Beskrivelse
Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og Nordamerika, herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00.
Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød.
Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med.
Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette.
Frumenta Manitoba 00 er en meget stærk mel, som især kan anvendes til langtidshævet brød i køleskabet. Også meget velegnet til fremstilling af Biga (fordej).
Pose med 5kg.
Styrke: W400
TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk – fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
Henrik –
Den bedste mel – bruger ikke andet til mine baguettes og rundstykker <3
peh1912 (verificeret ejer) –
Bare en supergod mel, bruger aldrig andet.
Autismeliv (verificeret ejer) –
Nu bruger jeg ikke andet til mine boller, jeg har udviklet min egen opskrift til hveder og andre boller – jeg får super lette og luftige boller når jeg bruger denne Manitoba mel, selv boller med fuldkorn kan jeg få lette og luftige.