Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Tosca Farina 100/0, 500g

Pris: Kr.25,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

17 på lager

Varenummer (SKU): 28574299882 Kategorier: ,

Beskrivelse

Tosca Farina er din genvej til autentiske italienske brød i mange afskygninger – lavet og bagt på traditionelle måder. Blandingen er en såkaldt 100/0, hvilket betyder at der blot skal tilsættes vand, gær og salt.

Grundopskrift:
500g Tosca Farina 100/0
10g frisk gær eller 3 g tørgær
360g vand
13g salt

Fremgangsmåde:
Vi anbefaler at denne dej køres på en røremaskine, da den er meget lind.

Tosca Farina, gær og 300g vand æltes i 4 minutter ved langsom hastighed – herefter 4 minutter ved høj hastighed. Tilsæt 60g vand og ælt dejen i yderligere 3 minutter. Tilsæt salt og ælt til slut 2 minutter mere.

Ønsket dejtemperatur: 24-26°C.

Hævetid: 60 min i hævekasse eller condibøtte ved stuetemperatur og herefter på køl til næste dag.

Dag 2 tages brødene ud fra køl og tempereres ved stuetemperatur til en kernetemperatur på min. 15°C / hæves til ønsket volumen.

Opslåning: Husk godt med olie og mel på dejen ved opslåning.

Grunddejen kan bruges til en lang række lækre brødtyper, få inspiration herunder. 1 portion grunddej giver ca. 880g.

Ciabatta
Liggetid: 5 min. hvorefter dejen strækkes til pladens længde og lægges på plade
Dejvægt: 500 g
Opslåning: Dejen lægges sammen og strækkes
Rasketid*: Tørraskes ca. 60 min.
Bagetemperatur*: 250°C m/halv damp. Efter 2 min. reduceres temperaturen til 210°C
Bagetid*: 25-30 min.

Italiensk Baguette
Dejvægt: 350 g
Opslåning: Som flutes
Dekoration: Snittes med 2 snit ved indsætning i ovn
Rasketid*: Tørraskes ca. 60 min.
Bagetemperatur*: 250°C m/halv damp. Efter 2 min. reduceres temperaturen til 210°C
Bagetid*: 20-25 min.
*Vejledende

Italiensk Filone
Dejvægt: 600 g
Opslåning: Slåes op spidse i enderne
Dekoration: Snittes med 3 snit ved indsætning i ovn
Rasketid*: Tørraskes ca. 60 min.
Bagetemperatur*: 250°C m/halv damp. Efter 2 min. reduceres temperaturen til 210°C
Bagetid*: 30-35 min.
*Vejledende

Italiensk Focaccia
Dejvægt: 150 g
Form: Klappes ud til en diameter på ca. 15 cm.
Dekoration: Pensles med olivenolie, drysses med groft salt og krydderier f.eks. rosmarin, timian, basilikum eller oregano. Markeres som en lagkage med en kniv
Rasketid*: Tørraskes ca. 60 min.
Bagetemperatur*: 250°C m/halv damp. Efter 2 min. reduceres temperaturen til 210°C
Bagetid*: 15-20 min.
*Vejledende

Italienske stykker
Dejvægt: 100 g
Opslåning: Efter liggetid hældes dejen ud på bordet, hugges i stykker á 100 g. Sættes direkte på smurte plader
Rasketid*: Ingen
Bagetemperatur*: 250°C med damp. Efter 2 min. reduceres temperaturen til 210°C
Bagetid*: 20-25 min.
*Vejledende

Tomatbrød
Tomat- og Olivenpesto: 200 g hakkede soltørrede tomater, 100 g sorte oliven uden sten, 10 g timian. Det hele blendes groft.
Køretid*: Køres godt sammen ca. 2 min. i røremaskine, lige efter at grunddejen er kørt færdig.
Dejvægt: 2.500 g grunddej og 310 g tomat- og oliven pesto
Opslåning: Slåes op som langt franskbrød og kommes i olieret gastro bakke og efter 15 min. trykkes dejen ud, så den fylder hele bakken. Derefter fordeles 100 g olie ud over dejen og dejen trykkes så dybt at fingrene markeres i dejen. Efter rasketid drysses med sesamfrø og groft havsalt.
Rasketid*: Tørraskes 60 min.
Bagetemperatur*: 170 °C – damp i ca. 15 sek.
Bagetid*: Ca. 35-40 min. og de sidste 5 min. med åbent spjæld.

Verona-stykker
Dejvægt: 2.000 g pr. pres (rundvirkes). Sættes på plade med virket opad
Rasketid*: Tørraskes ca. 60 min.
Bagetemperatur*: 250°C m/halv damp. Efter 2 min. reduceres temperaturen til 210°C
Bagetid*: 18-20 min.
*Vejledende

Indeholder: HVEDEMEL, DURUM HVEDEMEL, tørret HVEDESURDEJ (HVEDEMEL, starterkultur), melforbedringsmiddel (enzymer: amylase, xylanase, oxidase).  

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)1454/347
Fedt1,4 g
Heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat67,8 g
Heraf sukkerarter0,6 g
Protein13,4 g
Salt0,01 g

Yderligere information

Vægt 1,000000 kg
Størrelse 0,1 × 0,1 × 0,1 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.