Super kundeservice
Sikker betaling
Hurtig levering
Chocolate world er en Belgisk leverandør med verdens største sortiment af chokoladeforme, chokolademaskiner og chokoladeværktøj. Chocolate World blev grundlagt i 1985 med fokus på chokoladeudstyr af høj kvalitet til både amatøren og den professionelle konfektmager.
Alle Chocolate Worlds chokoladeforme er lavet i bedste polycarbonat kvalitet, som ikke gå i stykke hvis du taber dem. Du kan tilmed kører over af en bil uden at formen tager skade. Næsten alt hvad du kan tænke dig af chokoladeforme har Chocolate World fremstillet, med mere end 1500 forskellige. Formene er lige fra fyldte chokolader til hule som f.eks. påskeæg.
Mange berømte chokolatier i verden har designet for Chocolate World, hvilket sikre den høje kvalitet af deres chokoladeforme.
Viser 1–20 af 800 resultater
Viser 1–20 af 800 resultater
Hos BageBiksen.dk har vi et bredt udvalg af forme fra Chocolate World. Det giver dig endeløse muligheder for at lave chokolader i mange afskygninger. Vi har flere forskellige typer af forme, som hver især egner sig til at lave forskellige typer af chokolade. Vi har:
Alle chokoladeformene fra Chocolate World er lavet af polycarbonat. Det gør at de er nemme at rengøre. Dog er der nogle ting, du skal være opmærksom på, hvis dine forme skal holde sig fuldt funktionelle i mange år. Dette kan gøres i fem lette trin:
Trin 1: Fjern overskydende chokolade
Trin 2: Vask
Trin 3: Afrensning
Trin 4: Tørring
Et af de vigtigste steps i at lave fyldte chokolader er den rette temperering af chokoladen. Det er en præcisionsarbejde, men rammer du de rigtige temperaturer, er du sikret en smuk, blank overflade og et godt knæk i chokoladen.
Når du tempererer chokolade, kontrollerer du nemlig chokoladekrystallerne, og dermed bliver chokoladen flot at se på. Hvis du ikke temperer din chokolade, vil du ikke være i stand til at fjerne chokoladen fra formen, når du er færdig, og så er dine fyldte chokolader ødelagt.
Der findes tre typer af chokolade:
Derudover forhandler vi hos Bagebixen Ruby-chokolade, som hverken er en hvid eller mørk chokolade, men en helt speciel type med et kakaoindhold på 47%, og som er lyserød.
Det er vigtigt at huske at de har forskellige tempereringstemperaturer, og det er således vigtigt at du “kender din chokolade”.
Disse specifikke temperaturer garanterer en perfekt tempereret chokolade.
Du opnår bedst disse temperaturer ved at bruge en stor metalskål over et vandbad. Husk at vandet ikke må bulderkoge.