Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Bagerens Prøvepakke – 10 produkter

Pris: Kr.259,60


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

37 på lager

Beskrivelse

Bagerens Prøvepakke indeholder 8 af de mest populære produkter i “BAGERENS” serien, samt vores 2 mest populære skrabeblade.

I pakken finder du:

150g Bage Enzymer
150g Hvedesur
150g Rugbrødssur
150g Frysepulver
150g Hvedegluten
250g Rød The Brødmix
250g Corncorde Brødmix
250g Hyben Brødmix
1 stk. Fast Skrabeblad
1 stk. Blød Skrabeblad

Med denne prøvepakke kan du se hvordan de forskellige produkter i serien kan forbedre både smag, volumen og holdbarhed på dit bagværk.

På hver pakke står der udførligt hvad produktet gør, samt anbefalet dossering.

 

 

Relaterede produkter

  • Kartoffel Strimler - 500g, Bagerens

    Kartoffelstrimler kan tilsættes dit bagværk for at øge vandoptaget, hvilket giver et saftigt brød med lang holdbarhed og lækker smag. Doseres efter opskrift, men typisk 5-30% af melmængden. Tørrede kartoffelstrimler er meget velegnet til bl.a. brødbagning, hvor kartoffelstrimlerne suger og bibeholder væske i det færdige brød. Fremgangsmåde: Sæt kartoffelstrimlerne i blød 1-2 timer før de skal bruges. Ved rugbrød kan strimlerne sættes i blød sammen med kernerne.
    Pris: Kr.29,90
    Lagerbeholdning:1
  • Cupcakes - Bage Mix, 4kg FunCakes

    Bagemix til lækre gyldne cupcakes. Tilsæt kun æg og smør til blandingen og på under en halv time har du de skønneste hjemmelavede cupcakes.
    Sådan gør du (ved 20-24 cupcakes):
    Forvarm ovnen til 180 ° C (varmluft 160 ° C). Bland 500 g Cupcakes Bage Mix, 250 g smør og 5 æg (ca. 250 g) i en skål og pisk ved lav hastighed i 4 minutter, indtil dejen er glat. Tilsæt evt. et nip salt og/eller en aroma efter eget ønske. Sæt 20-24 papirmuffinsforme i en muffinsbageplade og fyld formene ca. halv op. Bages i ca. 18 minutter til de er gyldne. Du kan også bage dejen til en stor kage: bages ved  160 ° C (varmluft 140 ° C) i ca. 70-75 min.
    Indhold: 4kg i sæk.
    Pris: Kr.174,95
    Lagerbeholdning:12
  • Cupcakes - Bage Mix, 10kg FunCakes

    Bagemix til lækre gyldne cupcakes. Tilsæt kun æg og smør til blandingen og på under en halv time har du de skønneste hjemmelavede cupcakes.
    Sådan gør du (ved 20-24 cupcakes):
    Forvarm ovnen til 180 ° C (varmluft 160 ° C). Bland 500 g Cupcakes Bage Mix, 250 g smør og 5 æg (ca. 250 g) i en skål og pisk ved lav hastighed i 4 minutter, indtil dejen er glat. Tilsæt evt. et nip salt og/eller en aroma efter eget ønske. Sæt 20-24 papirmuffinsforme i en muffinsbageplade og fyld formene ca. halv op. Bages i ca. 18 minutter til de er gyldne. Du kan også bage dejen til en stor kage: bages ved  160 ° C (varmluft 140 ° C) i ca. 70-75 min.
    Indhold: 10kg i sæk.
    Pris: Kr.419,95
    Lagerbeholdning:3
  • Lagkage Bunde - Bage Mix, 10kg - FunCakes

    Velsmagende kagemix fra FunCakes, en såkaldt Spong Cake Mix, som gør kagen luftig og svampet på samme tid. En perfekt bund til en lækker lagkage med f.eks. citronsmørcreme eller flødeskum og frugtfyld.
    Blandingen tilsættes kun æg, vand og evt. lidt citronskal.
    Sådan gør du: alle ingredienser skal have stuetemperatur. Forvarm ovnen til 175 ° C (varmluftovn 160 ° C). Hæld kagemixet i en skål og tilsæt æg og vand. Mix ved høj hastighed i 7-8 minutter og derefter ved lav hastighed i yderligere 2-3 minutter. Hæld dejen i en smurt bradepande (1/2 til 2/3 fuld). Bag kagen i den forvarmede ovn. Se på posens vejledning for proportioner og bagetider. Åbn ikke ovndøren før du mener kagen er klar (skal føles svampet). Kagen tages straks ud af formen og afkøles på en rist.
    Indhold: 10kg
    Pris: Kr.439,95
    Lagerbeholdning:8
  • Vegan Cake - Bage Mix, 400g FunCakes

    Lever du vegansk og elsker du at bage? Så skal du helt sikkert prøve denne bage mix fra FunCakes til vegansk vaniljekage. Kagen er lækker, som den er, men du kan også sagtens tilføje din yndlings topping, frugt eller andet fyld.
    Den er super nem at lave, da der kun skal tilsættes vand og vegetabilsk olie.
    Sådan gør du:
    Alle ingredienser skal have stuetemperatur. Forvarm ovnen til 180°C (varmluftovn 160°C). Mix med et fladpiskeris 400g Vegan Bage Mix, 160ml vand og 180ml (160g) vegetabilsk olie i 3 minutter på medium hastighed til du har en ensartet masse. Smør en bageform på ca. 25cm (eller ca. Ø20cm), fyld dejen i formen og bag kagen i midten af ovnen indtil den er gylden (ca. 50-55 minutter). Tag straks kagen ud af formen efter afbagningen og lad den afkøle på en afkølingsrist.
    Indeholder 400g.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:22
  • Red Velvet - Bage Mix, 500g FunCakes

    Bagemix til lækker Red Velvet kage eller Red Velvet Cupcakes - populær til bryllupskager og Valentines kager. Den oprindelige opskrift stammer fra Sydstaterne i USA og er betegnelsen for en markant rød kage, som typisk er i flere lag og ofte pyntet med en luftig vanillecreme eller smørcreme.
    Sådan gør du (kage med Ø26-28 cm):
    Alle ingredienser skal have stuetemperatur. Forvarm ovnen til 175 ° C (varmluft 160 ° C). I en skål blandes 500 g Red Velvet Bage Mix, 3 æg (ca. 150 g), 100 ml vegetabilsk olie og 200 vand og piskes i 6-8 minutter til en glat dej. Fyld dejen i smurt  springform (26-28 cm). Bag kagen midt i ovnen i ca. 40-45 min.
    Ønsker du at lave Red Velvet cupcakes: sæt 18-20 papirmuffinsforme i en muffinsbageplade og fyld formene ca. halv op. Bages i ca. 20 minutter.
    Indhold: 500g
    Pris: Kr.47,95
    Lagerbeholdning:13
  • Gulerodskage - Bage Mix, 1kg Funcakes

    Bag hurtig og let en lækker krydret gulerodskage med denne kagemix, Gulerodskage - Bage Mix fra FunCakes. Dejen kan også tilføjes hakkede valnødder(25 g) og/eller rosiner(40 g). Pynt evt. den færdige kage med en lækker smørcreme
    Sådan gør du:
    Alle ingredienser skal have stue temperatur. Forvarm ovnen til 175 ° C (varmluftovn 160 ° C). I en skål blandes 500 g Gulerodskage Bage Mix, 80 ml vand, 3 æg (ca. 150 g), 150 ml(140 g) vegetabilsk olie og 150 g revet gulerod  og pisk ved lav hastighed i 5 minutter. Beklæd en bradepande( 20x20 cm) eller en rund kageform ( ca. 22 cm) med bagepapir og fyld dejen deri. Bag kagen midt i ovnen i ca. 50-60 min.
    Indeholder: 1 kg.
    Pris: Kr.52,95
    Lagerbeholdning:8
  • Red Velvet - Bage Mix, 1 kg FunCakes

    Bagemix til lækker Red Velvet kage eller Red Velvet Cupcakes - populær til bryllupskager og Valentines kager. Den oprindelige opskrift stammer fra Sydstaterne i USA og er betegnelsen for en markant rød kage, som typisk er i flere lag og ofte pyntet med en luftig vanillecreme eller smørcreme.
    Sådan gør du (kage med Ø26-28 cm):
    Alle ingredienser skal have stuetemperatur. Forvarm ovnen til 175 ° C (varmluft 160 ° C). I en skål blandes 500 g Red Velvet Bage Mix, 3 æg (ca. 150 g), 100 ml vegetabilsk olie og 200 vand og piskes i 6-8 minutter til en glat dej. Fyld dejen i smurt  springform (26-28 cm). Bag kagen midt i ovnen i ca. 40-45 min.
    Ønsker du at lave Red Velvet cupcakes: sæt 18-20 papirmuffinsforme i en muffinsbageplade og fyld formene ca. halv op. Bages i ca. 20 minutter.
    Indhold: 1 kg
    Pris: Kr.69,95
    Lagerbeholdning:11
  • Red Velvet – Bage Mix, Glutenfri 400g FunCakes

    Glutenfri bagemix til lækker Red Velvet kage eller Red Velvet Cupcakes – populær til bryllupskager og Valentines kager. Den oprindelige opskrift stammer fra Sydstaterne i USA og er betegnelsen for en markant rød kage, som typisk er i flere lag og ofte pyntet med en luftig vanillecreme eller smørcreme. FunCakes glutenfri blandinger fremstilles i en glutenfri facilitet. FunCakes kan garantere, at blandingen indeholder mindre end 20 mg / 20 ppm gluten pr kg. Sådan gør du (kage med Ø18-20 cm): Alle ingredienser skal have stuetemperatur. Forvarm ovnen til 170 ° C (varmluft 160 ° C). Rør 140 g smør blødt i en skål og bland med 400g Red Velvet Glutenfri Bage Mix, og 4 æg (ca. 200 g) og pisk ved medium hastighed i 5 minutter til dejen er glat. Fyld dejen i smurt springform (Ø18-20 cm). Bag kagen midt i ovnen i ca. 45-50 min. Ønsker du at lave Red Velvet Glutenfri cupcakes: sæt 12-15 papirmuffinsforme i en muffinsbageplade og fyld formene ca. halvt op. Bages i ca. 20 minutter. Indhold: 400 g.
    Pris: Kr.44,95
    Lagerbeholdning:12
  • Royal Icing Mix, 10 kg - FunCakes

    Glasurmix: Tilfør kun vand til denne FunCakes Royal Icing Mix, rør godt rundt og du har verdens nemmeste royal icing/glasur til dekoration af dine kager. Ønsker du din icing i farve, så tilsæt lidt flydende farve - Find dem HER. Blandingen hærder når den hviler lidt.
    Vejledning:
    1. Tilsæt 55ml vand pr. 450g FunCakes Icing Mix.
    2. Pisk i ca. 7.10 minutter ved lav hastighed. Din royal icing er klar til brug, når den er hvid og blank og du kan trække toppe, der ikke falder ned igen.
    For medium konsistens: tilsæt 1 teskefuld vand pr. 200g.
    For tynd konsistens: tilsæt 2 teskefuld vand pr. 200g.
    Indhold: 10 kg.
    Pris: Kr.439,95
    Lagerbeholdning:2
  • Krydderkage, 350g

    Valsemøllen Krydderkage med frosting er mild og svampet med en lækker cremet frosting. Overrask dem du holder af med smagen og duften af en rigtig kageklassisker, der passer perfekt til både hverdagen og eftermiddagshyggen – og fødselsdagsfesten. Vend evt. 100 g revet gulerødder, squash eller æble i kagedejen, og få endnu mere saftighed i kagen. Valsemøllen Krydderkage med frosting giver 1 kage i en springform Ø20 cm. Det skal du bruge:  1 ps. Valsemøllen Krydderkage ½ dl lunkent vand (30°C) 1 dl olie 2 æg En springform, 20 cm i diameter Sådan gør du: Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank. Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt. Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter. Lad kagen køle af. Gør frostingen klar. Skær smørret i små tern. Tilsæt frosting-posens indhold og vand. Pisk sammen med elpisker eller på røremaskine i 1-2 minutter. Frostingen er nu klar til brug og kan smøres på den afkølede kage. Et godt tip: Vend 100 g revet gulerødder, squash eller æbler i kagedejen, og få endnu mere saftighed i kagen. Bagetiden er det samme. Hvis du tilsætter en større mængde revet frugt eller grøntsager skal du forlænge bagetiden med et par minutter. Pose med 350g
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:28
  • Chokoladetærte, 425g

    Valsemøllen Chokoladetærte med chokoladestykker er en saftig og smagfuld kage med mørk chokolade. Bageblandingen med Chokoladetærte er til dig, der elsker kage og smagen af chokolade. Den har en dyb og intens chokoladesmag og en blød og cremet midte. Valsemøllen har brugt de bedste ingredienser, for at gøre det lettere for dig at bage en lækker kage. Bag kagen til dessert eller som ekstra weekendforkælelse, og pynt den med endnu mere chokolade eller friske bær. Du kan også nyde den med is til. Valsemøllen Chokoladetærte giver 1 tærte/ ca. 8-10 stykker. Det skal du bruge (1 tærte ca. 8-10 stk.): 1 ps. Valsemøllen Kageblanding 1 dl lunkent vand (30°C) 1½ dl vegetabilsk olie 2 æg En springform 24 cm i diameter Vælg topping Chokoladeglasur: 1 ps. Valsemøllen topping 2½ spsk. vand Ganache: 1 ps. Valsemøllen topping 50 g blødt smør Sådan gør du: Hæld Valsemøllen Kageblanding i en skål, og tilsæt vand, olie og æg. Rør kagemassen sammen med en grydeske i ca. 3 minutter til den er glat og blank. Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter. Chokoladeglasur Hæld Valsemøllen topping i en skål og tilsæt vand. Rør massen godt rundt med en ske. Fordel glasuren på den afkølede kage. Ganache Hæld Valsemøllen topping i en skål og tilsæt blødt smør. Pisk sammen med en håndpisker, ved laveste hastighed til en smørbar ganache. Kom ganachen på den afkølede kage. Pakke med 425g
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:13
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:491
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:110
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:210
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:182
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:57
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:129
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:128
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:21
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:76
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:137
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.