Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Results

Filtri

    Viser resultater for "aromatiske stykker"

    • Rød The Brød - Mix, 250g

      Bag lækre aromatiske brød eller stykker med Rød The. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med Kartoffelflager, puffet hvedekerner, rooibos rød the og gurkemeje. Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
      Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
      Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
      Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
      Pris: Kr.29,95
      Lagerbeholdning:120
    • Bryggerbrød - Mix, 250g

      Bag lækre aromatiske Brygger brød eller stykker. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med valset hvedekerner, bygmel, bugmalt og humle. Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
      Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
      Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
      Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
      Pris: Kr.29,95
      Lagerbeholdning:60
    • Kartoffelbrød - Mix, 250g

      Bag lækre aromatiske Kartoffel brød eller stykker. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med kartoffelflager, majsmel og pomeranian citrusfrugt. Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
      Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
      Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
      Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
      Pris: Kr.29,95
      Lagerbeholdning:66
    • Chiabrød - Mix, 250g

      Bag lækre aromatiske Chia brød eller stykker. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med chiafrø, byggryn, hørfrø og maltmel af byg Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
      Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
      Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
      Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
      Pris: Kr.29,95
      Lagerbeholdning:45
    • Majsbrød - Mix, 250g

      Bag lækre aromatiske Majs brød eller stykker. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med solsikkekerner, majskugler og gurkemeje. Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
      Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
      Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
      Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
      Pris: Kr.29,95
      Lagerbeholdning:91
    • Fiberbrød - Mix, 250g

      Bag lækre aromatiske Fiber brød eller stykker. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med cikoriarodsfiber, havre- og kartoffelflager og maltmel af hvede og byg. Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
      Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
      Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
      Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
      Pris: Kr.29,95
      Lagerbeholdning:107
    • Corncordebrød - Mix, 250g

      Bag lækre aromatiske Corncorde brød eller stykker. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med Solsikkekerner, maltmel af byg, hør-, hirse- og valmuefrø. Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
      Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
      Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
      Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
      Pris: Kr.29,95
      Lagerbeholdning:87
    • Hybenbrød - Mix, 250g

      Bag lækre aromatiske Hyben brød eller stykker. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med hybenpulver, kartoffelflager, malt af hvede og byg. Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
      Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
      Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
      Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
      Pris: Kr.29,95
      Lagerbeholdning:135
    • Müslibrød - Mix, 250g

      Bag lækre aromatiske Müsli brød eller stykker. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med maltet hvede, solsikkekerner, hørfrø, bygmel, hvede og rugflager Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
      Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
      Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
      Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
      Pris: Kr.29,95
      Lagerbeholdning:118
    • O-tentic Durum Surdejspulver - Puratos, 1kg

      Aktiv bageingrediens baseret på surdej. Dette surdejspulver er lavet på en naturlig surdej, der er udviklet af hvedemel fra Puglia-regionen i det sydlige Italien. Dette giver dig mulighed for at skabe brød med en typisk aromatisk middelhavssmag! O-tentic indeholder ud over surdejspulver også gær, hvilket gør at pulveret opfører sig helt som en aktiv surdej. Du får den gode smag og ensartet resultater hver gang.
      • En ægte italiensk oplevelse Knasende sprød skorpe med en saftig gylden krumme Naturlig og authentisk smag og tekstur Klar-til-brug Konstant høj kvalitet
        Anbefalet dosering: Tilsæt 4% O-tentic på melmængden - altså fx 20g O-tentic til 500g mel. Fremgangsmåde: Mel og O-tentic blandes sammen, derefter tilsættes vand og salt. Denne pose indeholder 1kg - hvilket giver dig ca. 500 (rund)stykker eller 80 baguettes.   Forslag til O-tentic Durum opskrift: 1.000g mel 22g salt 750g vand 40g O-tentic Mel og O-tentic blandes godt, vand og salt tilsættes. Det hele æltes 6 minutter ved lav hastighed, og herefter 6 minutter ved høj hastighed. Den forventede dejtemperatur er herefter 26-28°C. Dejen skal nu ligge og hvile i 30 minutter. Del dejen ud i ønskede portioner, fx 700g til et rundt brød der virkes op. Skal nu hæve 30 minutter under plast, hvorefter de slås sammen og virkes op igen. Lad nu brødene hæve, gerne ved damp i 45 minutter. Optimal betingelse er 28°C og en relativ luftrugtighed på 80%. Bages af ved ca. 240°C i 50 minutter med damp - sidste 5 minutter med åbent spjæld.   Producentens anbefaling efter åbning: Når produktet er åbnet, kan det opbevares i højst en uge mellem +0°C og +7°C, forseglet i emballagen. Produktet kan eventuelt fryses for at forlænge holdbarheden efter åbning.
      Pris: Kr.149,95
      Lagerbeholdning:7

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.