Beskrivelse
Aktiv bageingrediens baseret på surdej.
Dette surdejspulver er lavet på en naturlig surdej, der er udviklet af hvedemel fra Puglia-regionen i det sydlige Italien. Dette giver dig mulighed for at skabe brød med en typisk aromatisk middelhavssmag!
O-tentic indeholder ud over surdejspulver også gær, hvilket gør at pulveret opfører sig helt som en aktiv surdej. Du får den gode smag og ensartet resultater hver gang.
- En ægte italiensk oplevelse
Knasende sprød skorpe med en saftig gylden krumme
Naturlig og authentisk smag og tekstur
Klar-til-brug
Konstant høj kvalitet
Anbefalet dosering: Tilsæt 4% O-tentic på melmængden – altså fx 20g O-tentic til 500g mel.
Fremgangsmåde: Mel og O-tentic blandes sammen, derefter tilsættes vand og salt.
Denne pose indeholder 1kg – hvilket giver dig ca. 500 (rund)stykker eller 80 baguettes.
Forslag til O-tentic Durum opskrift:
1.000g mel
22g salt
750g vand
40g O-tentic
Mel og O-tentic blandes godt, vand og salt tilsættes. Det hele æltes 6 minutter ved lav hastighed, og herefter 6 minutter ved høj hastighed. Den forventede dejtemperatur er herefter 26-28°C.
Dejen skal nu ligge og hvile i 30 minutter.
Del dejen ud i ønskede portioner, fx 700g til et rundt brød der virkes op.
Skal nu hæve 30 minutter under plast, hvorefter de slås sammen og virkes op igen.
Lad nu brødene hæve, gerne ved damp i 45 minutter. Optimal betingelse er 28°C og en relativ luftrugtighed på 80%.
Bages af ved ca. 240°C i 50 minutter med damp – sidste 5 minutter med åbent spjæld.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.