Beskrivelse
Valsemøllen Klassisk Krydderkage er svampet og saftig.
Overrask dem du holder af med smagen og duften af en rigtig kageklassiker.
En krydderkage passer perfekt til både skovturen, eftermiddagshyggen og hverdagsforkælelsen. Gør det nemt for dig selv, og bag en klassisk kage med de bedste ingredienser.
En Klassisk Krydderkage bageblanding giver 1 kage.
Det skal du bruge:
1 ps. Valsemøllen Klassisk Krydderkage
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
En springform, 18 cm i diameter
Sådan gør du:
Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt.
Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
Server den som den er, eller pynt den som du har lyst til.
Et godt tip: Vil du pifte din Valsemøllen Klassisk Krydderkage lidt op? Skær 1 æble i tern eller både og tilsæt det til kagedejen. Drys derefter kagen med sukker og kanel. Du kan også tilsætte 100 g friske eller frosne bær til kagedejen. Når du tilsætter frugt og bær, skal kagen bages 5 til 10 minutter længere.
Pose med 250g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.