Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Digital Termometer, Chocolate World

Pris: Kr.229,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

3 på lager

Varenummer (SKU): M1174 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Funktionelt digitaltermometer fra Chocolate World.

Med følgende smarte funktioner:
– Kan måle fra -50°C til +300°C
– Har en “hold” funktion
– Automatisk sluk
– Der medfølger hylster i plast, med lommeclips
– Kan måle fahrenheit og celsius (°F og°C)

Termometeret kan måle fra -50°C til +300°C, og dækker dermed hele spektret for chokoladetemperering, flødebollefremstilling, bolsjekogning, isfremstilling og meget mere.

Let at rengøre, og kan vise både °F og °C

Benytter 1 stk. LR1130 eller AG13 batteri som medfølger i pakken.

Størrelse: 30mm x 20mm x 254 mm

OBS:
– Rør ikke ved spyddet, når målingen lige er færdiggjort.
– Skyl spyddet i kogende vand før og efter brug.

Relaterede produkter

  • Digital Termometer, Silikomart

    Funktionelt digitaltermometer fra italienske Silikomart.

    Med følgende smarte funktioner: - Kan måle fra -50°C til +300°C - Du kan indstille en ønsket temperatur, som termometret vil bippe ved - Med timer (ur) så du kan holde styr på tiden - Med 2 magneter på bagsiden, så det let kan opbevares og sættes fast - Der medfølger hylster i plast, med lommeclips - Kan måle fahrenheit og celsius (°F og°C) Termometeret kan måle fra -50°C til +300°C, og dækker dermed hele spektret for chokoladetemperering, flødebollefremstilling, bolsjekogning, isfremstilling og meget mere. Let at rengøre, og kan vise både °F og °C Benytter 1 stk. 1,5V batteri som medfølger i pakken. Størrelse: 80mm x 20mm x 260mm Tåler ikke opvaskemaskine. Termometeret er ikke vandtæt og den elektroniske del tåler ikke væske.
    70.125.99.0096
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:23
  • Digital Termometer, Blomsterbergs

    Smart og enkelt digitalt termometer med LCD display. Kan bruges til mange forskellige opgaver i køkkenet, fx fremstilling af bolsjer.
    Måler temperaturer mellem -45 og +200 °C.
    Greb og temperaturspyd er i rustfrit stål.
    Display på 2,7 x 1cm med blåt baggrundslys.
    Bruger 3 x LR44 batteri som er inkluderet.
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:40
  • Digital Termometer, -20 til +300, Funktion

    Præcist digital termometer, der kan måle i intervallet -20° til +300° C. Perfekt til bolsjer, chokolade, gærdeje og meget mere. Termometeret måler temperaturer i intervallet -20ºC og +300ºC med følgende nøjagtighed: -20°C til +150°C: +/- 1°C +150°C til +200°C: +/- 2°C +200°C til +300°C: +/- 10°C Grebet er udført i plast og målespyd i stål. Bruger 2 x LR44 batteri som følger med i pakken
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:105
  • Flødebolle Chokoladeform, Chocolate World

    Flødebolleform som passer fint til mundrette flødeboller.
    Bunden måler Ø45 mm og højden er 38mm.
    Professionel chokoladeform fra belgiske Chocolate World med det originale navn American Truffle Large.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 44 gr
    Hver chokolade måler: 45 x 38 mm
    Fordybninger: 1 x 14 huller
    Formens totale størrelse: 275x135x40 mm
    Type af form: Almindelig*

    *Forskellige typer af forme:

    Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen

    Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig.

    Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m.

    Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen

     
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:19
  • Chokolade Termometer, Silikomart

    Funktionelt chokoladetermometer i silikone, fra italienske Silikomart.

    Med dette termometer får du både en rørespartel, og et præcist måleinstrument. Termometeret kan måle fra 0°C til 160°C, og dækker dermed hele spektret for chokoladetemperering. Med langt skæfte, så man ikke fedter fingrene ind. Let at rengøre, og kan vise både °F og °C Dimensions: 320 x 70 mm
    70.096.98.0062
    Pris: Kr.199,95
    Lagerbeholdning:10
  • 3kg Professionel Chokoladesmelter, Chocolate World

    Stor professionel chokoladesmelter fra Belgiske Chocolate World. Specielt velegnet til at dyppe fx flødeboller i. Se denne smelter hvis du primært støber chokolader i plader. Ekstra stor beholder, med plads til 3L chokolade. Smelteren kan indstilles efter temperatur og går fra 0-60° C. Normal arbejdstemperatur for chokolade ligger mellem 28-32° C.
    Skålen er lavet af rustfrit stål.
    Denne Smelter skal ikke bruge vand i smelteprocessen, og giver derfor en tør varme, hvor ingen fugt er frigivet, hvilket er rigtigt godt når man smelter chokolade!
    Bemærk at en chokoladesmelter, uanset mærke, ikke tempererer chokolade, men smelter og fastholder temperaturen. Vi anbefaler et digital termometer til korrekt styring af tempereringen, da termostaten kan afvige med op til +/- 5°C fra den indstillede temperatur.
    Størrelse: ca.. 31 x 31 x 18 cm - skålens størrelse: Ø24cm x 11cm højde.
    Spænding: 220 volt
     
    Pris: Kr.2.399,95
    Lagerbeholdning:3
  • Termometer, 50-250ºC

    Lækkert frituretermometer som gør det til en leg at stege berlinere, pommes frittes m.m. - men også god til flødebollemassen eller bolsjer. På termometeret findes en smart clips, som gør det muligt at sætte termometeret fast på en gryde, så man let kan måle temperaturen i gryden. Godt robust flødebollemasse, bolsjer samt friture termometer. Fremstillet i metal, som gør det robust og let at anvende - også til at måle kernetemperatur i fx kød efter tilberedning. Vi anbefaler dog ikke at selve termometret bliver inde i ovnen under tilberedning. Frituretermometer går fra +50º C til +250º C.    
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:4
  • Digital Termometer, -45 til +200, Städter

    Præcist digital termometer fra tyske Städter, der kan måle i intervallet -45° til +200° C. Kan også måle i °F (-50°til +392° fahrenheit). Naturligvis uden kviksølv, og alle metal dele i rustfri stål. God til flødebollemasse, bolsjer, chokoladetemperering samt til at måle temperaturen i sin gærdej
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:5
  • Infrarød Termometer, Decora

    Praktisk infrarød termometer fra Decora.
    Bruges til præcis måling af overfladetemperatur fra -50° C til 400° C ved et enkelt tryk på en knap med en nøjagtighed på +/- 2°C.
    God til flødebollemasse, bolsjer, chokoladetemperering samt til at måle temperaturen i sin gærdej.
    Display med baggrundslys.
    Kan skifte mellem Celsius og Fahrenheit.
    Bruger 2 stk. AAA 1,5V batteri (medfølger ikke)
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:20
  • Digitalt Termometer, Decora

    Praktisk digitalt termometer fra Decora med en nål på 7cm.
    Bruges til præcis måling af kernetemperatur fra -50° C til 300° C med en nøjagtighed på +/- 0,1°C.
    God til flødebollemasse, bolsjer, chokoladetemperering samt til at måle temperaturen i sin gærdej.
    Display med baggrundslys.
    Nålen er fremstillet af rustfrit stål.
    Kan skifte mellem Celsius og Fahrenheit.
    Hætte til beskyttelse af nål medfølger.
    Bruger 1 stk. LR44 batteri (medfølger)
    [embed]https://youtu.be/UqcX7HTHch0[/embed]
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:361
  • Infrarød Termometer, Blomsterbergs

    Praktisk infrarød termometer fra Mette Blomsterbeg.
    Bruges til præcis måling af overfladetemperatur fra -50° C til 250° C på under ét sekund. Leveres med målespyd og ledning, så den også kan måle kernetemperatur i fx sukker eller ved stegning af kød m.v.
    God til flødebollemasse, bolsjer, chokoladetemperering samt til at måle temperaturen i sin gærdej.
    Display med baggrundslys
    Metalclips til fastgørelse af spyddet på fx grydekant
    Hukommelse for laveste og højeste temperatur
    Kan skiftes mellem Celsius og Fahrenheit
    Bruger 1 stk. 9V batteri (medfølger ikke)
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:17
  • Fjer Chokoladeform, Chocolate World

    Klassisk form til fyldte chokoladerProfessionel chokoladeform fra belgiske Chocolate World.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 16 gr
    Hver chokolade måler: 41 x 24 x 22 mm
    Fordybninger: 3 x 8 huller
    Formens totale størrelse: 275x135x26 mm
    Type af form: Almindelig*

    *Forskellige typer af forme:

    Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen

    Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig.

    Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m.

    Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen

     
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:9
 
 

Tilbud lige nu

  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:124
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødsform Professionel - AluSteel Non-stick, 3L

    Professionel rugbrødsform i aluminiseret jern (Alusteel) med non-stick belægning.
    • Standard form til rugbrød eller mindre franskbrød i form
    • Måler 30 cm i længden, 10 cm i højden og 10 cm i bredden
    • Kan rumme 3L - eller det som svarer til ca. 1.800 g rugbrødsdej
    • Fremstillet i kraftig AluSteel, som fordeler varmen fremragende
    • Med 3-lags non-stick belægning, så brøddet let kommer  ud
    • Tåler op til 220°C
    • Leveres i flot gaveæske
    Formen måler 30x10x10cm og rummer 3 liter. AluSteel er et tykt og holdbart materiale, der samtidig har gode egenskaber hvad angår varmefordeling. Bør vaskes med blød børste og varmt sæbevand. Må ikke stå i blød, da det kan skade formen. Vær opmærksom på, at formen ikke er 100% vandtæt; brug eventuelt bagepapir under formen.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:787
  • Bolsje Startsæt Medium

    Giver ca. 2,6 kg færdiglavede bolsjer. Sættet indeholder alt hvad du skal bruge, med undtagelse af almindeligt sukker og vand. Med dette bolsjestartsæt får du det udstyr der er nødvendigt for at komme i gang, samt nogle smags og farvestoffer der giver hjemmelavede bolsjer det professionelle pift. Du kan lave følgende bolsjer med dette sæt: 650 g Kongen af Danmark 650 g Banan Bolsjer 650 g Syrlig Æble Bolsjer 650 g Tutti-Frutti Bolsjer Vi har forskellige startpakker til bolsjekogning, og i dette sæt får du: - Vores populære 48 siders inspirations og opskriftshæfte - 40x60 cm silikonemåtte (ikke tyndt bolsjevæv) - 0-200ºC Termometer* - 2 stk. stor praktisk silikone spartel - 500 g Druesukker - 1 x Anis aroma - 1 x Banan Aroma - 1 x Tutti-Frutti Aroma - 1 x Æble Aroma - 1 x Rød flydende farve - 1 x Grøn flydende farve - 1 x Gul/orange flydende farve - 125g Citronsyre - til syrlige drops   *Termometeret er ikke magen til det på billedet, men derimod et sukker termometer som dette HER. Se eventuelt vores Store bolsjesæt med mere grej og flere smagsvarianter lige HER Ekstra druesukker finder du HER Flere aromaer og farver finder du HER Hvis du ønsker at håndtere bolsjemassen mens den stadig er godt lun, så anbefaler vi vores Bolsjehandsker
    Pris: Kr.449,95
    Lagerbeholdning:183
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.