Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Valrhona Kakaopulver, 3kg

Pris: Kr.1.299,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

1 på lager (flere kan bestilles - læs mere)

Varenummer (SKU): 3395321001599 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

3kg kakaopulver i kendte høje kvalitet fra Valrhona.

Skal der kræses ekstra er denne kakao det perfekte valg. Med dyb aromatisk smag og fyldig karakter.

Ideel til at lave trøfler, mousse og varm chokolade.

Pulveret har en flot mahogni-agtig farve.

Usødet – ingen sukker tilsat!

Produktet er pakket i 3 lystætte poser af hver 1kg.

Er varen ikke på lager er der normalt ca. 7 hverdages leveringstid. Holdbarheden er lang.

Relaterede produkter

  • Valrhona Kakaopulver, 250g

    250g kakaopulver i kendte høje kvalitet fra Valrhona.
    Skal der kræses ekstra er denne kakao det perfekte valg. Med dyb aromatisk smag og fyldig karakter. Ideel til at lave trøfler, mousse og varm chokolade. Pulveret har en flot mahogni-agtig farve. Usødet - ingen sukker tilsat! Findes også i 1kg poser lige HER
    Pris: Kr.169,95
    Lagerbeholdning:43
  • Valrhona Feves Manjari- 64%, 3kg*

    Manjari 64% er muligvis chokoladen der for alvor gjorde Valrhona verndensberømt. Manjari er en mørk chokolade fortrinsvis på Criollo kakaobønner fra Madagascar. Terroir på Madagascar giver en frugtig, syrlig, mørk chokolade med subtile noter af røde bær.
    Særdeles velegnet til desserter, mousse, is, brownies og kager.
    Er varen ikke på lager er den forventede leveringstid 5-10 hverdage.
    SMAGSPROFIL: Syrlighed og røde bær.
    INFO: Inden Valrhona skabte Manjari, havde ingen set kakaoen fra Madagaskar som noget særligt. Valrhona samarbejdede med plantageejerne og sammen udviklede de en syrlig, frugtig chokolade, som er blevet berømt i verden over. Navnet Manjari betyder ”god” på malagassisk, men også ”bouquet” på hindu.
    KOMBINER MED: Hindbær, kirsebær, solbær, apeelsin, peber, muscovadosukker, Earl grey.
    OPRINDELSE: Madagaskar

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Pris: Kr.1.499,95
    Lagerbeholdning:2
  • Rugflager - Aurion, 3kg

    Brug disse biodynamiske rugflager i dit rugbrød og få endnu mere god smag og mere fuldkorn. Indhold: 3kg. OBS: Bedst før dato på dette produkt er ned til 1 måned grundet strenge kvalitetskrav.
    Pris: Kr.109,95
    Lagerbeholdning:3
  • Maltmel Mørk, 3kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 8x 375g poser = 3g Maltmel
    Pris: Kr.259,95
    Lagerbeholdning:1
  • Cacao Barry Légère 100% Kakaopulver, 750g

    Denne kakaopulver en del af Cacao Barry’s Performante serie af kakaopulver. Légère 1% er en smuk kombination af en rig fudgy chokoladesmag med røde frugter, hasselnødder og blomsternoter, en lyserød tør farve, der bliver rødlig i din opskrift, og har en unik teknisk egenskab. Denne affedtede alkaliserede kakaopulver, der indeholder mindre end 1 % kakaosmør, giver større volumen (+20 %) og et mindre tæt produkt (bedre stabilitet af formen under bagning) sammenlignet med en standard kakaopulver. Légère 1 % er den perfekte løsning til kaloriefattige anvendelser (f.eks. sports- og diætprodukter) og opskrifter med luft i bagværket, f.eks. macarons, croissanter og marengs. Opbevaring anbefalet ved: 12-20°C. Indhold: 0,75 kg. DCP-01LEGER-E0-93B ————————————————————– Cacao Barry’s Performante serie er en kollektion af unikke kakaopulver, der er valgt for deres exceptionelle egenskaber, som passer til specifikke anvendelser og giver fantastiske resultater. Med forskellige fedtindhold, pH-niveuaer eller tekniske egenskaber, som f.eks. uopløseligt pulver, skubber denne serie grænserne for kakaopulver, som aldrig set før.
    Pris: Kr.329,95
    Lagerbeholdning:14
  • Cacao Barry Noir Intense 100% Kakaopulver, 1kg

    Denne kakaopulver en del af Cacao Barry's Performante serie af kakaopulver. Denne fedtfattige kakaopulver giver en stærk og bitter kakaosmag med cookie noter forstærket med et præg af blomster og sesam. Idéel til indfarvning og smagsgiver til gærdeje, kager og konfekt, som f.eks. småkager, muffins, donuts, mirror glaze osv. Opbevaring anbefalet ved: 12-20°C. Indhold: 1 kg. DCP-10BLACK-E0-89B -------------------------------------------------------------- Cacao Barry's Performante serie er en kollektion af unikke kakaopulver, der er valgt for deres exceptionelle egenskaber, som passer til specifikke anvendelser og giver fantastiske resultater. Med forskellige fedtindhold, pH-niveuaer eller tekniske egenskaber, som f.eks. uopløseligt pulver, skubber denne serie grænserne for kakaopulver, som aldrig set før.
    Pris: Kr.279,95
    Lagerbeholdning:32
  • Cacao Barry Plein Arôme 100% Kakaopulver, 5kg

    Denne kakaopulver en del af Cacao Barry's Universelle serie af kakaopulver.
    Den er en meget mørkebrun kakao med en kraftig delikat aroma
    Også god til varm chokolade.
    Opbevaring anbefalet ved: 12-20°C.
    Indhold: 5 kg.
    DCP-22PLARO-E0-91B
    --------------------------------------------------------------
    Cacao Barry's Universelle serie er den ultimative samling af all-around kakaopulver, der bygger på ikonisk fransk know-how. Det er blevet perfektioneret til at være det pålidelige valg til universelt brug.
    Pris: Kr.1.349,95
    Lagerbeholdning:1
  • Cacao Barry Plein Arôme 100% Kakaopulver, 1kg

    Denne kakaopulver en del af Cacao Barry's Universelle serie af kakaopulver.
    Den er en meget mørkebrun kakao med en kraftig delikat aroma
    Også god til varm chokolade.
    Opbevaring anbefalet ved: 12-20°C.
    Indhold: 1 kg.
    DCP-22PLARO-E0-89B
    --------------------------------------------------------------
    Cacao Barry's Universelle serie er den ultimative samling af all-around kakaopulver, der bygger på ikonisk fransk know-how. Det er blevet perfektioneret til at være det pålidelige valg til universelt brug.
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:26
  • Valrhona Inspiration Yuzu, 100g

    Yuzu-frugten rummer flere spændende aromaer; mandarinens sødme og brede aroma, grapefrugtens bitre noter og citronens friske syre. Feves Inspiration Passion fra Valrhona er et super spændende couverture produkt med en meget intens smag af Yuzu. Super god til fyld i chokolader - prøv fx at lave en ganache: Opskrift på Yuzu Ganache til fyldte chokolader: Du skal bruge: 100g Valrhona Inspiration Yuzu 60g fløde 20g glukose Fremgangsmetode:
    • Hak Inspiration i mindre stykker, læg det i en skål.
    • Varm fløden og glukose op i en lille gryde. Rør i det undervejs, så det ikke brænder på. Fløden skal ikke koge.
    • Når blandingen er varm, hælder du den over den hakkede chokolade i skålen. Det skal dække det hakkede Inspiration helt.
    • Lad det nu stå i 5-10 minutter.
    • Nu skal blandingen røres sammen stille og roligt, indtil du ikke har flere klumper.
    • Mens blandingen stadig er lun, lægger du nu husholdningsfilm helt ned på massen i skålen. Det skal være helt dækket og tæt sluttet af filmen.
    • Ganachen skal nu stå i køleskabet i mindst 8 timer - gerne til næste dag.
    • Inden brug skal ganachen piskes op, så den bliver mere medgørlig og luftig. Den er meget hård - det er normalt.
    • Pisker du for meget bliver massen grynet - så pas på med det!
    100% naturlige ingredienser, ingen tilsat farve, kunstig aroma eller konserveringsmidler. Denne couverture er lavet ved at blande naturlige frugter med kakaosmør og soja lecithin. Pakke med 100g Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem ?
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:29
  • Valrhona Inspiration Raspberry, 200g

    Feves Inspiration Framboise fra Valrhona er et super spændende couverture produkt med en meget intens smag af Hindbær. Super god til fyld i chokolader - prøv fx at lave en ganache: Opskrift på Hindbær Ganache til fyldte chokolader: Du skal bruge: 200g Valrhona Inspiration 125g fløde 35g glukose Fremgangsmetode:
    • Hak Inspiration i mindre stykker, læg det i en skål.
    • Varm fløden og glukose op i en lille gryde. Rør i det undervejs, så det ikke brænder på. Fløden skal ikke koge.
    • Når blandingen er varm, hælder du den over den hakkede chokolade i skålen. Det skal dække det hakkede Inspiration helt.
    • Lad det nu stå i 5-10 minutter.
    • Nu skal blandingen røres sammen stille og roligt, indtil du ikke har flere klumper.
    • Mens blandingen stadig er lun, lægger du nu husholdningsfilm helt ned på massen i skålen. Det skal være helt dækket og tæt sluttet af filmen.
    • Ganachen skal nu stå i køleskabet i mindst 8 timer - gerne til næste dag.
    • Inden brug skal ganachen piskes op, så den bliver mere medgørlig og luftig. Den er meget hård - det er normalt.
    • Pisker du for meget bliver massen grynet - så pas på med det!
    Ønsker du en ganache som er mere lind, og dermed kan bruges til fx opsmøring af kager, skal der bruges ca. 200g fløde i stedet for 125g 100% naturlige ingredienser, ingen tilsat farve, kunstig aroma eller konserveringsmidler. Denne couverture er lavet ved at blande naturlige frugter med kakaosmør og soja lecithin. Pakke med 200g
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:4
  • Valrhona Feves Caramélia - 36%, 500g

    Det første indtryk man får af Caramélia 36% er den fløjlsbløde konsistens og den kraftige, cremede karamelsmag – fulgt af salt og noter af kiks. Særdeles velegnet til desserter, kager, mousse, og fyldte chokolader. SMAGSPROFIL: Fløjlsblød konsistens og den kraftige, cremede karamelsmag – fulgt af salt og noter af kiks. KOMBINER MED: Gule frugter, nødder og tørret frugt. OPRINDELSE:
    Valrhona – chokolade i verdensklasse! Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig. Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden. Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem 🙂
    Produceres i 3 kg poser, hvorfor vi har fået dem professionelt ompakket af konditorens.
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:6
  • Valrhona Feves Bahibe - 46%, 500g

    Bahibe 46% er en lækker mælkechokolade fra Den Dominikanske Republik.
    Særdeles velegnet til desserter, kager, mousse, og fyldte chokolader.
    SMAGSPROFIL: En delikat chokolade beriget med kakaostyrke og mælkeagtig blødhed.
    KOMBINER MED: søde frugter som banan, ananas, appelsin, pære samt praliné, nødder, honning, karamel, vanilje og peber.
    OPRINDELSE: Den Dominikanske Republik.

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)

    Produceres i 3 kg poser, hvorfor vi har fået dem professionelt ompakket af konditorens.
     
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:2
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:491
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:110
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:211
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:2
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:182
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:59
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:130
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:128
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:23
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:77
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:137
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.