Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Bog om Bryllups- og Jubilæumskager (Engelsk), PME

Pris: Kr.99,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

4 på lager

Varenummer (SKU): 9780955276316 Kategorier: , ,

Beskrivelse

En vidunderlig samling af inspirerende bryllups- og jubilæumskager designet til en bred vifte af stilarter og temaer.

Uanset om du kreerer din egen kage eller får den lavet for dig, vil hjælpen og vejledningen fra forskellige kagedekoratører sikre, at din kage lever op til alle forventninger.

Lad dig inspirere af de kreative og flotte kreationer – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Udgivelsesdato: Første oplag 2008

ISBN: 978-0-9552763-1-6

Sprog: Engelsk

Indbinding: Hardback

Sidetal: 123

Relaterede produkter

  • Bagepensel - 26mm, PME

    Denne bagepensel fra PME  er det perfekte værktøj til dit køkken. Brug den til at tilføje fine glasurer til kager og småkager, smøre dine bageforme og til at pensle dit bagværk og dine kager med æggestrygelse eller sirup. Penslen har et robust hvidt skaft, og børstehårene er 26mm brede og 35mm lange. Rengøres med varmt sæbevand.
    Pris: Kr.27,95
    Lagerbeholdning:6
  • Bagepensel - 36mm, PME

    Denne bagepensel fra PME  er det perfekte værktøj til dit køkken. Brug den til at tilføje fine glasurer til kager og småkager, smøre dine bageforme og til at pensle dit bagværk og dine kager med æggestrygelse eller sirup. Penslen har et robust hvidt skaft, og børstehårene er 36mm brede og 35mm lange. Rengøres med varmt sæbevand.
    Pris: Kr.33,95
    Lagerbeholdning:20
  • 100 Smagfulde Chokolader, Bog

    Bogen 100 Smagfulde Chokolader er skrevet af Kathrine Juul Faudel og Marie-Louise Kristensen, som er tidligere deltagere i tv-programmet Sukkerchok. I 100 Smagfulde Chokolader finder du en masse forskellige opskrifter, så du kan sammensætte og servere dine yndlingssmage i en lækker chokolade. Du kan lave dine egne kombinationer, i et, to eller tre lag eller fx kaste dig ud i deres nyfortolkninger af dessert- og kageklassikere. Måske der ligger et bud på dit nye go-to fyld? I deres tidligere bog Kreative Chokolade Kreationer præsenterede de alle de vigtige ting omkring dekoration, temperering og støbning af chokolade. Nu tager de dig med videre på rejsen mod 100 Smagfulde Chokolader! Så… hvis du har lyst til at udfordre vennernes smagsløg med nogle anderledes og smagfulde dessertchokolader, forkæle børnene med en hjemmelavet chokoladeklassiker eller nappe en lækker voksen-chokolade til aftenkaffen, så skal 100 SMAGFULDE CHOKOLADER med sikkerhed bo i din bogreol. Udgivelsesdato: 2021 ISBN: 978-87-972727-2-5 Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Sidetal: 244
    Pris: Kr.239,95
    Lagerbeholdning:3
  • Plastic Squeeze Bottle, PME

    Flasker til smeltning, dekorering og opbevaring af Candy Melts og chokolade. Opvarm blot flasken i vandbad og du kan let klemme massen ud af flasken.
    Dressingflaske rummer 227 gram.
    [embed]https://www.youtube.com/watch?v=lVP7AKCDdxU[/embed]
    Pris: Kr.14,95
    Lagerbeholdning:973
  • LCHF - Brød & Kager af Jane Faerber, Bog

    "Low Carb High Fat," eller LCHF som det ofte kaldes, er en af nutidens mest populære kosttendenser. Essensen af LCHF er at reducere indtaget af kulhydrater og øge indtaget af fedt. Dette indebærer at undgå kornprodukter og sukker i kosten. Men hvad gør man, når man vil undgå brød og kager, som normalt er baseret på netop disse ingredienser? Dette spørgsmål besvarer Jane Faerber i sin bog "LCHF – brød og kager", hvor hun præsenterer et væld af opskrifter, billeder samt tips og tricks til at bage brød, der passer til den sunde livsstil. Bogen inkluderer de bedste opskrifter fra hendes tidligere udgivelser samt 18 helt nye opskrifter. Med "LCHF – brød og kager" bliver det både nemmere og sjovere at omfavne en livsstilsændring. Udgivelsesdato: 2014 ISBN: 978-87-400-1677-2 Sprog: Dansk Indbinding: Paperback Sidetal: 139
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:8
  • Brød og Chokolade Spartel Trekant - 12cm

    Kvalitets chokolade skraber fra belgiske Chocolate World. Med en bredde på 12cm, er den helt perfekt, hvis du skal lave chokoladepynt, som f.eks. chocolate ruffles. Tåler maskinopvask, men som med alt andet chokoladeudstyr, anbefales håndopvask med minimal sæbe.
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:8
  • Brød og Chokolade Spartel Trekant - 15cm

    Kvalitets chokolade skraber fra belgiske Chocolate World. Med en bredde på 15cm, har bladet den perfekte størrelse til professionelle chokoladeforme. Bruges til at skrabe overskydende chokolade af formene under støbning, rense borde og andre overflader, m.m. - den er også helt perfekt, hvis du skal lave chokoladepynt, som f.eks. chocolate ruffles. Tåler maskinopvask, men som med alt andet chokoladeudstyr, anbefales håndopvask med minimal sæbe.
    Pris: Kr.69,95
    Lagerbeholdning:2
  • Skrabeblad med Tænder - 15cm, PME

    Tandspartel, Decor Scraper eller bare et skrabeblad med tænder. Uanset hvad man kalder den, er dette stykke værktøj ideelt til at lave dekorationer af chokolade, frosing m.m. Fremstillet i metal med et håndtag af plast. Den måler ca. 15 cm.
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:4
  • Fyldte Chokolader og andre søde sager, hæfte

    Flot og inspirerende opskriftshæfte skrevet af Kirsten Thur og Louise Thomsen. 15 spændende opskrifter, tips & tricks Kirsten Thur og Louise Thomsen har i dette inspirations- og opskriftshæfte kreeret lækre opskrifter til fyldte chokolader, chokoladebarer og andre søde sager - fx - Chokoladebar med ingefærsmåkager - Fyldte chokolader med appelsinmarmelade og kaffeganache - Blåbær Flødeboller - Hindbær Skumfiduser - Kirsebærtærte - og meget mere Hertil masser af tips og tricks samt information om de benyttede produkter. Bemærk: på side 25 i hæftet er der et billede af en lille airbrush kompressor - det er ikke længere den, vi anbefaler til chokoladefarver. Det er i stedet DETTE sæt. Hvem er Kirsten og Louise? Kirsten Thur er tidligere deltager i DR’s ”Den Store Bagedyst”, hvor det blev til en flot andenplads. Kirsten valgte efterfølgende at gøre kagerne til sin levevej og er også blevet optaget på det danske Konditorlandshold. Louise Thomsen er sølvmedaljevinder i DM i Skills indenfor konditorfaget. Louises spidskompetence er ligesom Kirstens indenfor chokoladefremstilling og dessertanretning. 48 siders hæfte i farve.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:1888
  • Belgian Chocolates by Roger Geerts - Bog (Engelsk)

    'Belgian Pralines': the indispensable classic for any chocolate lover!
    25 years after the original edition, Chocolate World presents you this jubilee edition. "Belgian Pralines" contains over 200 recipes, with detailed explanations of ingredients, materials, methods and finishes.
    In this reference book, Roger Geerts bundles more than 35 years of experience as a specialist chocolate processing teacher, and shares both basic techniques and handy tips for the novice and experienced chocolate maker.
      Udgivet: ISBN-13: Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 222 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.599,95
    Lagerbeholdning:1
  • Kreative Chokolade Kreationer - For Hele Familien, Bog^

    Bogen Kreative Chokolade Kreationer - for hele familien er skrevet af Kathrine Juul Faudel og Marie-Louise Kristensen, som er tidligere deltagere i tv-programmet Sukkerchok. FORÅR er påskeæg og chokoladeskæg. SOMMERens insekter elsker ting, der smager og er vilde med søde sager. EFTERÅR er blade, der falder – efterår er chokoladeværkstedet, der kalder. VINTER er varm chokolade og flæskesteg – vinter er helt perfekt til chokoladeleg!  I bogen får du ideer til sjove og anderledes chokoladekreationer, der ikke nødvendigvis kræver et fuldt udstyret chokoladeværksted for at komme i mål.  Der findes opskrifter på alt fra fyldte chokolader forklædt som sommerens insekter og til spiselige kattekongekroner til fastelavn. Der findes opskrifter på chokoladepynt og tilmed opskrifter på de bagværk/kager, som chokoladepynten pryder. Der findes helt simple kreationer, men også mere udfordrende. Udgivelsesdato: 2022 ISBN: 978-87-972727-3-2 Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Sidetal: 175
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:18
  • Farverige Chokolader - Inspirations og teknikhæfte, 60 sider

    Introduktion til farvelægning af chokolader samt 22 steb-by-step chokolade designs lige til at lære. Hertil 8 lækre opskrifter på fyld samt forskellige tips og tricks til når du arbejder med chokolade. I det flotte 60 siders hæfte finder du bl.a. guides til: - Jordkloden - Smukke designs med airbrush - Kreative påskeæg/-chokolader til både store og små - Valentins chokolader - Sjove halloween designs - Søde forårs chokolader - Teknikker med svamp Med dette hæfte og det rigtige udstyr er du klar til at lave flotte og farverige chokoladekreationer! 60 siders hæfte i farve.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:1913
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:309
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:239
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:98
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:100
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:90
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:66
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:89
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:59
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:50
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:87
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:28
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.319,95
    Lagerbeholdning:121
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.