Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Flutes med Flutes Basis

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen bedømmelse

Bag lækre flutes til en varm sommeraften med grillmad – eller til sandwich til frokosten.

  • Opskriften giver: 3 store flutes 1x

Ingredienser

Vægt

Fremgangsmåde

  1. Flutes Basis og melprodukterne blandes sammen med tørgær.
  2. Vand og margarine tilsættes.
  3. Æltes på maskine ved lav hastighed i 4 minutter, herefter 6 minutter ved høj hastighed. Den ønskede dej temperatur er 27-28°C.
  4. Lad dejen hvile i 20 minutter, og del herefter dit bagværk op i de ønskede stykker som virkes op. Vi anbefaler afbagning i en baguette form.
  5. Lad dejen hvile i yderligere 20 minutter før de sættes til hævning i 60 minutter – meget gerne med varme og damp.
  6. Afbagningen er 18-20 minutter i en 260°C varm ovn, som skrues ned på 215°C når stykkerne sættes ind. Lav gerne damp i starten af afbagningen, men husk at lukke dampen ud igen ca. halvvejs i afbagningen.
  • Forfatter: Louise