Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Koldhævede Surdejsboller, 900g

Pris: Kr.29,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95

13 på lager (flere kan bestilles - læs mere)

Varenummer (SKU): 5701075202966 Kategorier: ,

Beskrivelse

Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller er den nemme vej til lækre, saftige surdejsboller.

Brød bagt med surdej smager bare lige af lidt mere! Men det kræver tid og masser af tålmodighed at lykkes med surdejsdisciplinen. Derfor har Valsemøllen lavet en genvej til skønt surdejsbagværk, så du kan bage lækre surdejsboller – lige når du har lyst. Resultatet er sprøde, rustikke og saftige surdejsboller, som smager lige præcis, som du drømmer om.

For at opnå den helt rette krumme og sprødhed kræver de Koldhævede Surdejsboller en lille smule mere arbejde, end du kender det fra mange af de andre bageblandinger, og fremgangsmåden har derfor lidt flere trin end normalt. Men det færdige resultat vil være det hele værd!

Brødblandingen giver 18 boller.

Du skal bruge: 
– 1 ps. Valsemøllen Surdejsboller
– 1 brev Valsemøllen tørgær (7 g) svarer til 25 g frisk gær
– 675 g (6 3/4 dl) vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
– Lidt mel til at drysse bordet med

Fremgangsmåde:
Dag 1
– Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand. Du kan også starte med vandet, og så tilsætte tørgær og posens indhold. Rækkefølgen her er underordnet.
– Ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed i mindst 14 minutter – indtil dejen slipper skålens sider.
– Hæld dejen i en oliesmurt skål, dæk den til med et tætsluttende låg eller film og lad den stå på køkkenbordet i 30-60 min. indtil den viser aktivitet.
– Fold dejen. (Se hvordan i filmen nedenfor).
– Lad dejen hæve på køl i 8-24 timer.
Dag 2
– Forvarm ovnen til 250°C. Sæt en bageplade (eller endnu bedre: bagesten eller bagestål) ind i ovnen med det samme og lad den varme med.
– Hæld forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord. Brug f.eks. speltmel til at drysse på bordet.
– Del dejen i ca. 18 lige store stykker med en dejdeler og fordel dem forsigtigt på to bageplader beklædt med bagepapir.
– Skru ovnen ned til 230°C (varmluft 220°C). Sæt første omgang boller i ovnen på den varme bageplade/bagesten/-stål vha. af bagepapiret. (Se hvordan i filmen nedenfor)
– Bag bollerne i 18-20 minutter til de er gyldne.
– Gentag processen med den anden plade boller. Lad bollerne køle af på en rist.

Pose med 900g

Uden StråforkorterDansk


Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

Indeholder: Dansk hvedemel, 8% dansk spelthvedemel, 3% tørret spelthvedesurdej (spelthvede, starterkultur), salt tilsat jod, hvedegluten,  mørk ristet bygmalt, emulgator (E472e (vegetabilsk)), melbehandlingsmiddel (E300), enzym. Se ingredienser med fed skrift for allergener.

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)1427/341
Fedt1,7 g
Heraf mættede fedtsyrer0,5 g
Kulhydrat66 g
Heraf sukkerarter2,,8 g
Protein13 g
Salt2,17 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.