Beskrivelse
Denne særlige type majs er specielt udvalgt og dyrket med henblik på at lave popcorn, der får en karakteristisk og smuk form, som minder om små sommerfugle, når de popper. Det unikke ved disse popcorn er, at de bliver store, luftige og fyldige, hvilket giver dem en lækker konsistens og gør dem perfekte til at absorbere smag.
Netop fordi de får en så let og porøs struktur, egner de sig særligt godt til at blive krydret efter eget ønske. Uanset om du foretrækker klassisk havsalt, krydderiblandinger eller måske ostepulver.
Til tilberedning i en popcorn maskine eller i en gryde med låg.
Opbevares tørt, mørkt og helst under + 20°C.
Fremgangsmåde ved tilberedning i gryde:
Du skal bruge:
- 100 g popcornkerner
- 2-3 spsk olie med høj røgpunkt (fx solsikke-, raps- eller kokosolie)
- Salt (se vores popcorn-salt lige HER)
Fremgangsmåde:
- Varm en stor gryde op ved middelhøj varme, og tilsæt olie.
- Kom 2-3 popcorn i gryden og læg låg på.
- Når de første popcorn popper, tilsæt resten af kernerne og læg straks låget på igen.
- Ryst gryden let undervejs, så kernerne ikke brænder på.
- Når poppelydene aftager markant (2-3 sek mellem pop), tag gryden af varmen.
- Hæld popcornene i en skål og tilsæt evt. salt, smør eller krydderier – se alle vores popcorn krydderier lige HER






Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.