Cupcakes
250g mel
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
¼ teskefuld salt
2dl kokosmælk
1 tsk hvid rom
120g smør
150g sukker
2 æg
1 tsk vanille ekstrakt
125g dåse knust ananas, drænet
Smørcreme
120g smør
200g flormelis
2 spsk kokos mælk
1 tsk hvid rom
 
Pynt
12 Maraschino kirsebær
Ristede kokos flager
 
Instruktioner
Forvarm ovnen til 180ºC.
 
Læg papirsforme i en 12 hullet muffin form.
 
Sigt mel, bagepulver, natron og salt i en skål og sæt til side.
 
Kombiner kokosmælk og rom i en separat skål og sæt til side.
 
Smør og sukker piskes til det er let og luftigt.
 
Æggene tilsættes et af gangen, pisk godt efter hvert æg tilsættes.
 
Fold halvdelen af det sigtede mel blandingen, derefter halvdelen af kokosmælk blandingen, så det
resterende mel og endelig den resterende kokosmælk.
 
Rør vanille ekstrakt i og derefter fold det knuste ananas i.
 
Hæld blandingen i papirformene og bag dem i ovnen i 18-20 minutter.
 
Nedkøl i formen 5 min , derefter overføres de til en rist for at afkøle helt.
 
 
Til smørcreme, rør smørret indtil det er blødt.
 
Gradvist sigt flormelis i indtil det er glat og cremet.
 
Tilsæt kokosmælk og rom og fortsætte med at røre indtil det er helt glat.
 
Fordel i en sprøjtepose med tylle 012 og lav hvirvler på toppen af kagerne.
 
Drys ristede kokos flager på toppen og tilføje et kirsebær.
 
 
Denne opskrift har vores dygtige KageKonsulent Elspeth kreeret. Se flere lækre opskrifter i menuen til venstre under "opskrifter".