I denne uge skal der bages fragilite, som fyldes med lækkert jordbærskum. Prøv opskriften og nyd et lækkert stykke fragilite i det gode vejr.
Fragilite-bunde:
200 g. æggehvide
200 g. marcipan
300 g. sukker
– Bland marcipanen godt sammen med 50 g. æggehvide.
– Pisk sukkeret og de resterende 150 g. æggehvide stift.
– Vend marengsen sammen med marcipan-blandingen.
– Dejen fordeles nu i en bradepande. Sørg for at dejen fordeles jævnt over det hele ved at bruge en palet.
– Bag bundene i ovnen ved 180° C (165° ved varmluft) i ca. 15 min.
– Når bunden er afkølet stikkes 2 runde bunde (Ø. 20) ud af den store bund ved hjælp af en kagering.
Jordbær-skum:
300 g. fløde
150 g. jordbærpure*
10 g. flormelis
– Pisk fløden til flødeskum.
– Vend jordbærpurren og flormelissen i fløden.
– Fyld jordbærskummet mellem de to fragilite-bunde. Brug evt. en sprøjtepose til at fordele jordbærskummet jævnt mellem bundene.
– Brug en lille sigte til at drysse flormelis ud over kagen. Læg derefter en dekorationsplade ovenpå kagen og drys med kakao ovenpå dekorationspladen. Fjern pladen og kagen er nu klar til servering.
* Jordbærpure: Kog jordbær sammen med lidt vaniljesukker. Når jordbærrene er afkølet blendes de til jordbærpure.
God bagelyst : )