Beskrivelse
Zelecteds Økologiske Pizzamel Pinsa, er udviklet specielt til fremstilling af luftige og sprøde pizzabunde.
Dette Pizzamel er en blanding af rismel og hvedemel, som giver en sprød overflade og samtidigt et blødt og saftigt indre.
Melet er især velegnet til Pinsa Romana, Focaccia, Deep Pan Pizza og Chicago Style Pizza.
Zelected anbefaler, at man planlægger sine pizzaer i god tid, da man får det bedste resultat, når dejen modner i 18-24 timer. Dette giver en nem og smidig dej, med masser af smag.
Melet er formalet som Tipo 0. Det er lidt mindre formalet end den typiske Tipo 00, hvilket giver en lækker smag til pizzaen.
Pose med 1kg.
Styrke: W280
W-værdi:
Dette mel har en W-værdi på 280, som er et udtryk for melets styrke og evne til at optage vand, samt den elasticitet man kan opnå i den færdige dej. Jo højere W-værdi, jo mere smidig og nem er dejen at arbejde med.
90 – 160 = Lav melstyrke
Anvendes ofte til kager og finere bagværk.
160 – 250 = Medium melstyrke
Anvendes til brød og almindeligt bagværk.
250 – 310 = Stærk melstyrke
Anvendes primært til pizza og langtidshævet brød.
> 310 = Meget stærk melstyrke
Anvendes primært til rustikke brød og pizza, hvor dejen har et meget højt vandindhold.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.