Cacao Barry er kommet med 3 nye serier af kakaopulver, som består af i alt 8 forskellige kakaopulvere.

Sammen med kreative kokke har Cacao Barry håndplukket de bedste kakaopulvere til at opfylde forskellige og skiftende behov i køkkenet – så du altid kan finde den kakaopulver der passer til lige netop DIT projekt.

Læs mere om de forskellige slags nedenfor.


Universelle

Cacao Barry’s Universelle serie er den ultimative samling af all-around kakaopulver, der bygger på ikonisk fransk know-how. Det er blevet perfektioneret til at være det pålidelige valg til universelt brug.

Med højt fedtindhold og “dutch processed” kakaopulver, får du kakaopulver med intens farve, kraftfuld kakaosmag og den blødeste konsistens.

Serien består af de tre kakaopulver Extra Brute, Plein Arôme og Rouge Ultime.

Extra Brute er det perfekte valg til universelt brug. Den er ideel til at farve, give struktur og smag til bl.a. brownies, kager, muffins, småkager, sorbet og is, desserter, varm kakao, glasur og dej.

Plein Arôme er den nye erstatning for den klassiske Callebaut kakaopulver. Den er super til at farve, give struktur og smag til bl.a. brownies, cupcakes, muffins, is, varm kakao og glasur.

Rouge Ultime inviterer dig til at udforske forskellige smagskombinationer i bl.a. kager, brownies, muffins & cookies, mousse, varme drikke, gelato og sorbet.


Naturelle

Cacao Barry’s Naturelle serie er en lækker innovativ kollektion af 100% naturlig kakaopulver, der tilbyder sjældne fine aromaer i en variation af smukke farver fra mørk til lysebrun med mulighed for økologiske og single origin kakaopulver.

Serien er perfekt til veganske opskrifter uden at skulle gå på kompromis med smagen.

Serien består af de to kakaopulver Naturae Fruitée og Naturae Cacao.

Naturae Fruitée er en økologisk kakaopulver, som giver en spændende frugtagtigt smagsoplevelse. Den er fremstillet af omhyggeligt udvalgte økologiske bønner af høj kvalitet, som giver en unik syrlig, frugtagtig chokoladesmag – suppleret med noter af citrus og søde krydderier. Den er med lavt fedtindhold og kan bl.a. bruges til chokoladekage, småkager, dej, sorbet m.m.

Naturae Cacao er en 100% naturlig mørkebrun kakaopulver, som er fremstillet uden kemisk indgriben og uden tilsætningsstoffer. Den er med et lav fedtindhold og er lavet på de fineste kvalitets bønner, hvilket giver en rustik ristet kakao med noter af kirsebær, tørret frugt og krydderier. Den kan bruges til alt fra chokoladekage, brownie og muffins til mousser, glasur og is – også god til varm chokolade.


Performante

Cacao Barry’s Performante serie er en kollektion af unikke kakaopulver, der er valgt for deres exceptionelle egenskaber, som passer til specifikke anvendelser og giver fantastiske resultater. Med forskellige fedtindhold, pH-niveuaer eller tekniske egenskaber, som f.eks. uopløseligt pulver, skubber denne serie grænserne for kakaopulver, som aldrig set før.

Serien består af de tre kakaopulver Décor Cacao, Légère 1% og Noir Intense.

Décor Cacao bevarer sin farve, smag og tørre, matte udseende meget længere end traditionelt kakaopulver. Den Idéel til opskrifter, der skal forberedes i god tid og har et højt fugtindhold, eller som har en tendens til at kondensere ved opbevaring, som f.eks. tiramisu, frosne desserter, cheesecake, trøfler m.m.

Légère 1% indeholder mindre end 1% kakaosmør og er derfor den perfekte løsning til kaloriefattige anvendelser (f.eks. sports- og diætprodukter) og opskrifter med luft i bagværket, f.eks. macarons, croissanter og marengs.

Noir Intense er med sin dybsorte kulfarve samt stærke og bitre smag ideel til at indfarve og aromatisere bagværk og konfektureopskrifter som f.eks. småkager, muffins, donuts og glasur.