Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Choco Sheets – Print på Chokolade, 25 stk. A4

Pris: Kr.269,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

På vej på lager - du skal påregne ca. 2-10 dages leveringstid (læs mere)

Varenummer (SKU): TP525 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Til brug i en fødevareprinter eller til selv at tegne på med spiselige tuscher.
Choco Sheets® er overtrukne transfersheets, som kan udskrives med spiselige blæk. Choco Sheets® gør det nemt at fremstille chokolader med personlige logoer eller billeder.
Chokoladen skal være tempereret korrekt før transferet slipper.
Opbevares køligt og ikke i direkte sollys.
Størrelse: 29,7 x 21 cm – standard A4
Indhold: 25 ark.
BEMÆRK: Bestillingsvare – 2-4 ugers leveringstid hvis vi ikke har den lager – se aktuel lagerstatus længere oppe på siden. Hele ordren sendes samlet

Relaterede produkter

  • Mini Choco Sheets - Print på Chokolade, 25 stk.*

    Til brug i en fødevareprinter eller til selv at tegne på med spiselige tuscher.
    Choco Sheets® er overtrukne transfersheets, som kan udskrives med spiselige blæk. Choco Sheets® gør det nemt at fremstille chokolader med personlige logoer eller billeder.
    Chokoladen skal være tempereret korrekt før transferet slipper.
    Opbevares køligt og ikke i direkte sollys.
    Størrelse: 26 x 12,5 cm - Små Ark
    Indhold: 25 ark.
    BEMÆRK: Bestillingsvare - 2-4 ugers leveringstid hvis vi ikke har den lager - se aktuel lagerstatus længere oppe på siden. Hele ordren sendes samlet
    Pris: Kr.169,95
    Lagerbeholdning:3
  • Rubert Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:50
  • Sukkerpapir til Print - 25 stk. A4, FunCakes

    FunCakes sukkerpapir kan bruges til at printe spiselige billeder og motiver - tykkelsen er kun 0,4-0,5 mm hvilket giver et rigtigt flot print resultat.
    Tip: Dit kageprint kan bruges på rigtig mange overflader, men vi anbefaler altid smørcreme, marcipan eller fondant. Se vores hjemmeside for opskrifter.
    Sukkerprint skal gerne have en let fugtig overflade, så hvis printet skal bruges på marcipan eller fondant, skal du pensle lidt vand på overfladen af kagen inden du lægger printet på.
    Skal printet benyttes på flødeskum, skal det først ligges på lige inden servering, da flødeskum indeholder for meget vand, og farverne ellers vil flyde ud.
    Glasur er en god bund for printet, og printet lægges direkte på den våde glasur. Vi anbefaler altid et lyst eller hvidt underlag for kageprintet, da mørke farver kan ses igennem printet.
    Opbevares køligt og ikke i direkte sollys.
    Størrelse: 29,7 x 21 cm – standard A4
    Indhold: 25 ark i en boks.
    Bemærk: efter at E171 ikke længere er tilladt som hvidt farvestof i fødevarer, er papiret en anelse mere elfenbensfarvet.
    Pris: Kr.319,95
    Lagerbeholdning:8
  • Gingy Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:33
  • Wyatt Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:21
  • Creepy Time - Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:88
  • Pine Cone Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:30
  • Jolly Bows - Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:64
  • Cozy Christmas Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:4
  • Starry Magic Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:49
  • Tillo 3 - Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:70
  • Abstract Christmas Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:33
 
 

Tilbud lige nu

  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:124
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Bolsje Startsæt Medium

    Giver ca. 2,6 kg færdiglavede bolsjer. Sættet indeholder alt hvad du skal bruge, med undtagelse af almindeligt sukker og vand. Med dette bolsjestartsæt får du det udstyr der er nødvendigt for at komme i gang, samt nogle smags og farvestoffer der giver hjemmelavede bolsjer det professionelle pift. Du kan lave følgende bolsjer med dette sæt: 650 g Kongen af Danmark 650 g Banan Bolsjer 650 g Syrlig Æble Bolsjer 650 g Tutti-Frutti Bolsjer Vi har forskellige startpakker til bolsjekogning, og i dette sæt får du: - Vores populære 48 siders inspirations og opskriftshæfte - 40x60 cm silikonemåtte (ikke tyndt bolsjevæv) - 0-200ºC Termometer* - 2 stk. stor praktisk silikone spartel - 500 g Druesukker - 1 x Anis aroma - 1 x Banan Aroma - 1 x Tutti-Frutti Aroma - 1 x Æble Aroma - 1 x Rød flydende farve - 1 x Grøn flydende farve - 1 x Gul/orange flydende farve - 125g Citronsyre - til syrlige drops   *Termometeret er ikke magen til det på billedet, men derimod et sukker termometer som dette HER. Se eventuelt vores Store bolsjesæt med mere grej og flere smagsvarianter lige HER Ekstra druesukker finder du HER Flere aromaer og farver finder du HER Hvis du ønsker at håndtere bolsjemassen mens den stadig er godt lun, så anbefaler vi vores Bolsjehandsker
    Pris: Kr.449,95
    Lagerbeholdning:183
  • Hørfrø, 1.000g

    Hørfrø stammer fra hørplanten, som også dyrkes for at fremstille hørstoffer. Hørfrø har et højt indehold af sunde, flerumættede fedtstoffer og mange kostfibre, nemlig 28 gram fibre pr. 100g frø. Hørfrø er velegnede til bagværk som grovbrød, Stenalderbrød og knækbrød samt i müsli og granola. Leveres som 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.44,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.