Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Flutes med Flutes Basis

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen bedømmelse

Bag lækre flutes til en varm sommeraften med grillmad – eller til sandwich til frokosten.

  • Opskriften giver: 3 store flutes 1x

Ingredienser

Vægt

Fremgangsmåde

  1. Flutes Basis og melprodukterne blandes sammen med tørgær.
  2. Vand og margarine tilsættes.
  3. Æltes på maskine ved lav hastighed i 4 minutter, herefter 6 minutter ved høj hastighed. Den ønskede dej temperatur er 27-28°C.
  4. Lad dejen hvile i 20 minutter, og del herefter dit bagværk op i de ønskede stykker som virkes op. Vi anbefaler afbagning i en baguette form.
  5. Lad dejen hvile i yderligere 20 minutter før de sættes til hævning i 60 minutter – meget gerne med varme og damp.
  6. Afbagningen er 18-20 minutter i en 260°C varm ovn, som skrues ned på 215°C når stykkerne sættes ind. Lav gerne damp i starten af afbagningen, men husk at lukke dampen ud igen ca. halvvejs i afbagningen.
  • Forfatter: Louise
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.