Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Results

Filtri

    Viser resultater for "bagestål"

    • Pizzaspade Aluminium, Diablo Steel

      Denne kombispade fra Diablo Steel er ideel til at forberede dine pizzaer og brød, og så flytte dem over på bagestålet. Når bagværket skal af stålet igen, er denne pizzaspade også din ven. Størrelsen på 39x36cm gør at den også passer i de fleste køleskabe, når dej fx skal hæve. Pizzaspaden/kombispaden har følgende features:
      • Lavet i robust letvægtealuminium
      • Laserskåret og børstet overflade
      • Stor flade på 39x36cm
      • God til tilberedning, hævning og bagespade
      • Fylder minimalt når ikke i brug
      • Let at rengøre med en klud eller under vandhanen
      Pris: Kr.149,95
      Lagerbeholdning:44
    • Bagestål Family, Diablo Steel

      Family udgaven er 6mm tyk og vejer "kun" 6kg. Den originale Pro udgave er 10mm tyk og den finder du lige HER. Fordelen ved Family er at den bliver hurtigere gennemvarm og vejer mindre når den skal flyttes. Til gengæld kan den give knap så meget varme fra sig som Diablo Pro. Sæt smæk på varmen med et Bagestål! Bagestålet er perfekt til brød, boller, pizza, flammkuchen m.m.. Fordelen ved bagestål er bl.a.
      • Leder varmen 18 gange bedre end en pizzasten
      • Pizzaer får en tynd og sprød bund på bare 5 minutter
      • Tætteste resultat på en stenovn
      • Brød og boller bliver luftig og med rustik udseende
      • Passer i alle almindelige ovne
      • Kan bruges på grill
      • Lang levetid - umulig at slide op
      Diablo Family måler 35×40 cm og er 6mm tyk. Bagestålet er produceret i Danmark og er lasterskåret af massiv stål. Til slut er overfladen sandblæst for at give den bedste kontaktflade med dit bagværk.
      Pris: Kr.449,95
      Lagerbeholdning:65
    • Bagestål Professionel, Diablo Steel

      Den originale Pro udgave - 10mm tyk, tung og kompromisløs bagekraft. Sæt smæk på varmen med et Bagestål! Bagestålet er perfekt til brød, boller, pizza, flammkuchen m.m.. Fordelen ved bagestål er bl.a.
      • Leder varmen 18 gange bedre end en pizzasten
      • Pizzaer får en tynd og sprød bund på bare 5 minutter
      • Tætteste resultat på en stenovn
      • Brød og boller bliver luftig og med rustik udseende
      • Passer i alle almindelige ovne
      • Kan bruges på grill
      • Lang levetid - umulig at slide op
      Diablo Pro måler 35×40 cm og er 10mm tyk. Bagestålet er produceret i Danmark og er lasterskåret af massiv stål. Til slut er overfladen sandblæst for at give den bedste kontaktflade med dit bagværk.
      Pris: Kr.649,95
      Lagerbeholdning:89
    • Bagestål Gastro, Diablo Steel

      Gastrostørrelse - passer til industriovne og større gasgrill. Sæt smæk på varmen med et Bagestål! Bagestålet er perfekt til brød, boller, pizza, flammkuchen m.m.. Fordelen ved bagestål er bl.a.
      • Leder varmen 18 gange bedre end en pizzasten
      • Pizzaer får en tynd og sprød bund på bare 5 minutter
      • Tætteste resultat på en stenovn
      • Brød og boller bliver luftig og med rustik udseende
      • Passer i alle almindelige ovne
      • Kan bruges på grill
      • Lang levetid - umulig at slide op
      Diablo Gastro måler 53×32,5 cm og er 6mm tyk. Bagestålet er produceret i Danmark og er lasterskåret af massiv stål. Til slut er overfladen sandblæst for at give den bedste kontaktflade med dit bagværk.
      Pris: Kr.669,95
      Lagerbeholdning:2
    • Tosca Farina Pizzamel - Valsemøllen, 1 kg

      Tosca Farina Pizzamel er fint formalet tipo 00 hvedemel efter italienske traditioner og med et højt proteinindhold på 12,5%. Pizzeria Grano Tenero Tipo 00 er et specialmel til pizzadeje med høj hydration og langtidshævning op til 72 timer. Melets helt fine tipo 00 formaling og høje glutenindhold giver en glat og elastisk dej. Skal du lave klassisk napolitansk pizza, er Tosca Farina Pizzamel et sikkert valg, der giver din pizza masser af smag, sprød bund og den karakteristiske luftige krumme. Melet har en bagestyrke (w-værdi) på 280/290, hvilket betyder, at det har en høj vandoptagelse og fungerer godt til langtidshævning. Du skal bruge følgende:  - 225g Valsemøllen Pizzamel - 1 ¼ dl koldt vand (ca. 15°C) - 1 tsk. salt - 5 g gær - 2 spsk. olie Fremgangsmåde for 1 pizzabund: - Opløs gæren i det kolde vand, og tilsæt derefter de øvrige ingredienser. - Ælt dejen i ca. 10 minutter, indtil den slipper kanterne på skålen - Brug evt. en røremaskine. - Tildæk dejen, og lad den derefter hæve i ca. 2 timer ved stuetemperatur. - Pak dejen ind  i film, og stil den i køleskabet natten over. - Tag dejen ud af køleskabet 30 minutter før, pizzaen skal tilberedes og form pizzabunden. - Varm pizzaovnen op til 400-450°C, eller opvarm almindelig ovn med varmluft til maks. varme(ca. 300°C) gerne med bagestål/pizzasten. - Drys mel ud på bordet, og tryk forsigtigt dejen ud, indtil den er tynd i midten og stadig har fylde i siderne. - Kom fyld på pizzaerne, og bag i 60-90 sekunder i pizzaovn eller 4-5 minutter øverst i alm. ovn. Pose med 1 kg  
      Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
      Pris: Kr.27,95
      Lagerbeholdning:24
    • Napolitansk Pizzamel - Valsemøllen, 750g

      Tosca Farina Napolitansk Pizza. En melblanding med tipo 00 hvedemel og hvedesurdej til autentiske pizzaer med hævetid på 1-24 timer. Tosca Farina Napolitansk Pizza er en melblanding til pizzabunde inspireret af autentiske, italienske pizzaer med den karakteristiske, sprøde skorpe fyldt med flotte lufthuller og lækker surdejssmag. Forkæl familien eller venner med napolitansk pizza på en hverdagsaften eller til hyggelige middage i weekenden. Afhængig af hvor lang tid du har til din pizzabagning, kan du vælge at lade pizzadejen hæve mellem 1 time til 24 timer. Jo længere hævetid, desto mere smag og sprødhed i de færdige pizzaer. Du skal kun tilsætte gær, salt og vand. Melblandingen giver 5 pizzaer. Du skal bruge følgende:  - 1 ps. Valsemøllen Napolitansk Pizza - 4,75 dl koldt vand (ca. 15°C) - 19 g salt - Gær afhængig af hævetid: a. Hævning 8-12 timer - 2 g gær b. Hævning 12-24 timer - 8 g gær - Mel(gerne durum) til bordet Fremgangsmåde: - Opløs gæren i vandet. - Tilsæt mel , og ælt i 3-4 minutter på røremaskine ved langsom hastighed. - Tilsæt salt, og ælt yderligere 1 minut ved langsom hastighed. - Ælt videre ved mellemhøj hastighed, til dejen slipper skålens kant, (ca. 5-10 minutter) og lav en glutenprøve. Dvs. om du med våde fingre kan strække et lille stykke dej ud, så det bliver næsten gennemsigtigt, uden at dejen går i stykker. - Del dejen i 5 klumper(ca. 250 g) og stram dem fint op som kugler. - Hævning 8-12 timer på køkkenbordet - a: Placer dejkuglerne i et oliesmurt fad/pizzakasse og læg film/låg over. Lad hæve på køkkenbordet ved rumtemperatur (ca. 20°C) i 8-12 timer. Koldhævning 12-24 timer - b:  Ved koldhævning læg dejkuglerne over i et oliesmurt fad/pizzakasse og læg film/låg over. Lad hvile på køkkenbordet ved rumtemperatur (ca. 20°C) i 1-3 timer. Sæt herefter på køl og lad hæve i 12-24 timer. Tag gerne pizzakuglerne ud 30-60 minutter, inden de trykkes ud. - Varm pizzaovnen op til 400-450°C, eller opvarm almindelig ovn med varmluft til maks. varme(ca. 300°C) gerne med bagestål/pizzasten. - Drys mel ud på bordet, og tryk forsigtigt dejen ud, indtil den er tynd i midten og stadig har fylde i siderne. - Kom fyld på pizzaerne, og bag i 60-90 sekunder i pizzaovn eller 4-5 minutter øverst i alm. ovn. Pose med 750g  
      Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
      Pris: Kr.27,95
      Lagerbeholdning:21
    • Pizzagær - 26g, Dr. Oetker

      Hvis du som vi elsker lige at smide en lækker, hjemmelavet pizza i ovnen når du kommer hjem fra arbejde, så har du muligheden her med Dr. Oetker Pizzagær! Der ikke ikke behov for hævning af dejen, da pizzagæren er tilsat bagepulver. Så lige så snart du har slået dejen op, er den klar til at komme i ovnen - selvfølgelig med fyld på. Du kan selvfølgelig også bage den over grill (eller i ovn) på bagestål. Der kan også bages både fastelavnsboller, kanelsnegle, pølsehorn og pizzasnegle af dette produkt! Her handler det kun om, hvordan dejen rulles ud. 1 pose pizzagær passer til 2 store pizzaer (500 g mel). Pizzadej uden hævning: (Nok til 2 store pizza Ø33 cm) 1 ps. Dr. Oetker Pizzagær 500 g hvedemel 1 tsk. sukker 1 tsk. fint salt 3 spsk. olie 3 dl. koldt vand Sådan gør du:Tænd ovnen på 220gr varmluft. Bland posens indhold med hvedemel, sukker og salt. Tilsæt olie og vand. Ælt kort sammen til en blød, smidig og sammenhængende dej. Del dejen i to og rul hver portion ud på et meldrysset bord til en tykkelse på 2-3 mm. Læg hver bund på en bageplade beklædt med bagepapir. Top fx med tomatsauce, ost og ønsket fyld. Bag pizzaerne i ca. 12-14 minutter til de er gennembagt. TIP: Brug også dejen til pizzasnegle og pølsehorn til madpakken.
      Pris: Kr.9,95
      Lagerbeholdning:70
    • Koldhævede Surdejsboller, 900g

      Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller er den nemme vej til lækre, saftige surdejsboller. Brød bagt med surdej smager bare lige af lidt mere! Men det kræver tid og masser af tålmodighed at lykkes med surdejsdisciplinen. Derfor har Valsemøllen lavet en genvej til skønt surdejsbagværk, så du kan bage lækre surdejsboller – lige når du har lyst. Resultatet er sprøde, rustikke og saftige surdejsboller, som smager lige præcis, som du drømmer om. For at opnå den helt rette krumme og sprødhed kræver de Koldhævede Surdejsboller en lille smule mere arbejde, end du kender det fra mange af de andre bageblandinger, og fremgangsmåden har derfor lidt flere trin end normalt. Men det færdige resultat vil være det hele værd! Brødblandingen giver 18 boller. Du skal bruge:  - 1 ps. Valsemøllen Surdejsboller - 1 brev Valsemøllen tørgær (7 g) svarer til 25 g frisk gær - 675 g (6 3/4 dl) vand, lidt koldere end lunkent (25°C) - Lidt mel til at drysse bordet med Fremgangsmåde: Dag 1 - Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand. Du kan også starte med vandet, og så tilsætte tørgær og posens indhold. Rækkefølgen her er underordnet. - Ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed i mindst 14 minutter – indtil dejen slipper skålens sider. - Hæld dejen i en oliesmurt skål, dæk den til med et tætsluttende låg eller film og lad den stå på køkkenbordet i 30-60 min. indtil den viser aktivitet. - Fold dejen. (Se hvordan i filmen nedenfor). - Lad dejen hæve på køl i 8-24 timer. Dag 2 - Forvarm ovnen til 250°C. Sæt en bageplade (eller endnu bedre: bagesten eller bagestål) ind i ovnen med det samme og lad den varme med. - Hæld forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord. Brug f.eks. speltmel til at drysse på bordet. - Del dejen i ca. 18 lige store stykker med en dejdeler og fordel dem forsigtigt på to bageplader beklædt med bagepapir. - Skru ovnen ned til 230°C (varmluft 220°C). Sæt første omgang boller i ovnen på den varme bageplade/bagesten/-stål vha. af bagepapiret. (Se hvordan i filmen nedenfor) - Bag bollerne i 18-20 minutter til de er gyldne. - Gentag processen med den anden plade boller. Lad bollerne køle af på en rist. Pose med 900g Uden StråforkorterDansk
      Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
      Pris: Kr.29,95
      Lagerbeholdning:19
    • Bagestabil Kagecreme Vanilje - 100g, Dr. Oetker

      Dr. Oetker Bagestabil Kagecreme er en lækker kagecreme med Bourbon vanilje. Kagecremen er nem og hurtig at tilberede, og kan bruges i både lagkager og som bagestabil kagecreme i fx fastelavnsboller, linser og tærter - fastelavnsboller med denne kagecreme kan fryses. Sådan gør du: Hæld posens indhold sammen med 4 dl mælk. Pisk med piskeris i ca. 1 min. Sæt på køl i ca. 20 min. Efter kort omrøring er cremen klar til brug. Indhold: 100g
      Pris: Kr.16,95
      Lagerbeholdning:92
    • Muffins Non-Stick Bageplade - 12stk, Decora

      Non-stick stål muffinsbradepande fra Decora. Kan bruges til at bage muffins i som den er, eller til at holde på papirsmuffinsforme, så de ikke flyder ud under bagning. Med plads til 12 muffins, der måler ca. 50mm i bunden, 70mm i toppen og højden på formen er 30mm. Selve bagepladen er 35 x 26 cm.
      Pris: Kr.89,95
      Lagerbeholdning:469
    • Golden Decorating Tyllesæt - 17 dele, Wilton

      Mangler du den perfekte gave til bage-entusiasten? Måske mangler du det perfekte sæt, der afspejler dine evner i det søde køkken? Så er dette eksklusive gyldne tyllesæt lige noget for dig!
      Sættet består af 8 tyller, 8 engangssprøjteposer, 1 tylleadapter samt instruktion (engelsk) - velegnet til dekoration af muffins og cupcakes m.m.
      De forskellige tyller er:
      Runde: #2A, #12 og #3.
      Stjerne: #1M, #32 og #18.
      Blade/flæser: #104 og #352.
      Tyllerne er lavet i guldbelagt rustfrit stål og tåler opvaskemaskine på øverste hylde, men rensning med en tyllebørste og sæbevand anbefales - tylleadapteren vaskes i hånden.
      Pris: Kr.144,95
      Lagerbeholdning:7
    • Bøgetræ Ramme - Aurion, 2L

      Hvorfor er en bøgetræsramme god at bage i? Det er den, fordi den giver en nænsom og blid bagning, som gør brødene mere aromatiske. Det er den primære grund. En anden grund er, at bøgetræsrammer er yderst bæredygtige, idet træbagerammer ved korrekt behandling kan holde i adskillige år. Ved den første bagning kan rammen slå sig en smule. Den skal bages til, og det er den, når rammen har fået en gyldenbrun farve. En anden ting, som man skal være opmærksom på, inden man tager træbagerammen i brug, er, at den skal smøres godt. Følg vejledningen, som følger med rammen. Bøgetræsrammen er produceret af REVA i Herning, som er et beskæftigelsestilbud for sårbare og udsatte borgere. Rumindhold: ca. 1300 g (2 liter) Mål: Indvendige mål: højde x længde x bredde = 8,7 x 28,4 x 8,8 cm. Rammen er ca. 1 cm tyk. Tilbehør: Bund og låg af rustfrit stål kan købes separat HER OBS: Låget kan være lidt større end selve rammen - dette har ingen betydning for brugen af rammen.
      Pris: Kr.249,95
      Lagerbeholdning:39
    • Sandwichform - 30 x 10 x 10 cm, 3L

      Med denne sandwichform med skydelåg kan du bage klassisk sandwichbrød med ens skorpe på alle sider. Formen er produceret af rustfrit stål, som IKKE indeholder PFAS eller andre skadelige stoffer. Formen leveres med skydelåg, så du undgår, at dit brød tørrer ud under hævningen. Låget får desuden brødet til at hæve bedre op i ovnen, og du undgår, at skorpen på brødet bages for hårdt. Du kan anvende både bløde og fastere deje i formen. Bagetip: du kan tage låget af de sidste 5-10 minutter af bagningen for at få en sprød skorpe på brødet. Rumindhold: ca. 1600 - 1800 g (3 l). Mål: Højde 10 cm, længde 30 cm og bredde 10 cm. Materiale: Rustfrit stål Rustfrit stållåg medfølger. OBS - se nedenstående: - Formen er fremstillet af stål og har ikke non-stick belægning, hvilket betyder at den skal smøres grundigt før brug. Vi anbefaler en fedtspray. - Vend altid brødet ud mens det stadig er varmt, da det ellers ikke vil slippe ordentligt. - Lad ikke formen stå i blød, da den kan begynde at ruste med tiden. - Vask formen i hånden med en blød børste, vand og sæbe.  
      Pris: Kr.409,95
      Lagerbeholdning:0
    • Mini Brødform - 8 stk., Patisse

      Patisse Mini Brødform med 8 rum  er en praktisk og alsidig bageform designet til at bage små brød eller kager. Formen er lavet af holdbart stål med en non-stick belægning, der gør den nem at rengøre og sikrer, at bagværket slipper let. Hvert af de otte rum i formen er ideelle til portionerede småbrød, rugbrød, franskbrød, muffins eller endda små kager, hvilket gør den perfekt til kreativ bagning i køkkenet. Specifikationer:
      • Materiale: Stål med non-stick belægning.
      • Kapacitet: 8 individuelle rum.
      • Anvendelse: Velegnet til både små brød og kager.
      • Dimensioner: Passer til standardovnstørrelser med en samlet bredde, højde og længde på ca. 30 cm.
      • Brug: Ikke egnet til opvaskemaskine; anbefales at vaske i hånden for at bevare belægningen.
      Denne brødform giver en ensartet bagning og er ideel for både begyndere og erfarne bagere, der ønsker at imponere med små, portionerede bagværk. Den kompakte størrelse og høje kvalitet gør den til et populært valg til hjemmebagning. Tåler op til 230°C.   Størrelse på hele formen: ca. 24 x 28 cm. Størrelse på hvert rum: ca. L11 x B5,5 x H 3 cm
      Pris: Kr.159,95
      Lagerbeholdning:32
    • Kagecreme/Vanillecreme - Mix, 1 kg FunCakes

      Lækker vanillecreme i konditorkvalitet - velegnet som fyld i kager f.eks fastelavnsboller, lagkager, eclairs og donuts. Cremen er også bagestabil f.eks i/på en tærte eller prøv den som en lækker cremet gul budding.
      Sådan gør du:
      Tilsætt 500 ml vand pr 200 gram Vanillecreme Mix og pisk i ca. 5 minutter til cremen er glat. Lad cremen hvile kortvarigt før anvendelse.
      Indhold: 1 kg.
      Pris: Kr.74,95
      Lagerbeholdning:29
    • Jordbær - Luksus Smagspasta 200g, Saracino

      Luksus smagspasta fremstillet i Italien af de bedste råvarer. Få en lækker smag til dine kager, is, frostings, ganache, macarons, yoghurt og meget mere. Alle Saracino Concentrated Food Flavourings er bagestabile og tåler naturligvis også en tur i fryseren. Anbefalet dosering: 100-120g smagspasta pr. kg færdig produkt. Indhold: 200 g.
      Pris: Kr.79,95
      Lagerbeholdning:6
    • Banan - Luksus Smagspasta 200g, Saracino

      Luksus smagspasta fremstillet i Italien af de bedste råvarer. Få en lækker smag til dine kager, is, frostings, ganache, macarons, yoghurt og meget mere. Alle Saracino Concentrated Food Flavourings er bagestabile og tåler naturligvis også en tur i fryseren. Anbefalet dosering: 100-120g smagspasta pr. kg færdig produkt. Indhold: 200 g.
      Pris: Kr.79,95
      Lagerbeholdning:9
    • Brødform Sæt, Patisse

      Patisse Brødformssæt – To robuste forme i forskellige størrelser Dette praktiske sæt fra Patisse indeholder to rektangulære brødforme i størrelserne 25 cm og 30 cm, som gør det nemt at bage både små og store brød. Formene er fremstillet af stærkt stål med en holdbar non-stick-belægning, der sikrer jævn bagning og nem frigørelse af dit bagværk. Specifikationer: - Materiale: Stål med non-stick-belægning. - Størrelser: 25 cm og 30 cm. - Anvendelse: Perfekt til både klassiske og kreative bagværk.
      Pris: Kr.149,95
      Lagerbeholdning:23
    • Hindbær - Luksus Smagspasta 200g, Saracino

      Luksus smagspasta fremstillet i Italien af de bedste råvarer. Få en lækker smag til dine kager, is, frostings, ganache, macarons, yoghurt og meget mere. Alle Saracino Concentrated Food Flavourings er bagestabile og tåler naturligvis også en tur i fryseren. Anbefalet dosering: 100-120g smagspasta pr. kg færdig produkt. Indhold: 200 g.
      Pris: Kr.79,95
      Lagerbeholdning:12
    • Vanillecreme- Mix, 500g FunCakes

      Lækker vanillecreme i konditorkvalitet - velegnet som fyld i kager f.eks fastelavnsboller, lagkager, eclairs og donuts. Cremen er også bagestabil f.eks i/på en tærte eller prøv den som en lækker cremet gul budding.
      Sådan gør du:
      Tilsætt 500 ml vand pr 200 gram Vanillecreme Mix og pisk i ca. 5 minutter til cremen er glat. Lad cremen hvile kortvarigt før anvendelse.
      Indhold: 500g.
      Pris: Kr.54,95
      Lagerbeholdning:18
    • Pistacie - Luksus Smagspasta 200g, Saracino

      Luksus smagspasta fremstillet i Italien af de bedste råvarer. Få en lækker smag til dine kager, is, frostings, ganache, macarons, yoghurt og meget mere. Alle Saracino Concentrated Food Flavourings er bagestabile og tåler naturligvis også en tur i fryseren. Anbefalet dosering: 100-120g smagspasta pr. kg færdig produkt. Indhold: 200 g.
      Pris: Kr.199,95
      Lagerbeholdning:0
    • Kokos - Luksus Smagspasta 200g, Saracino

      Luksus smagspasta fremstillet i Italien af de bedste råvarer. Få en lækker smag til dine kager, is, frostings, ganache, macarons, yoghurt og meget mere. Alle Saracino Concentrated Food Flavourings er bagestabile og tåler naturligvis også en tur i fryseren. Anbefalet dosering: 100-120g smagspasta pr. kg færdig produkt. Indhold: 200 g.
      Pris: Kr.79,95
      Lagerbeholdning:5
    • Kaffe - Luksus Smagspasta 200g, Saracino

      Luksus smagspasta fremstillet i Italien af de bedste råvarer. Få en lækker smag til dine kager, is, frostings, ganache, macarons, yoghurt og meget mere. Alle Saracino Concentrated Food Flavourings er bagestabile og tåler naturligvis også en tur i fryseren. Anbefalet dosering: 50-70g smagspasta pr. kg færdig produkt. Indhold: 200 g.
      Pris: Kr.79,95
      Lagerbeholdning:1
    • Citron - Luksus Smagspasta 200g, Saracino

      Luksus smagspasta fremstillet i Italien af de bedste råvarer. Få en lækker smag til dine kager, is, frostings, ganache, macarons, yoghurt og meget mere. Alle Saracino Concentrated Food Flavourings er bagestabile og tåler naturligvis også en tur i fryseren. Anbefalet dosering: 100-120g smagspasta pr. kg færdig produkt. Indhold: 200 g.
      Pris: Kr.79,95
      Lagerbeholdning:13
    • Tiramisu - Luksus Smagspasta 200g, Saracino

      Luksus smagspasta fremstillet i Italien af de bedste råvarer. Få en lækker smag til dine kager, is, frostings, ganache, macarons, yoghurt og meget mere. Alle Saracino Concentrated Food Flavourings er bagestabile og tåler naturligvis også en tur i fryseren. Anbefalet dosering: 100-120g smagspasta pr. kg færdig produkt. Indhold: 200 g.
      Pris: Kr.99,95
      Lagerbeholdning:2
    • Skovbær - Luksus Smagspasta 200g, Saracino

      Luksus smagspasta fremstillet i Italien af de bedste råvarer. Få en lækker smag til dine kager, is, frostings, ganache, macarons, yoghurt og meget mere. Alle Saracino Concentrated Food Flavourings er bagestabile og tåler naturligvis også en tur i fryseren. Anbefalet dosering: 100-120g smagspasta pr. kg færdig produkt. Indhold: 200 g.
      Pris: Kr.79,95
      Lagerbeholdning:2
    • Kagecreme/Vanillecreme - Mix, 10 kg FunCakes

      STORKØB med 10 kg fordelt i 10 x 1 kg poser.
      Lækker vanillecreme i konditorkvalitet - velegnet som fyld i kager f.eks fastelavnsboller, lagkager, eclairs og donuts. Cremen er også bagestabil f.eks i/på en tærte eller prøv den som en lækker cremet gul budding.
      Sådan gør du:
      Tilsætt 500 ml vand pr 200 gram Vanillecreme Mix og pisk i ca. 5 minutter til cremen er glat. Lad cremen hvile kortvarigt før anvendelse.
      Indhold: 10 kg. Fordelt i 10 poser a 1 kg.
      Pris: Kr.675,00
      Lagerbeholdning:1

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.