Opskriften giver 3 bunde.

  • 3 æg
  • 150 g sukker
  • 140 g mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 4 spsk. god kakao

 

Fremgangsmåde

Æg og sukker piskes luftigt.

 

Mel, kakao og bagepulver sigtes i æggemassen. Dette gøres forsigtigt så massen bliver ved med at være luftig!

 

Bundene kan enten bages i hver deres springform, eller bages i én og så skæres ud når de er afkølet. Det sidste er at foretrække da de bliver mere ”saftige”. Brug eventuelt en kagedeler.

 

Bundende skal bages ved 240° C i 4-5 minutter hvis de bages hver for sig. Bages de sammen skal de kun have ca. 190°, men i 12-15 minutter. Tjek med en nål eller strikkepind hvornår de ikke klistrer mere.

 

TIP: det bedste tidspunkt at tage bundene ud af formene er i øvrigt ca. 5 minutter efter de er kommet ud af ovnen.


Tjek også vores chokoladefedt og chokoladesmør produkter her: