Beskrivelse
Lav de flotteste småkager med dette prægerulle sæt, som også er god til marcipan, fondant og meget mere. Med flotte jule mønstre.
Sættet består af et håndtag og 3 prægeruller med forskellige mønstre.
Selve kagerullerne er fremstillet i speciel udvalgt bøgetræ og måler 18 cm i længden incl. håndtag. Selve rullefladen med mønster har en længde på 7 cm og en diameter på 4 cm.
Da dette er et naturprodukt kan der forekomme mindre farveforskelle samt uperfektheder – men hvert produkt bliver nøje inspiceret flere gange i produktionsprocessen.
Tips til dette produkt:
Smør rullen med en smagsneutral madolie inden brug. Alternativt kan du pudre det du gerne vil rulle ud med mel. Så hænger det ikke i.
Da dette er et naturprodukt skal det behandles med madolie efter brug.
Træ kan ikke lide vand. Hvis muligt, så vask ikke produktet – men støv det blot af for mel. Skulle det alligevel være nødvendig at vaske kagerullen, så må den ikke nedsænkes i vand, og skal tørre helt efterfølgende. Herefter skal den smøre med madolie.
Bedste bageresultat opnår du ved at bruge en opskrift på cookies som ikke hæver. Nedenstående er producentens anbefaling – og den er rigtig god 🙂
Opskrift på Cookies
-som er velegnet til Mønsterkagerulle
Ingredienser til 50 medium størrelse småkager:
800 g hvedemel
150 g flormelis
400 g koldt smør i tern
2 æg
en knivspids salt eller vanilje pasta
Mix alle ingredienserne sammen. Du skal kunne samle det i en kugle til sidst.
Brug en almindelig kagerulle til at rulle massen ud til en tykkelse på 5 mm. Rul det eventuelt ud mellem to stykker bagepapir. Fjerne det øverste stykke papir efterfølgende.
Puder overfladen med mel, så dejen ikke hænger i mønsterkagerullen.
Brug nu kagerullen med mønster til at præge overfladen. Der skal trykkes lidt hårdt.
Stik småkagerne ud med en udstikker i den størrelse og facon som du ønsker.
Småkagerne placeres i fryseren i 15-30 minutter. Dette gør at mønsteret bliver mere tydeligt når de bages. Overskydende dej kan rulles sammen til en kugle igen, og ovenstående gentages. Bliver dejen for blød skal den på køl til den er hård igen.
Direkte fra fryseren skal småkagerne over i en forvarmet ovn, og bages ved 180°C i ca. 20 minutter – eller indtil de begynder at antage en gylden farve i kanten.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.