Beskrivelse
Caputo er af de fleste anerkendt som værende verdens bedste producenter indenfor pizzamel til ægte Napolitanske pizzaer. Til din Napolitanske pizza skal du selvfølgelig også bruge gær.
Denne smarte tørgær fra Caputo er kendetegnet ved sin høje gæringsevne og er særligt velegnet til fremstilling af pizza. Den er cirka tre gange så potent som frisk gær og har en forlænget holdbarhed på flere måneder efter åbning.
Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, og mere end 80% af alle pizzeriaer i Napoli bruger den dag i dag udelukkende Caputo mel.
Se også vores 100 g version her.
Dosering: Til 500g pizzamel
4 timers hævetid – 3 tsk.
8 timers hævetid – 2 tsk.
12 timers hævetid – 1 tsk.
Opbevaring: Tørt og køligt – anbefalet i køleskab efter åbning(0-10 C°)
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.