Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Pizza – Ren Nørderi, Bog

Pris: Kr.299,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

55 på lager (flere kan bestilles - læs mere)

Varenummer (SKU): 9788799408849 Kategorier: ,

Beskrivelse

Bagerkokken Per Milijkovic-Bangert og mad-entusiasten Jakob Skovdal, har en fælles lidenskab for pizza.

Den lidenskab er blevet til bogen Pizza – Ren Nørderi, hvor du kan lære om grundprincipperne bag den gode pizza, og lære at lave den selv – og få masser af inspiration til opskrifter fyldt med smag.

Hvis du ikke allerede er pizzanørd…
…så bliver du det, når du har læst Pizza – Ren Nørderi.
De er ikke bange for at kalde sig selv for pizzanørder. Med baggrund som henholdsvis bager og madfotograf har de en forkærlighed for gedigent håndværk og god mad. Det giver sig til udtryk i en fælles passion for pizza.
I denne bog kommer du med dem i mesterlære og får alle grundprincipperne indenfor pizzakunsten.

Læs bl.a. om:
– Dejteknik: Hemmelighederne bag en perfekt luftig og lækker pizzabund.
– Hæveteknikker: Forståelse af forskellige hæveteknikker og hvordan de påvirker din pizza.
– Ingredienser: Valg af de bedste meltyper, oste, tomatsauce og andre toppings.
– Bagningsteknikker: Tips og tricks til at opnå den perfekte bagning i almindelig ovn eller pizzaovn.
– Opskrifter: Et bredt udvalg af klassiske og kreative pizzaopskrifter for enhver smag.

Bogen er rigt udstyret med opskrifter, billeder af pizzaer, toppings og udstyr, og med forklarende sekvenser så du kan lære de vigtigste teknikker.
Du bliver taget med i køkkenet, hvor du lærer at mestre både ingredienser såvel som forskellige pizzatyper. De tager dig også med ud til pizzaovnen, hvor du kan lære mere om afbagningens vigtige kunst og alt det andet, der har betydning for den perfekte første bid af pizzaen. Og den anden, tredje og fjerde…

Udgivelsesdato: 2024

ISBN: 978-87-994088-4-9

Sprog: Dansk

Indbinding: Hardback

Sidetal: 158

Relaterede produkter

  • Chokoladesucces, Bog

    I "Chokoladesucces" bliver du ført ind i chokoladens fortryllende verden af Iben Devantie, en erfaren chocolatier, og Annemette Voss Fridthjof, en passioneret bageekspert, der begge deler deres ekspertise gennem en række fantastiske opskrifter. Disse to chokoladeentusiaster er dybt engagerede i chokolade i alle dens former, smage og udtryk. I "Chokoladesucces" guider de dig på en letforståelig og illustrativ rejse gennem chokoladens teknikker, temperering og udfordringer, så du selv kan mestre kunsten at fremstille de mest udsøgte flødeboller, fyldte chokolader og chokoladekager. Glæd dig også til at prøve deres uimodståelige opskrifter på saltkaramel, hindbærganache, skumfiduser, hjemmelavede chokoladebarer og fyldte chokolader med smagfulde kombinationer som chili og rom! Udgivelsesdato: 2021 ISBN: 978-87-400-72211 Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Sidetal: 148
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:9
  • Den Store Airfryer Kogebog, Bog

    Denne kogebog er din ultimative guide til at udnytte alle de fantastiske muligheder, som airfryeren, den populære køkkenmaskine, tilbyder. Få indblik i alle dens funktioner, samt nyttige tips og tricks til at mestre kunsten med denne luftbaserede tilberedningsmetode, der reducerer behovet for olie. Udforsk et væld af lækre retter til hverdag og fest gennem mere end 100 opskrifter, der spænder fra morgenmad til søde fristelser og bagværk. Denne bog viser også, hvordan airfryeren kan være en økonomisk fordel, da den generelt bruger mindre strøm end en almindelig ovn. Fra sprøde pomfritter til saftig helstegt kylling, airfryeren kan tilberede en bred vifte af retter, og det bedste er, at det sker hurtigere end i en traditionel ovn, samtidig med at resultatet er fyldt med smag og sundhed. Takket være den cirkulerende varmluft i airfryeren opnås en dejlig sprødhed, samtidig med at maden forbliver saftig og velsmagende. Udgivelsesdato: 2024 ISBN: 978-87-400-92080 Sprog: Dansk Indbinding: Paperback Sidetal: 232
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:19
  • Pizza Dressing - 250ml, Zelected

    Cremet dressing med tomat og sennep fra Zelected. Denne pizza dressing er den perfekte makker til din sprøde pizza, men er også super til din smagfulde hjemmelavede gourmet burger eller hotdog. Find hele vores udvalg af Gourmet Toppings HER Indhold: 250ml.
    Pris: Kr.19,95
    Lagerbeholdning:11
  • Kagetapas - af Nanna Georgi, Bog

    Kagetapas – Flotte kager, hvor alle kan være med Nanna Georgi inviterer dig ind i en verden af søde fristelser med sin smukke bog Kagetapas. Her får du opskrifter på små, elegante kager, der er perfekte til enhver anledning – hvad enten det er en hyggelig komsammen, en festlig dessertbuffet eller en eftermiddagsforkælelse. Hvad kan du forvente af bogen?
    • Kreative opskrifter: Udforsk et væld af unikke og smagfulde småkager, fra klassiske favoritter til innovative kreationer.
    • Nem trin-for-trin vejledning: Med letforståelige instruktioner og billeder, der guider dig fra start til slut.
    • Inspiration til anretning: Lær, hvordan du præsenterer dine kager på en smuk og indbydende måde, som imponerer dine gæster.
    Specifikationer:
    • Forfatter: Nanna Georgi
    • ISBN: 978-87-975668-0-0
    • Udgivelsesår: 2024
    • Antal sider: 104
    • Sprog: Dansk
    Perfekt til enhver bagemester! Uanset om du er nybegynder eller erfaren bager, vil Kagetapas inspirere dig til at eksperimentere i køkkenet og skabe små mesterværker, der både smager og ser fantastiske ud.
    Pris: Kr.179,95
    Lagerbeholdning:38
  • Surdej - Lær Håndværket, Bog

    For nybegynderen inden for surdejsbagning er denne bog en uundværlig ressource, der tilbyder alle de nødvendige tips og opskrifter til at skabe lækre brød og boller. Surdejsbagning kan være en utrolig tilfredsstillende proces. Fra at se surdejen boble og hæve, til at folde dejen og se brødet tage form i ovnen, og endelig smage det første himmelske bid. Hvis man endnu ikke har kastet sig ud i surdejsbagning, er tiden inde til at begynde. Surdejsbagning er ikke mere kompliceret end andre former for håndværk. Der er ingen magi involveret i surdej. Det, der kræves, er tålmodighed og tid til at forstå de forskellige processer. Ved at gentage dem vil man gradvist opbygge en forståelse for surdejen og blive dygtigere med tiden. Og som belønning venter perfekte brød i den anden ende. Udgivelsesdato: 2022 ISBN: 978-87-400-77414 Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Sidetal: 184
    Pris: Kr.199,95
    Lagerbeholdning:13
  • Børnenes Bagebog, Bog

    "Børnenes bagebog" er den perfekte opskriftssamling til børn og begyndere, der ønsker at mestre kunsten at bage deres egne lækkerier. Med enkle opskrifter som guide er det slet ikke så uoverskueligt at kaste sig ud i bagning, og belønningen er hjemmebagte brød, boller og kager, der smager langt bedre, når man selv har været med til at tilberede dem. Denne bog rummer omkring 75 forskellige opskrifter på bagværk. Inden længe vil du stå i køkkenet og prøve kræfter med alle de klassiske favoritter såsom rugbrød, fødselsdagsboller, lagkage, kransekage og julebag. Derudover finder du også en række moderne opskrifter på blandt andet hindbærsnitter, popcakes, macarons og rugbrødsboller med chokolade og hasselnødder. I bogen findes også nyttige tips og trin-for-trin vejledninger, der forklarer forskellige teknikker, så selv de mest uerfarne bagere kan føle sig trygge og succesfulde i køkkenet. Udgivelsesdato: 2015 ISBN: 978-87-400-17366 Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Sidetal: 192
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:7
  • Airfryer Julebogen af Britt Andersen, Bog

    Lær at mestre kunsten at tilberede den perfekte julemad med airfryeren gennem Britt Andersens inspirerende kogebog, "Airfryer-julebogen". Er det muligt at kreere julemåltider med en Airfryer? Absolut! Med Britt Andersens 24 udsøgte opskrifter og praktiske tips er du i gode hænder. Her præsenteres opskrifter på de mest lækre klassiske retter til både julefrokosten, julemiddagen og de søde sager imellem. Opskrifterne i "Airfryer-julebogen" henvender sig både til nybegyndere og erfarne brugere af airfryeren. Britt Andersen er grundlægger af Danmarks største Airfryer-forum, "Airfryer Opskrifter Tips og Tricks" på Facebook. Udgivelsesdato: 2023 ISBN: 978-87-400-91083 Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Sidetal: 56
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:6
  • Julebag af Annemette Voss, Bog

    Vi er alle bekendt med de klassiske jule- og nytårskager, som er uundværlige og ikke til diskussion. I denne bog fra bageeksperten Annemette Voss er alle de bedste, traditionelle opskrifter samlet, lige fra vaniljekranse til æbleskiver, hvor der lægges vægt på at bevare de gamle traditioner, herunder brugen af den rigtige mængde smør for at opnå det bedste resultat. Men indimellem kan der også være lyst til at prøve noget nyt. Derfor præsenterer Annemette også en række helt nye opskrifter på alternativ jule- og nytårsbagværk, såsom kanelsukker-donuts, tranebær-cookies og risalamande-tærte, som vil forkæle smagsløgene i december måned. "Julebag" er en selvstændig opfølger til bogen "Konfekt" fra 2017 og er tænkt som et supplement, så alle de søde sager, der hører december måned til, kan fremstilles ved hjælp af disse to bøger, der er fyldt med detaljerede opskrifter og smukke billeder. Udgivelsesdato: 2018 ISBN: 978-87-400-46878 Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Sidetal: 124
    Pris: Kr.199,95
    Lagerbeholdning:4
  • Kagebogen af Annemette Voss, Bog

    Med Kagebogen bliver det en leg at skabe lækkerier. Hver opskrift er ledsaget af fortryllende billeder, der vækker lysten til at bevæge sig ind i køkkenet. Uanset hvilken kage man vælger, vil man opdage, at det kræver minimalt køkkenudstyr og blot simple teknikker for at lykkes med bagningen. Her finder man alle de klassiske favoritter og lidt ekstra – alt sammen samlet i én bog, så man ikke behøver at søge på nettet og blive forvirret af diverse opskrifter. Alle opskrifterne er "bullet proof". De fungerer bare hver gang. Bogen indeholder alt fra de mest traditionelle kager som marmorkage, banankage, klassens time-kage og gulerodskage til mere innovative, men stadig simple kreationer som fx pistaciekage. Derudover inkluderer bogen også et helt afsnit med lækre frostings, cremer og andre tilbehør, der fuldender de friskbagte kager. Når man har Kagebogen i hånden, behøver man ikke bruge lang tid på at tænke, for vejen fra tanke til handling er kort. Sværhedsgraden er holdt på et minimum, og der er lagt op til hyggelig bagning, hvor den skønne duft af hjemmebag snart vil fylde huset. Udgivelsesdato: 2020 ISBN: 978-87-400-41927 Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Sidetal: 134
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:6
  • Din Bedste Bagebog af Micki Cheng, Bog

    Din Bedste Bagebog er en skattekiste af opskrifter, der vil få enhver med en sød tand til at savle. Bagning skal være sjovt og tilgængeligt for alle, og med Din bedste bagebog guider Micki læseren igennem nøje udvalgte opskrifter på kager og bagværk, som de fleste kan være med til at lave - uanset alder eller erfaring. Det skal nemlig ikke være en uoverkommelig opgave at bage en lækker kage, og alle fortjener muligheden for succes i køkkenet. Så hvis man er klar til at kaste sig ud i at lave fristende hindbærsnitter, snaskede kanelsnegle, perfekte bradepandekager til fællesskabet eller imponerende festkager, så er Din bedste bagebog den perfekte guide at gribe fat i. Udgivelsesdato: 2022 ISBN: 978-87-400-78640 Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Sidetal: 192
    Pris: Kr.239,95
    Lagerbeholdning:4
  • Airfryer Grundbogen af Britt Andersen, Bog

    Britt Andersen regerer suverænt som Danmarks ubestridte airfryer-mesterinde! For seks år siden, da hun første gang kastede sig over en airfryer, grundlagde hun Facebook-gruppen "Airfryer Opskrifter Tips og Tricks". I dag står gruppen som Danmarks mest omfangsrige airfryer-fællesskab med over 155.000 dedikerede følgere. Britt Andersen, hvis to tidligere airfryer-kogebøger længe har hævdet sig på bestsellerlisterne, præsenterer nu den ultimative guide til både nybegyndere og erfarne brugere af airfryeren. Airfryeren, der tilbereder mad ved hjælp af kraftig cirkulerende varm luft, ikke alene sikrer en hurtigere madlavningstid, men tillader også brugen af mindre fedtstof i processen. I sin seneste bog deler Britt Andersen ud af sine bedste tips og tricks til airfryer-brug, inklusive en praktisk konverteringstabel fra ovn til airfryer samt omfattende skemaer med oplysninger om indstillinger, tider og tilberedning direkte fra frossen tilstand. Bogen byder på over 100 sprøde nye og klassiske opskrifter, lige fra lækre snacks og forretter til saftige grøntsager, mørt kød og velsmagende fisk. Disse opskrifter er blevet til på baggrund af Britt Andersens mange danske følgeres spørgsmål og ønsker, og er nu samlet og præsenteret på bedste vis i denne inspirerende bog. Udgivelsesdato: 2024 ISBN: 978-87-400-84276 Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Sidetal: 256
    Pris: Kr.229,95
    Lagerbeholdning:8
  • 100 Smagfulde Chokolader, Bog

    Bogen 100 Smagfulde Chokolader er skrevet af Kathrine Juul Faudel og Marie-Louise Kristensen, som er tidligere deltagere i tv-programmet Sukkerchok. I 100 Smagfulde Chokolader finder du en masse forskellige opskrifter, så du kan sammensætte og servere dine yndlingssmage i en lækker chokolade. Du kan lave dine egne kombinationer, i et, to eller tre lag eller fx kaste dig ud i deres nyfortolkninger af dessert- og kageklassikere. Måske der ligger et bud på dit nye go-to fyld? I deres tidligere bog Kreative Chokolade Kreationer præsenterede de alle de vigtige ting omkring dekoration, temperering og støbning af chokolade. Nu tager de dig med videre på rejsen mod 100 Smagfulde Chokolader! Så… hvis du har lyst til at udfordre vennernes smagsløg med nogle anderledes og smagfulde dessertchokolader, forkæle børnene med en hjemmelavet chokoladeklassiker eller nappe en lækker voksen-chokolade til aftenkaffen, så skal 100 SMAGFULDE CHOKOLADER med sikkerhed bo i din bogreol. Udgivelsesdato: 2021 ISBN: 978-87-972727-2-5 Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Sidetal: 244
    Pris: Kr.239,95
    Lagerbeholdning:6
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:491
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:110
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:211
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:2
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:182
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:59
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:130
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:128
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:23
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:77
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:137
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.