Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Ciabatta Basis, 400g

Pris: Kr.49,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95

42 på lager

Varenummer (SKU): 28574299679 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Basismix til italienske brødtyper, fx Ciabatta, baguettes og boller.

Basismixen indeholder bl.a. surdej, maltmel salt og enzymer.

Der skal bruges 10-15% Basis til melmængden – fx 100g Basis til 1.000g mel.

Eksempel på GRUNDOPSKRIFT:

2-3 brød eller 12 stykker
500 g Manitoba Hvedemel
55 g Ciabatta Basis
6 g Tørgær
470 g Vand (kold vand 5°C)
Surdej kan tilsættes efter eget ønske.
Fremgangsmåde: Brød/stykker
1. Vand, Manitoba hvedemel, Ciabatta  Basis og Tørgær kommes op i røre kedlen med dejkrog.
2. Dejen æltes ved laveste hastighed i 4 min.
3. Efter 4 min. ved laveste hastighed, skrabes dejen ned.
4. Derefter æltes dej i 5 min. med god fart på maskinen.
5. Dejen skrabes ned sidste gang.
6. Dejen æltes færdig 7 – 8 min. med god fart. (dejtemperatur 27°C)
7. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med fedt. Låget sættes på.
8. Lad dejen hæve i mindst 2 timer i bøtten.
9. Efter mindst 2 timer, vendes dejen ud på et melet bord. (halvt hvede/durum)
10. Dejen deles i 2-3 brød eller 12 stykker.
11. Sættes på bageplade med papir.
12. Stykkerne sættes direkte nederst i den forvarmet ovn på 240°C.
13. Ovnen skures ned på 200°C.
14. Brødene bages ca. 28 – 30 min. Stykkerne bages ca. 22 – 24 min.
Koldhævet brød/stykker:
1. Dejen laves med ovennævnte opskrift.
2. Fremgangsmåde fra 1 til 7
3. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. Låget tages af.
4. Dejen vendes ud på et melet bord. (halvt hvedemel/durum)
5. Dejen deles i 2/3 brød eller 12 stykker.
6. Brødene eller stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir.
7. Sættes direkte ind i ovnen på 240°C (HUSK at tænde ovnen i god tid)
8. Bagepladen sættes nederst i ovnen og ovnen skrues ned på 200°C
9. Brødene bages ca. 28 – 30 min. Stykkerne bages ca. 22 – 24 min.
Tips:
Når dejen deles, kan man med fordel dreje skæret/kniven en ¼ omgang, det giver nogle pænere stykker og dejen flyder ikke så meget ud.
Indeholder: HVEDEmel, salt, sukker, surdejspulver (HVEDE), maltmel (HVEDE), melbehandlingsmiddel (E 300), gær, enzymer.

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)1200/290
Fedt7 g
Heraf mættede fedtsyrer0,5 g
Kulhydrat61 g
Heraf sukkerarter19 g
Protein6,5 g
Salt21,3 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.