, hvis du primært fx skal dyppe flødeboller.   Beskrivelse: Ekstra stor beholder, med plads til 6L chokolade. Smelteren kan indstilles efter temperatur og går fra 0-60° C. Normal arbejdstemperatur for chokolade ligger mellem 28-32° C.
    Skålen er lavet af rustfrit stål.
    Denne Smelter skal ikke bruge vand i smelteprocessen, og giver derfor en tør varme, hvor ingen fugt er frigivet, hvilket er rigtigt godt når man smelter chokolade!
    Bemærk at en chokoladesmelter, uanset mærke, ikke tempererer chokolade, men smelter og fastholder temperaturen. Vi anbefaler et digital termometer til korrekt styring af tempereringen, da termostaten kan afvige med op til +/- 5°C fra den indstillede temperatur.
    Incl. rustri stålbeholder (køb ekstra her), samt låg.
    Størrelse på skålen: ca. 325 x 265 100 mm - se større modeller lige HER
    Spænding: 220 volt
    Samme model som Mol d'Art - bare fra Chocolate World.
    GRATIS FRAGT på dette produkt.
     
    Pris: Kr.3.499,95
    Lagerbeholdning:9
  • 12kg Professionel Chokoladesmelter, Chocolate World

    Kongen af Chokoladesmeltere! Stor professionel chokoladesmelter fra Belgiske Chocolate World. Særdeles velegnet til at vende hele chokoladeforme rundt i. Se denne dybe udgave, hvis du primært fx skal dyppe flødeboller.   Beskrivelse: Ekstra stor beholder, med plads til 12L chokolade. Smelteren kan indstilles efter temperatur og går fra 0-60° C. Normal arbejdstemperatur for chokolade ligger mellem 28-32° C.
    Skålen er lavet af rustfrit stål.
    Denne Smelter skal ikke bruge vand i smelteprocessen, og giver derfor en tør varme, hvor ingen fugt er frigivet, hvilket er rigtigt godt når man smelter chokolade!
    Bemærk at en chokoladesmelter, uanset mærke, ikke tempererer chokolade, men smelter og fastholder temperaturen. Vi anbefaler et digital termometer til korrekt styring af tempereringen, da termostaten kan afvige med op til +/- 5°C fra den indstillede temperatur.
    Incl. rustri stålbeholder (køb ekstra her), samt låg.
    Størrelse på skålen: ca. 530 x 325 x 100 mm
    Spænding: 220 volt
    Samme model som Mol d'Art - bare fra Chocolate World.
    GRATIS FRAGT på dette produkt.
    Pris: Kr.4.499,95
    Lagerbeholdning:2
  • 24kg Professionel Chokoladesmelter, Chocolate World

    Kongen af Chokoladesmeltere! Stor professionel chokoladesmelter fra Belgiske Chocolate World. Særdeles velegnet til at vende hele chokoladeforme rundt i. Se denne dybe udgave, hvis du primært fx skal dyppe flødeboller.   Beskrivelse: Ekstra stor beholder, med plads til 24L chokolade. Smelteren kan indstilles efter temperatur og går fra 0-60° C. Normal arbejdstemperatur for chokolade ligger mellem 28-32° C.
    Skålen er lavet af rustfrit stål.
    Denne Smelter skal ikke bruge vand i smelteprocessen, og giver derfor en tør varme, hvor ingen fugt er frigivet, hvilket er rigtigt godt når man smelter chokolade!
    Bemærk at en chokoladesmelter, uanset mærke, ikke tempererer chokolade, men smelter og fastholder temperaturen. Vi anbefaler et digital termometer til korrekt styring af tempereringen, da termostaten kan afvige med op til +/- 5°C fra den indstillede temperatur.
    Incl. rustri stålbeholder (køb ekstra her), samt låg.
    Størrelse på skålen: ca. 530 x 325 x 150 mm 
    Spænding: 220 volt
    Samme model som Mol d'Art - bare fra Chocolate World.
    GRATIS FRAGT på dette produkt. - hvis ikke på lager, ca. 10 dages leveringstid.
     
    Pris: Kr.5.999,95
    Lagerbeholdning:2
  • 3kg Professionel Chokoladesmelter, Chocolate World

    Stor professionel chokoladesmelter fra Belgiske Chocolate World. Specielt velegnet til at dyppe fx flødeboller i. Se denne smelter hvis du primært støber chokolader i plader. Ekstra stor beholder, med plads til 3L chokolade. Smelteren kan indstilles efter temperatur og går fra 0-60° C. Normal arbejdstemperatur for chokolade ligger mellem 28-32° C.
    Skålen er lavet af rustfrit stål.
    Denne Smelter skal ikke bruge vand i smelteprocessen, og giver derfor en tør varme, hvor ingen fugt er frigivet, hvilket er rigtigt godt når man smelter chokolade!
    Bemærk at en chokoladesmelter, uanset mærke, ikke tempererer chokolade, men smelter og fastholder temperaturen. Vi anbefaler et digital termometer til korrekt styring af tempereringen, da termostaten kan afvige med op til +/- 5°C fra den indstillede temperatur.
    Størrelse: ca.. 31 x 31 x 18 cm - skålens størrelse: Ø24cm x 11cm højde.
    Spænding: 220 volt
     
    Pris: Kr.2.399,95
    Lagerbeholdning:2
  • Digital Termometer, Chocolate World

    Funktionelt digitaltermometer fra Chocolate World.

    Med følgende smarte funktioner: - Kan måle fra -50°C til +300°C - Har en "hold" funktion - Automatisk sluk - Der medfølger hylster i plast, med lommeclips - Kan måle fahrenheit og celsius (°F og°C) Termometeret kan måle fra -50°C til +300°C, og dækker dermed hele spektret for chokoladetemperering, flødebollefremstilling, bolsjekogning, isfremstilling og meget mere. Let at rengøre, og kan vise både °F og °C Benytter 1 stk. LR1130 eller AG13 batteri som medfølger i pakken. Størrelse: 30mm x 20mm x 254 mm OBS: - Rør ikke ved spyddet, når målingen lige er færdiggjort. - Skyl spyddet i kogende vand før og efter brug.
    Pris: Kr.229,95
    Lagerbeholdning:3
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:491
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:110
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:211
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:2
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:182
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:59
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:130
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:128
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:23
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:77
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:137
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.