Beskrivelse
Lav lækre og dekorative snacks.
Med dette krustadejern kan du lave sprøde små skaller, som kan fyldes med alt fra krydrede asiatiske retter til søde desserter.
Slip kreativiteten løs og lav både søde og salte variationer – kun fantasien sætter grænser!
Specifikationer:
-
Materiale: kobber og rustfrit stål
-
Håndtag: træ
-
Mål (hele jernet): 30,5 x 11 cm
-
Mål (skalkop): Ø 2,7 cm x 4 cm (højde)
-
Tåler høje temperaturer – ideel til friture
-
Genanvendelig og holdbar
Opskrift på sprøde snackskåle:
Ingredienser:
-
2 æg (str. M)
-
½ tsk salt
-
100 g sigtet hvedemel
-
50 g majsmel
-
110 g rismel
-
400 ml vand
-
(Valgfrit: krydderi efter smag)
Sådan gør du:
-
Pisk æg og salt (og evt. krydderier).
-
Tilsæt meltyperne én ad gangen.
-
Rør vandet i til sidst.
-
Si dejen og lad den hvile i 1 time.
-
Varm olie op til 180 °C og dyp krustadejernet i olien.
-
Dyp derefter jernet i dejen, og friter dejen direkte i olien.
-
Ryst jernet forsigtigt, så skallen slipper.










Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.