Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Bage Enzym, 5kg

Pris: Kr.899,50


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

29 på lager

Beskrivelse

Storkøb med 10 x 500g

Bageenzymer giver dig brød og rundstykker som hos bageren!

Ved at tilsætte dette produkt får du et bagværk der er meget mere let og luftig, tyndere skorpe, brødet får en flottere farve ved afbagning, og holdbarheden forlænges.

Der tilsættes 1-2% Bage Enzymer til melmængden, altså hvis du bruger 400g mel til en dej, skal der tilsættes 4-8 gram Enzym.

Bage Enzymer kan tilsættes alle brød-deje, men der findes opskrifter der er opbygget omkring brugen af Enzym.

Hvad er Bage Enzymer?
Enzymer findes alle steder – både i din krop helt naturligt, men også i vaskepulver og det er selvfølgeligt ikke de samme slags enzymer. Enzymer kan altså være rigtigt mange forskellige ting, men fælles for dem er at de er biomolekyler der forøger hastigheden af kemiske reaktioner – som fx også sker når brød hæver.

Populært sagt, giver vores Bage Enzymer gærdejen noget at arbejde med! Ved afbagning “forsvinder” Enzymerne, da de kun reagerer ved temperaturer op til omkring 60ºC. Der er altså ingen Enzymer tilbage i det færdige brød.

Vores Bage Enzym er den samme som de professionelle bagere bruger, og også magen til dem der sælges langt dyrere andre steder i specialforretninger og på internettet 😉

 

Bage Enzymer opbevares tørt, tætlukket og undgå direkte sollys – faktisk ligesom du opbevarer mel.

Denne pakke indeholder 5kg – hvilket giver dig ca. 1.000 rundstykker eller 160 store franskbrød. Her får du 10 x 500g poser.

Sælges også i poser med 150g og 500g

Dette pakketilbud indeholder

Relaterede produkter

  • Bage Enzym, 150g

    Bageenzymer giver dig brød og rundstykker som hos bageren! Ved at tilsætte dette produkt får du et bagværk der er meget mere let og luftig, tyndere skorpe, brødet får en flottere farve ved afbagning, og holdbarheden forlænges. Der tilsættes 1-2% Bage Enzymer til melmængden, altså hvis du bruger 400g mel til en dej, skal der tilsættes 4-8 gram Enzym. Bage Enzymer kan tilsættes alle brød-deje, men der findes opskrifter der er opbygget omkring brugen af Enzym. Hvad er Bage Enzymer? Enzymer findes alle steder - både i din krop helt naturligt, men også i vaskepulver og det er selvfølgeligt ikke de samme slags enzymer. Enzymer kan altså være rigtigt mange forskellige ting, men fælles for dem er at de er biomolekyler der forøger hastigheden af kemiske reaktioner - som fx også sker når brød hæver. Populært sagt, giver vores Bage Enzymer gærdejen noget at arbejde med! Ved afbagning "forsvinder" Enzymerne, da de kun reagerer ved temperaturer op til omkring 60ºC. Der er altså ingen Enzymer tilbage i det færdige brød. Vores Bage Enzym er den samme som de professionelle bagere bruger, og også magen til dem der sælges langt dyrere andre steder i specialforretninger og på internettet ;-)   Bage Enzymer opbevares tørt, tætlukket og undgå direkte sollys - faktisk ligesom du opbevarer mel. Denne pose indeholder 150g - hvilket giver dig ca. 150 rundstykker eller 25 store franskbrød. Sælges også i poser med 500g og 1kg
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:406
  • Bage Enzym, 500g

    Bageenzymer giver dig brød og rundstykker som hos bageren! Ved at tilsætte dette produkt får du et bagværk der er meget mere let og luftig, tyndere skorpe, brødet får en flottere farve ved afbagning, og holdbarheden forlænges. Der tilsættes 1-2% Bage Enzymer til melmængden, altså hvis du bruger 400g mel til en dej, skal der tilsættes 4-8 gram Enzym. Bage Enzymer kan tilsættes alle brød-deje, men der findes opskrifter der er opbygget omkring brugen af Enzym. Hvad er Bage Enzymer? Enzymer findes alle steder - både i din krop helt naturligt, men også i vaskepulver og det er selvfølgeligt ikke de samme slags enzymer. Enzymer kan altså være rigtigt mange forskellige ting, men fælles for dem er at de er biomolekyler der forøger hastigheden af kemiske reaktioner - som fx også sker når brød hæver. Populært sagt, giver vores Bage Enzymer gærdejen noget at arbejde med! Ved afbagning "forsvinder" Enzymerne, da de kun reagerer ved temperaturer op til omkring 60ºC. Der er altså ingen Enzymer tilbage i det færdige brød. Vores Bage Enzym er den samme som de professionelle bagere bruger, og også magen til dem der sælges langt dyrere andre steder i specialforretninger og på internettet ;-)   Bage Enzymer opbevares tørt, tætlukket og undgå direkte sollys - faktisk ligesom du opbevarer mel. Denne pose indeholder 500g - hvilket giver dig ca. 500 rundstykker eller 80 store franskbrød. Sælges også i poser med 150g og 1kg
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:300
  • Bage Enzym, 1kg

    Bageenzymer giver dig brød og rundstykker som hos bageren! Ved at tilsætte dette produkt får du et bagværk der er meget mere let og luftig, tyndere skorpe, brødet får en flottere farve ved afbagning, og holdbarheden forlænges. Der tilsættes 1-2% Bage Enzymer til melmængden, altså hvis du bruger 400g mel til en dej, skal der tilsættes 4-8 gram Enzym. Bage Enzymer kan tilsættes alle brød-deje, men der findes opskrifter der er opbygget omkring brugen af Enzym. Hvad er Bage Enzymer? Enzymer findes alle steder - både i din krop helt naturligt, men også i vaskepulver og det er selvfølgeligt ikke de samme slags enzymer. Enzymer kan altså være rigtigt mange forskellige ting, men fælles for dem er at de er biomolekyler der forøger hastigheden af kemiske reaktioner - som fx også sker når brød hæver. Populært sagt, giver vores Bage Enzymer gærdejen noget at arbejde med! Ved afbagning "forsvinder" Enzymerne, da de kun reagerer ved temperaturer op til omkring 60ºC. Der er altså ingen Enzymer tilbage i det færdige brød. Vores Bage Enzym er den samme som de professionelle bagere bruger, og også magen til dem der sælges langt dyrere andre steder i specialforretninger og på internettet ;-)   Bage Enzymer opbevares tørt, tætlukket og undgå direkte sollys - faktisk ligesom du opbevarer mel. Denne pose indeholder 1kg - hvilket giver dig ca. 1.000 rundstykker eller 160 store franskbrød. Sælges også i poser med 150g og 500g
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:1
  • Frysepulver til Brød, 5kg

    Storkøb på 10 x 500g. Fryse pulver, også kaldet Dialose, anvendes som bagehjælpemiddel, til at give brød bedre fryseegenskaber. Brødet vil simpelthen være bedre når der har været frosset, end hvis Frysepulver ikke har været anvendt. Dosering: 2% af melmængden - hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte 10g Frysepulver. Pose med 1.000g = til ca. 100 brød. Kaldes også Minus 18, Superfrost eller Super frost.
    Pris: Kr.449,95
    Lagerbeholdning:1
  • Bløddejs Enzymer, 500g

    Bagehjælpemiddel med egenskaber som "tvebak gelé". Med Bagerens Bløddejs Enzymer opnår du en markant længere friskhed på hvede og sukkerholdige deje. Dosseringen er 2% på melmængden - fx 8g til 400g mel. Ønsker du at erstatte tvebakgelé i en opskrift, skal du ud over Bløddejs Enzymer tilsætte fedtstof svarende til mængden af tvebak gelé i opskriften. Bløddejs Enzymer opbevares tørt, tætlukket og undgå direkte sollys - faktisk ligesom du opbevarer mel. Pose med 500g - hvilket giver dig ca. 500 boller eller 80 store franskbrød.
    Opskrift på Basisbløddej: Dejen kan tilsættes chokolade, gulerødder og kerner efter ønske - 50 g til denne portion. 550 g Hvedemel 50 g Sukker 50 g Røremagarine 50 g Æg 15 g Bløddejs Enzymer 6 g Salt 15 g Tørgær 250 g Vand (ca. 20°C) Fremgangsmåde: Alle de tørre ingredienser blandes, røremargarine, æg og vand tilsættes. Æltes på røremaskine ved mellem hastighed i 6-8 minutter til en ønsket dejtemperatur på 26°C og skal herefter hvile i 30 minutter. Bollerne vejes af i de ønskede portioner - fx 70g pr. stk. Dejklumperne virkes op, og placeres på en bageplade med bagepapir til hævning i 60 minutter. Læg et klæde over for at undgå skorpedannelse. Pensles eller sprayes med æg inden afbagning. Afbages ved 220°C (almindelig ovn) i 10-12 minutter. Ønsker du ekstra flotte boller sprayes de igen med æggeglans, lige efter de kommer ud af ovnen.
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:24
  • Flutes Basis, 5kg

    Storkøb med 10 x 500g Basismix til hvedebrød som fx flutes og rundstykker. Basismixen indeholder bl.a. enzymer og Basismixen er med til at give fremragende stabilitet, smag, sprød skorpe og lang holdbarhed. Du kan bruge Basis i alle dine almindelige hvedebrødsopskrifter. Der skal bruges 5% Basis til melmængden - fx 25g Basis til 500g mel. Bemærk at Basis indeholder salt og du derfor ikke skal tilsætte ekstra. Forslag til grunddej: 25g Hvedesur 450g Hvedemel med højt proteinindhold 25g Flutes Basis 15g Margarine - gerne røremargarine 10g Tørgær 275g Vand Flutes Basis og melprodukterne blandes sammen med tørgær. Vand og margarine tilsættes. Æltes på maskine ved lav hastighed i 4 minutter, herefter 6 minutter ved høj hastighed. Den ønskede dejtemperatur er 27-28°C. Lad dejen hvile i 20 minutter, og del herefter dit bagværk op i de ønskede stykker som virkes op. Lad dem hvile i yderligere 20 minutter før de sættes til hævning i 60 minutter - meget gerne med varme og damp. For rundstykker er afbagningen 18-20 minutter i en 260°C varm ovn, som skrues ned på 215°C når stykkerne sættes ind. Lav gerne damp i starten af afbagningen, men husk at lukke dampen ud igen ca. halvvejs i afbagningen. Vi anbefaler afbagning på en hulplade. 10 poser af hver 500g
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 5kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 10 poser a 500g hver = 5kg
    Pris: Kr.679,95
    Lagerbeholdning:1
  • Røremargarine Super, 5kg

    Stor 5kg pakke med den rigtige bløde røremargarine som bageren bruger. Anvendes til alle rørte deje. 100% vegetabilsk produkt. Opbevares tørt og køligt. Bemærk: Holdbarheden fra fabrikkens side er ikke speciel lang desværre. Vær derfor opmærksom på at "Bedst før" datoen ofte ikke er mere end 30-60 dage. Vi kan anbefale at skære margarinen ud i portionsstørrelser og fryse den.   
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:1
  • Knækket Rug – Aurion, 5kg

    Brug knækket rug i dit rugbrød og få endnu mere god smag og mere fuldkorn. Anvendes især til rugbrød, knækbrød og grovboller. Indhold: 5kg. OBS: Bedst før dato på dette produkt er ned til 1 måned grundet strenge kvalitetskrav.
    Pris: Kr.134,95
    Lagerbeholdning:2
  • Hel Rug - Aurion, 5kg

    Biodynamisk rug dyrket af danske avlere. Hele rugkerner gør dit bagværk smagfuldt og saftigt. Inden du anvender kernerne i dejen, bør du koge dem i rigeligt vand, så de svulmer op og blive lette at tygge. Indhold: 5kg. OBS: Bedst før dato på dette produkt er ned til 1 måned grundet strenge kvalitetskrav.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:5
  • Hel Hvede - Aurion, 5kg

    Hvedekerner giver dit bagværk et godt bid samt en luftig konsistens – de er også super i salater. Inden du anvender kernerne i dejen, bør du koge dem i rigeligt vand så de bliver lette at tygge. Indhold: 5kg. OBS: Bedst før dato på dette produkt er ned til 1 måned grundet strenge kvalitetskrav.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:2
  • Bake Off Enzymer, 300g

    Disse bakeoff enzymer egner sig fremragende til brød der kun bages halvt, fryses ned og efterfølgende bages færdig. Giver sprød skorpe, mere smidig dej og lang holdbarhed. Anbefalet fremgangsmåde: - Der tilsættes 2% Bake Off Enzymer til melmængden, altså hvis du bruger 500g mel til en dej, skal der tilsættes 10 gram Enzym. - Ælt og hæv som du normalt ville gøre. - Bag kun dit brød i den halve tid af hvad du normalt ville gøre. - Efter afkøling pakkes dit halvbagte brød lufttæt og fryses ned. - Når du ønsker friskbagt brød, tages brødet ud af fryseren og tør op ved stuetemperatur i 45-90 minutter. - Herefter bages det færdigt i den forvarmede ovn.
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:21
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:491
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:110
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:211
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:2
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:182
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:59
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:130
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:128
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:23
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:77
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:137
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.