Beskrivelse
Ferment Naturaks fra Valsemøllen er en aktiv surdej til brødbagning. Med ferment kan du lave en bageklar og aktiv surdej på 15-30 minutter.
Surdejen kan erstatte gær og kan bruges til både rug-og hvededeje. Når du anvender Ferment – aktiv surdej, får du et ensartet resultat, høj brødkvalitet og en rund og moderat surdejssmag.
Fremgangsmåde:
Bland ferment og vand (30°C) i forholdet 1:1. Lad surdejen stå i 15-30 minutter for at aktivere den, hvorefter den skal bruges.
Anvendelse:
Fermentmel skal altid blandes med vand og aktiveres 15-30 minutter før anvendelse. Beregn altid mængden af fermentmel ud fra den melmængde, der indgår i opskriften.
Vejl. dosering er 5-10 % Ferment pr. kg mel, svarende til 50-100 g pr. kg mel. Dosering afhænger af opskrift, proces og ønsket liggetid/hævetid.
Omregnet til færdig aktiv surdej (fermentmel + vand) svarer det til 100-200 g aktiv surdej pr. kg mel.
Indhold: 1kg
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.