Nemme Chokolade Lagkagebunde

Nemme Chokolade Lagkagebunde

Opskriften giver 3 bunde.

  • 3 æg
  • 150 g sukker
  • 140 g mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 4 spsk. god kakao

 

Fremgangsmåde

Æg og sukker piskes luftigt.

 

Mel, kakao og bagepulver sigtes i æggemassen. Dette gøres forsigtigt så massen bliver ved med at være luftig!

 

Bundene kan enten bages i hver deres springform, eller bages i én og så skæres ud når de er afkølet. Det sidste er at foretrække da de bliver mere ”saftige”. Brug eventuelt en kagedeler.

 

Bundende skal bages ved 240° C i 4-5 minutter hvis de bages hver for sig. Bages de sammen skal de kun have ca. 190°, men i 12-15 minutter. Tjek med en nål eller strikkepind hvornår de ikke klistrer mere.

 

TIP: det bedste tidspunkt at tage bundene ud af formene er i øvrigt ca. 5 minutter efter de er kommet ud af ovnen.


Tjek også vores chokoladefedt og chokoladesmør produkter her:


FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.