Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Lievito Tørgær – Caputo, 500g

Pris: Kr.99,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

28 på lager

Varenummer (SKU): 8014601100023 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Caputo er af de fleste anerkendt som værende verdens bedste producenter indenfor pizzamel til ægte Napolitanske pizzaer. Til din Napolitanske pizza skal du selvfølgelig også bruge gær.

Denne smarte tørgær fra Caputo er kendetegnet ved sin høje gæringsevne og er særligt velegnet til fremstilling af pizza. Den er cirka tre gange så potent som frisk gær og har en forlænget holdbarhed på flere måneder efter åbning.

Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, og mere end 80% af alle pizzeriaer i Napoli bruger den dag i dag udelukkende Caputo mel.

Se også vores 100 g version her.

Dosering: Til 500g pizzamel
4 timers hævetid – 3 tsk.
8 timers hævetid – 2 tsk.
12 timers hævetid – 1 tsk.

Opbevaring:  Tørt og køligt – anbefalet i køleskab efter åbning(0-10 C°)

Relaterede produkter

  • Lievito Tørgær - Caputo, 100g

    Caputo er af de fleste anerkendt som værende verdens bedste producenter indenfor pizzamel til ægte Napolitanske pizzaer. Til din Napolitanske pizza skal du selvfølgelig også bruge gær. Denne smarte tørgær fra Caputo er kendetegnet ved sin høje gæringsevne og er særligt velegnet til fremstilling af pizza. Den er cirka tre gange så potent som frisk gær og har en forlænget holdbarhed på flere måneder efter åbning. Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, og mere end 80% af alle pizzeriaer i Napoli bruger den dag i dag udelukkende Caputo mel. Dosering: Til 500g pizzamel 4 timers hævetid - 3 tsk. 8 timers hævetid - 2 tsk. 12 timers hævetid - 1 tsk. Opbevaring:  Tørt og køligt - anbefalet i køleskab efter åbning(0-10 C°)
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:30
  • Tørgær, 500g

    Kvalitets tør gær -  præcis den samme som bruges i mange bagerier. SAF-Instant, Rødgær eller bare tørgær  er perfekt til alle former for brød - også koldhævede deje. Med SAF-Instant er du garanteret 100% aktiv gær, og tørgær giver bl.a. en større dejstabilitet. Blandes direkte med melet inden start, eller tilsættes dejel under æltning. Officiel dossering: 1/3 del i forhold til almindelig gær. Vores erfaring er dog nærmere at 12g svarer til 50g almindelig gær :-) Gærcellerne er coatede og tåler dermed at hæve ved op til 45°C. Pakke med 500g som opbevares køligt og tørt efter åbning - fx i et køkkenskab. Producentens anbefaling er,  at en åbnet pose bruges inden 3 måneder, men vores erfaring er at en tæt lukket pose typisk kan holde sig i 9-12 måneder efter åbning. Hverken producenten eller vi, anbefaler at fryse tørgær ned (for at forlænge holdbarheden), da det skader gærcellerne mere end det gavner.
    Pris: Kr.79,95
    Lagerbeholdning:537
  • Instaferm Red - 500g, Tørgær

    Instaferm RED eller Fermipan er en hurtigvirkende tærgær med betydeligt højere gæringsaktivitet end traditionelle gær. Kan takket være en speciel coating  bruges i gærdeje med et sukkerindhold på helt op til 10%. Denne tørgær er fremstillet af en specielt udvalgt stamme af gær (Saccharomyces cerevisiae) produceret ved en speciel fermenteringsproces og patenteret tørringsproces. Instaferm RED bidrager også til god volumen, rig farve og fremragende aroma i alle gærdejede produkter. Der går 6-8 gram tørgær til 1/2 kg mel, hvor man oftest bruger 20-25 gram gær. Så 1 hel pakke frisk gær (50 gram) = 12-16 gram tørgær. Hvis man vil koldhæve natten over, bruges ca 1 tsk. tørgær. Fri for gluten og hvedemel. Vegansk. Blandes direkte med melet inden start, eller tilsættes dejen under æltning. Pakke med 500g som opbevares køligt og tørt efter åbning.
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:52
  • Sesamfrø, 500g

    Sesamfrø kommer fra sesamplanten, der dyrkes i Kina og Indien samt Central- og Sydamerika. Frøene er rige på mineraler, E-vitamin, flerumættede fedtsyrer og protein. Sesamfrø anvendes typisk til bagværk og i mange asiatiske retter. Ristes de kort på en pande inden anvendelse, fremhæves sesamsmagen betydeligt. Pose med 500g
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:9
  • Hørfrø, 500g

    Hørfrø stammer fra hørplanten, som også dyrkes for at fremstille hørstoffer. Hørfrø har et højt indehold af sunde, flerumættede fedtstoffer og mange kostfibre, nemlig 28 gram fibre pr. 100g frø. Hørfrø er velegnede til bagværk som grovbrød, Stenalderbrød og knækbrød samt i müsli og granola. Pose med 500g
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:49
  • Græskarkerner, 500g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Praktisk gen-luk pose med 500g
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:104
  • Solsikkekerner, 500g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Pose med 500g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:83
  • Majsdrys, 500g

    Granuleret majs - i bagerkredse også kaldet majsdrys - er tørrede majskorn der er groft knust, og egner sig godt til drys ovenpå bagværk og i selve dejen. Det helt rigtige til at toppe majsstykker af med. Indeholder 500g fordelt i 2 poser á 250g    
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltodextrin, 500g

    Maltodextrin er hydrolyseret stivelse, typisk majs af majs, som bliver brudt ned til fructose, hvorfor det ikke søder så meget som saccharose/alm. strøsukker. Maltodextrin bliver hurtigt omsat af kroppen til energi, ligesom glucose. Det kan bl.a. bruges til kager, müeslibarer, slik, saucer, is, sport-drinks m.m. Indehold: 500g
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:5
  • Fuldkornsboller, 500g

    Valsemøllen Fuldkornsboller er madpakkeboller, som børnene elsker.

    Med Valsemøllens Fuldkornsboller Bageblanding er det ingen sag at sætte lækkert fuldkorn på menuen. Bageblandingen er nemlig fyldt med blandt andet fintformalet dansk fuldkornshvedemel med masser af fibre – og så er blandingen helt uden synlige kerner, hvilket gør de bløde, luftige og saftige fuldkornsboller til et sandt madpakkehit hos både store og små. Tip: Dejen kan også bruges til at bage andet en lækre fuldkornsboller til madpakken. Brug den grove dej til at lave lækre fuldkornspizzasnegle, pølsehorn eller hvis du er til grovere kanelsnegle. Det er kun din fantasi der sætter grænser! Brødblandingen giver 10 boller. Du skal bruge:  - 1 ps. Valsemøllen Fuldkornsboller - 25 g gær - 3 dl lunkent vand (30°C) Fremgangsmåde: - Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst. - Tilsæt posens indhold og ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne i 5-10 minutter. - Del dejen i 10 lige store stykker og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir. - Lad bollerne hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur. - Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter til de er gyldne. - Lad dine fuldkornsboller køle af på en rist. Pose med 500g FuldkornsmærketNøglehulsmærketUden StråforkorterDansk
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.22,95
    Lagerbeholdning:21
  • Tørgær, 1kg

    Kvalitets tør gær, præcis den samme som bruges i mange bagerier. SAF-Instant, Rødgær eller bare tørgær  er perfekt til alle former for brød - også koldhævede deje. Med SAF-Instant er du garanteret 100% aktiv gær, og tørgær giver bl.a. en større dejstabilitet. Blandes direkte med melet inden start, eller tilsættes dejel under æltning. Officiel dossering: 1/3 del i forhold til almindelig gær. Vores erfaring er dog nærmere at 12g svarer til 50g almindelig gær :-) Gærcellerne er coatede og tåler dermed at hæve ved op til 45°C. Pakketilbud med 2x 500g = 1 kg. Opbevares køligt og tørt efter åbning. Kan typisk holde sig i 12 måneder efter åbning.
    Pris: Kr.159,90
    Lagerbeholdning:1
  • Chokoladekage, 500g

    Lækker klassiker til hele familien. Chokoladekage har gennem årtier været en klassiker, der passer perfekt til både hverdagshygge og fest. Pynt med din yndlingsglasur, og glæd både børn og voksne med en ægte favorit. Valsemøllen har gjort det nemt for dig, at bage en lækker chokoladekage på ingen tid. Det eneste, du skal tilsætte, er vand, olie og æg, røre sammen og bage. Kort fortalt hjemmebagt yndlingskage på under 1 time! Valsemøllen chokoladekage giver 1 lille brandepande/ca. 12 stykker. Det skal du bruge (1 lille bradepande ca. 12 stk.):  1 ps. Valsemøllen Chokoladekage 1 dl lunkent vand (30°C) 2 dl vegetabilsk olie 3 æg 1 bradepande 25 x 30 cm Sådan gør du: Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 2-3 minutter til den er glat og blank. Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt. Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter. Server den som den er, eller pynt den som du har lyst til. Et godt tip: Brug dejen fra chokoladekageblandingen til at bage lækre muffins i stedet for en brandepande. Hæld kagedejen i muffinforme, bag i ca. 20 minutter og pynt med din yndlingsglasur. Pakke med 500g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:40
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:211
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:338
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:333
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:288
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:22
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:75
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.319,95
    Lagerbeholdning:158
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:184
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:238
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Manitoba Hvedemel - 15kg, Frumenta (Original)

    Pakketilbud med 3 poser a 5 kg Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Vi sender 3 poser med hver 5kg. TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.359,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.