Beskrivelse
Den “blå” Caputo har skiftet farve, men er stadig den helt samme velkendte mel.
Blå Caputo er af de fleste anerkendt som værende verdens bedste pizzamel til Napolitanske pizzaer.
Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, og mere end 80% af alle pizzeriaer i Napoli bruger den dag i dag udelukkende Blå Caputo.
Højt proteinindhold gør dejen let at arbejde med, og det stærke elastiske gluten giver de bedste betingelser til klassiske italienske pizzaer. Melet er formalt som Tipo 00.
Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette.
Pose med 1kg. – se vores pakketilbud med 10kg LIGE HER
TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk – fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
Teknisk info:
Protein 12,50%
Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60
W: 260/270
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.