Beskrivelse
Bag en klassisk og traditionsrig brunsviger med en himmelsk karamelliseret remonce ved blot at tilføje vand, gær og smør. Den medfølgende bageblanding indeholder både melblanding til selve brunsvigeren og remonceblanding til den uundværlige sukkerremonce.
Brunsvigeren er det perfekte bagværk for dem, der ønsker at forkæle sig selv med en delikat sødme og er let at have med på farten. Med denne bageblanding kan hele familien deltage i bagningen, og på bare ca. 1,5 time kan du nyde hjemmebagt, lækker brunsviger.
Bageblandingen giver 1 brunsviger i en lille bradepande. Hvis du ønsker at bage i en stor bradepande, f.eks. til en fødselsdagskagemand/-kone, kan du bruge 2 pakker, som passer perfekt til en stor bradepande i ovnens fulde størrelse.
Det skal du bruge:
Kage
1 ps. Valsemøllen Brunsviger melblanding
20 g gær
1,5 dl vand, lidt koldere en lunkent (25°C)
Remonce
1 ps. Valsemøllen Brunsviger remonceblanding
100 g smør
2 spsk. vand
Sådan gør du:
Hæld vand i en skål, tilsæt gær, og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
Vend dejen ud på bordet og tryk/rul den ud (ca. 25×30 cm). Placer dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir.
Rør remonceblandingen sammen med smør og vand, og fordel på dejen.
Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter et lunt sted.
Tryk med fingerspidserne små fordybninger tilfældigt i dejen med ca. 0,5 cm afstand.
Bag brunsvigeren i midten af en forvarmet ovn ved 230°C (almindelig ovn) i 12-14 minutter.
Et godt tip: Laver du dobbeltportion, kan du lave en brunsvigerkagemand eller -kone. Brug 2x Valsemøllen Brunsviger bageblandinger, og følg opskriften. Dog kan du bruge en større bradepande. Når kagen er færdigbagt, skær kagen ud i ønskede kagemand eller -kone.
Pakke med 475g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.