Super kundeservice
Sikker betaling
Hurtig levering
Bagebixen.dk har et stort udvalg af bageforme i både silikone, metal og papir. Silikoneformene slipper dejen let uden alt for meget smørelse. Metalforme er mere formstabile og giver ofte et skarpere resultat.
Her finder du også bageringe og dessertringe, hvor du selv kan tilpasse bagværkets størrelse. Du finder også muffinsforme i papir og folie i mange flotte farver og mønstre. Vi fører også et bredt udvalg af mønsterforme, såsom Barbie, 3D-bageforme, kageslot, bogbageform og meget mere – kig under specialforme.
Vi har også metalbageforme til tal og og bogstaver til den helt personlige fødselsdag- eller jubilæumskage.
I denne kategori finder du også bageringe, dessert ringe og muffinsforme. Vi fører også et bredt udvalg af specielle forme, såsom Barbie, 3D bageforme, Kageslot, Bogbageform og meget mere.
For at få et perfekt resultat, skal du have en bageform af høj kvalitet. Derfor udvælger Bagebixen.dk bageforme i professionel kvalitet. Vores bageforme fra Silikomart, Wilton, Städter og Tescoma er i allerhøjeste, professionelle kvalitet, så du kan bage spændende og flotte kager med et godt resultat. Alle firmaerne har fingeren på pulsen når det kommer til trends i kageverdenen, så du altid kan få de nyeste forme og lade dig inspirere til nye og imponerende kreationer.
Gode bageforme sikrer at dine kager og bagværk bliver jævnt bagt og at de slipper formen let, når kagen er færdig.
Bageforme - figurer, tal og bogstaver
Her finder du både de søde, sjove og frække figurbageforme og 3D-forme. Vi har også tal og bogstaver, så du kan bage en helt personlig kage. Vores tal- og bogstavforme finder du under metalforme.
Figurbageformene er perfekte til fødselsdage, temafester og når du vil kreere et særligt imponerende mesterværk. Formene kan også bruges til andre bagværk og desserter. Vi har 3D- og figurforme i både silikone og metal.
Kageforme og springforme
Klassiske kageforme og springforme er uundværlige i et køkken. Her finder du både helt klassisk bageforme til kager, tærter og madlavning i hverdagen og sæt med bageforme til store og imponerende udstyrstykker.
Hos Bagebixen.dk finder du både silikone- og metalforme. Metalformene holder godt på fast og tung dej, som eks. brøddej og rugbrødsdej, mens silikoneformene er nemmere at få bagværket ud af. Silikoneforme behøver heller ikke at blive smurt før bagning. De fleste metalforme skal smøres, for at undgå at bagværket brænder fast.
Du kan også få flere sjove og utraditionelle faconer med silikoneformene, netop fordi de kan ‘vrænges’ af dit bagværk, så du kan få flotte bløde og organiske form. Metalforme kan til gengæld give lidt skarpere faconer, hvis du vil have lige og glatte kanter.
Papirform eller muffinsforme til bagning kan både bruges til søde muffins, men også til små madbrød o.l. Praktisk til picnic og madpakker, eller hvis du er på farten andre steder. Hos Bagebixen.dk finder du papirs- og folieforme i mange farver og mønstre til baby, børnefødselsdag og voksne fester - og til højtider som jul og halloween. Vi har både luksus muffinsforme og store økonomipakker samt forme til jumbomuffins.
Skal du bruge bagepapir i kageformen, gælder det om at få lagt papiret glat, så kagen ikke får for mange sjove folder og rynker - så bliver det i hvert fald nemmere at pynte den bagefter, uanset om du er til glasur, creme eller overtræk.
Smør formen med lidt fedtstof, så papiret kan klæbe sig fast.
Til firkantede forme klipper du to stykker papir ud: til de lange side og den korte side. Læg dem i kryds for at få en fin, lige kant.
I springforme beklæder du bunden med papir og lukker formen omkring papiret, så det sidder glat.
Klip evt. en bagepapirsremse i siden højde + et par centimeter og klæb fast.
Forme med facon og figurer er svære at beklæde med papir. Har formen flad bund, kan du tegne en skabelon rundt om på bagepapiret og klippe ud. Sørg ellers for at få alle kringelkroge godt smurt, så kagen slipper let.
Smør forme uden bagepapir med flydende fedtstof, drys mel i og hæld overskydende mel ud. Lad bagværk køle helt af, før du tager det ud af formen.
Fyld formen halvt op med dej, bank let ned mod bordet, fyld resten i og bank ned mod bordet igen. Så sikrer du dig bedst mod luftbobler og får dejen ud i alle formens kroge og hjørne.
Fyld dej i ¾ af formen som udgangspunkt - mere hvis du vil have top (pas dog på at det ikke løber over under bagning) og lidt mindre, hvis du vil have en fladere kage.
- ikke kun kager! Du kan også lave sjove og spændende brød, desserter m.m. i dem. Vær dog opmærksom på at hvis du forsøger dig med moussé og andre bløde konsistenser, skal faste forme smøres grundigt/evt fores med madfilm, så du kan få din dessert ud igen, uden at miste faconen. Bruger du madfilm, må formen kun opvarmes, såfremt filmen er varmebestandig. Silikoneforme er generelt nemmere at få bløde moussér, geler o.l ud af. Bruger du en fast form til blød mousse, skal den gerne en tur i fryseren for at komme sikkert ud.
Vil du lave rigtigt nemme boller uden at stå og rulle, kan du eks. bruge muffinsforme til at bage i - især godt hvis din opskrift giver en lidt tynd dej, der kan være svær at forme.