Beskrivelse
Valsemøllen Kernerugbrød er fyldt med solsikkekerner og hørfrø.
Kombinationen af frø og kerner tilsat rugsurdej giver et saftigt rugbrød med god smag og flotte skiver.
Valsemøllen har blandet melet, kerner og surdejen for dig – det kalder de hjemmebag på den nemme måde! Du går hverken på kompromis med smag, kvalitet eller bageglæden. Resultatet er et lækkert saftigt rugbrød med god smag, godt bid og flotte skiver. Perfekt til alt fra morgenmaden, frokostbordet og den ekstra gode madpakke.
Der medfølger gær på toppen. Brødblandingen giver 1 stort rugbrød (2,6 l).
Det skal du bruge:
1 ps. Valsemøllen Kernerugbrød
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g), svarer til 25 g frisk gær
7½ dl vand, lidt varmere end lunkent (35°C)
Sådan gør du:
Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat med en dejskraber, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
Bag rugbrødet på nederste rille i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 60 minutter.
Tag det færdigbagte kernerugbrød ud, og stil det til afkøling.
Obs: rugbrødet skal være afkølet, inden det skæres i skiver.
Pose med 900g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.