Beskrivelse
Denne økologiske mel lavet på Quinoa er rig på kostfibre, er en kilde til protein og er glutenfri. Melet er god til bagning af boller, brød, pandekager, småkager og vafler.
Opskrift på Ingefærkiks – ca. 30 stk.
Dette skal du bruge:
140 g DAVA quinoamel
100 g Mandelmel
100 g Kokosmel
1 tsk. Kardemomme
2 tsk. Tørret ingefær
1 tsk. Bagepulver
0,5 tsk. Salt
1 tsk. Vaniljesukker
125 g Kokosolie
3 spsk. Ahornsirup
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 170°C. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Lun kokosolie og ahornsirup i en kasserolle til det lige smelter. Rør blandingen sammen med de tørre ingredienser. Rør indtil dejen er jævn. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir til ca. 0,5 cm i tykkelse.
Udstik runde kiks med en udstikker på 8-10 cm. i diameter. gentag med den overskydende dej. Læg kiksene på en bageplade beklædt med bagepapir.
Prik dem et par gange med en gaffel i midten, så de ikke hæver for meget.
Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter. Lad dem køle ned på en rist. Kiksene kan opbevares i en lufttæt beholder i op til en uge.
Pose med 300g







Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.