Beskrivelse
I “Chokoladesucces” bliver du ført ind i chokoladens fortryllende verden af Iben Devantie, en erfaren chocolatier, og Annemette Voss Fridthjof, en passioneret bageekspert, der begge deler deres ekspertise gennem en række fantastiske opskrifter.
Disse to chokoladeentusiaster er dybt engagerede i chokolade i alle dens former, smage og udtryk. I “Chokoladesucces” guider de dig på en letforståelig og illustrativ rejse gennem chokoladens teknikker, temperering og udfordringer, så du selv kan mestre kunsten at fremstille de mest udsøgte flødeboller, fyldte chokolader og chokoladekager.
Glæd dig også til at prøve deres uimodståelige opskrifter på saltkaramel, hindbærganache, skumfiduser, hjemmelavede chokoladebarer og fyldte chokolader med smagfulde kombinationer som chili og rom!
Udgivelsesdato: 2021
ISBN: 978-87-400-72211
Sprog: Dansk
Indbinding: Hardback
Sidetal: 148
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.