Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Chocolate World

Chocolate world er en Belgisk leverandør med verdens største sortiment af chokoladeforme, chokolademaskiner og chokoladeværktøj. Chocolate World blev grundlagt i 1985 med fokus på chokoladeudstyr af høj kvalitet til både amatøren og den professionelle konfektmager.

Alle Chocolate Worlds chokoladeforme er lavet i bedste polycarbonat kvalitet, som ikke gå i stykke hvis du taber dem. Du kan tilmed kører over af en bil uden at formen tager skade. Næsten alt hvad du kan tænke dig af chokoladeforme har Chocolate World fremstillet, med mere end 1500 forskellige. Formene er lige fra fyldte chokolader til hule som f.eks. påskeæg.

Mange berømte chokolatier i verden har designet for Chocolate World, hvilket sikre den høje kvalitet af deres chokoladeforme.

 

Viser 1–20 af 840 resultater

Viser 1–20 af 840 resultater

Professionelle chokolader med professionelle forme
Hos BageBiksen.dk har vi et bredt udvalg af forme fra Chocolate World. Det giver dig endeløse muligheder for at lave chokolader i mange afskygninger. Vi har flere forskellige typer af forme, som hver især egner sig til at lave forskellige typer af chokolade. Vi har:

Magnetiske forme

Disse chokoladeforme har en aftagelig bagplade af metal, hvori der kan sættes et transfersheet med print, som så kan overføres til chokoladen. Dette er især godt, hvis du vil lave simple chokolader med flot og farverigt print. En magnetisk form kan også bruges til at lave fyldte chokolader.

Dobbeltforme

Disse forme findes i sæt af to, hvor du kan bruge enten den ene eller begge sider af formen. Dermed kan du lave hule chokolader, som chokoladejulemænd eller påskeæg. Det giver en flot 3D figur.

Almindelige forme

Disse er helt almindelige forme, der bruges til at støbe chokolader med. Disse forme er især gode til at lave fyldte chokolader med.

Specialforme

Disse forme bruges specielt til at lave 3D figurer med og holdes typisk sammen med en magnet.

Sådan rengør du dine chokoladeforme
Alle chokoladeformene fra Chocolate World er lavet af polycarbonat. Det gør at de er nemme at rengøre. Dog er der nogle ting, du skal være opmærksom på, hvis dine forme skal holde sig fuldt funktionelle i mange år. Dette kan gøres i fem lette trin:

Trin 1: Fjern overskydende chokolade

Brug f.eks. en paletkniv til at fjerne overskydende chokolade fra formen.

Trin 2: Vask

Hvis du vasker dine chokoladeforme i opvaskemaskinen, er det vigtigt, at du sikrer at opvaskemaskinen er rengjort og serviceret, så den ikke skader dine forme. Desuden er det vigtigt at du bruger opvaskemiddel der har en PH-værdi mellem 9..5 og 10.5. Brug ikke syreholdigt opvaskemiddel.
Tjek også at temperaturen i opvaskemaskinen holdes relativt konstant på cirka 60 grader, da højere temperaturer kan skade formenes holdbarhed.

Trin 3: Afrensning

Efter brug af vaskemaskine bør du rense dine chokoladeforme med demineraliseret vand for at fjerne tilbageværende opvaskemiddel. Brug et afrensningsmiddel, der er tilpasset polycarbonat og som ikke har en PH-værdi på mere end 7

Trin 4: Tørring

Du kan med fordel bruge en luftblæser med en maximal temperatur på 80 grader til at tørre tilbageværende dråber af dine forme. Husk også at tørre bagsiden af formen.

Perfekt tempereret chokolade
Et af de vigtigste steps i at lave fyldte chokolader er den rette temperering af chokoladen. Det er en præcisionsarbejde, men rammer du de rigtige temperaturer, er du sikret en smuk, blank overflade og et godt knæk i chokoladen.
Når du tempererer chokolade, kontrollerer du nemlig chokoladekrystallerne, og dermed bliver chokoladen flot at se på. Hvis du ikke temperer din chokolade, vil du ikke være i stand til at fjerne chokoladen fra formen, når du er færdig, og så er dine fyldte chokolader ødelagt.

Der findes tre typer af chokolade:

Mørk chokolade
Mælkechokolade
Lys chokolade.

Derudover forhandler vi hos Bagebixen Ruby-chokolade, som hverken er en hvid eller mørk chokolade, men en helt speciel type med et kakaoindhold på 47%, og som er lyserød.

Det er vigtigt at huske at de har forskellige tempereringstemperaturer, og det er således vigtigt at du “kender din chokolade”.

Mørk chokolade skal smeltes til 55 grader, så nedkøles til 28/29 grader og så genopvarmes til 31 grader.
Mælkechokolade smelter ved 45 grader. Derefter skal chokoladen køles ned til 27/28 grader og derefter opvarmes til 30 grader.
Ved lys chokolade er smeltetemperaturen også 45 grader. Derefter skal den nedkøles til 26/27 grader og derefter varmes op til 29 grader.
Ruby chokolade har samme smeltetemperatur som lys chokolade.

Disse specifikke temperaturer garanterer en perfekt tempereret chokolade.

Du opnår bedst disse temperaturer ved at bruge en stor metalskål over et vandbad. Husk at vandet ikke må bulderkoge.

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.
product categoryy