I denne uge står menuen på den klassiske dessert fløderand. Fløderanden er let at lave og smager himmelsk.

 

Fløderand:

10 blade husblas

1000 g. piskefløde

100 g. flormelis

1 vaniljestang

 

·        Husblassen sættes i blød i koldt vand.

·        En randform fedtes med lidt sprayfedt 

·        Flæk vaniljestangen og udtag vaniljekornene.

·        Sigt flormellissen og kom vaniljekornene i melissen.

·        Tilsæt 900 g. piskefløde til flormelissen og pisk fløden let op.

·        Varm de resterende 100 g. fløde lidt op.

·        Vrid vandet fra husblassen og smelt nu husblassen i mikroovnen.

·        Kom husblassen over i den varme fløde og rør rundt i blandingen.

·        Husblasblandingen vendes nu sammen med den letpiskede fløde.

·        Massen hældes i randformen og sættes på køl.

·        Randen vendes ud af formen, når den har sat sig.

·        Pynt fløderanden som her med friske brombær i midten samt frysetørrede brombær på toppen. (Se vores udvalg af frysetørrede bær)

 

 God bagelyst : )