Gå i køkkenet med børnene og prøv denne uges opskrift på nemme og sjove spejlæg-cupcakes.

 

Cupcakes:

225 g. hvedemel

225 g. blødt smør

225 g sukker

4 æg

2 tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljepulver

 

·         Sæt ovnen på 175° C.

·         Stil 18 papirmuffinsforme (se bagebixens store udvalg her) op i en muffinsplade.

·         Bland alle ingredienserne i en skål og rør dejen glat med en el-pisker.

·         Fordel dejen i papirformene og bag kagerne i ovnen i ca. 15-18 min.

·         Lad kagerne køle af inden de afpyntes.

 

 

Topping:

400 g. flormelis

240 g. blødt smør

1 knsp. salt

18 halve ferskner (fra dåse)

 

·         Sigt flormelissen i en skål.

·         Tilsæt smør og salt og pisk blandingen sammen med en el-pisker, så der fås en glat creme.

·         Smør cremen på kagerne og pynt med en halv fersken midt på kagen, så det ligner et spejlæg.

 

 

 God bagelyst : )